Přejít na výpis diskuzí
Trailer na film Resident Evil: Retribution
19.1.2012 | Aleš Smutný
47 příspěvků
-
product placement je tam odveci, súhlasim.....i to, že trojka bola najlepší diel v rámci série....Anderson je čisto béčkový klipovitý režisér, ale v Afterlife ma po hrozostrasnej dvojke celkom príjemne prekvapil, nebyt nijakého konca, tak som sa bavil viac ako skvelo......škoda, že nemá G.A. Romero takýto rozpočet, to by bola zombie "podívaná" :-)
-
No jo chlapci, to totiž vůbec nevypadá jako prequel. *7*
-
Problém je, že ona ta počítačová generace na něj hází bobek. Vlastně ani netuším, kam má být nový Resi cílenej? Fanoušky jen utvrdí v tom, že Anderson pochopil koncept leda tak z fanstránek. Ti, kteří to byli schopni tolerovat už tímhle odradí, široké veřejnosti je po Afterlife další RE film celkem u zádě a těm málům, co si cvrknou z laciných 3d triků a sem tam záběrů na Millu nebo Michelle a budou tomu tleskat se to ani nemůže vyplatit, ne? Mě to netankuje kvůli fanouškovství vůči hře, ale spíše z toho důvodu, že tenhle chlápek nenatočí ani slušně béčkový film na Resident evil pozadí a to přece nemůže ujít ani laikovi, který se o herní sérii nezajímá. Jestli to pojede v duchu Afterlife, což asi určitě, tak ten snímek není z hlediska filmové kvality ani tak ničím zajímavý a velmi rychle bych si rozmyslel, zda mi stojí vyhazovat dvě kila za to, abych se jen kochnul 3d zpracováním.
-
No, jednička byla snad až příliš béčková, dvojka mě nezaujala a jestli nějakej Resi ušel, tak to byla trojka. Ten poslední, ani už nevim jak se jmenuje, byla pěkná slátanina.
-
Vadí mu reklamy...a režisér...:)
Russell Mulcahy, který natočil trojku byl mnohem lepší, a natočil podle mě nejlepší díl série. U Andersona je také problém, že neví co s tím, bez diskusí skvělým, 3D dělat...já chápu jeho okouzlení vlastní ženou (Millou), ale tříminutová zpomalovačka na ni prostě film neutáhne...i když je fakt hezká...;) -
Amen :).
-
Fanatického???? *8*
-
nechápem čo autorovi novinky vadí. Trailer parádny, čisté velkorozpočtové béčko....posledný diel mal jedno z najlepších 3D v kine a neľutujem tie prachy.
99% hier má príbeh na úrovni najhorších B-filmov a toto je film robený pre počítačovú generáciu.......ak chcem sci-fi na úrovni pustím si Počiatok, Blade Runnera alebo nejakého Proyasa, prípadne siahnem do knižnice po P.K.Dickovi. Ked chcem popcorn zábavu idem na Transformerov alebo Residenta.......trailer sa mi zdá práveže konečne celkom velkolepý a M.Rodriguez, či jej klona len uvítam......v Avatarovi hviezdila a je to super herečka... -
Nikomu názor neberu, ale nepochopím, jak se někomu může líbit tenhle trapný paskvil :P To by mělo být mezi odpady :P. Příšerná kravina. Hrané verze jsou mnohem lepší :P.
-
Zajímalo by mě, jak pak chlapec vysvětlí zmrtvýchvstání děvčice Michelle Rodriguez, která umřela na konci prvního dílu.
-
si out 1fajn 2,3 este lepsie 4 ani bcko odpad
-
Já si nemůžu pomoct i když je tahle serie strašná blbost mě se to prostě libí :)
-
:D Souhlasím , až na toho Hobita .... scénář podle fanatického JRR zase bude o cestě odnikud nikam a zase zpátky ;) ...
-
Jak píšeš, první RE film, dobrý B, ostatní jsou fakt ptákoviny. Mě se víc než všechny hraný filmy líbilo tohle http://www.csfd.cz/film/239093-resident-evil-rozklad/
-
sony
-
ta hudba :-DDD pokud práva na soundrack k tronu vlastní sonny proč ne, ale jinak ..
-
Jo, slusna reklama na SONY *3*
-
Kua, už se na tu parádní akci moc těším :). Mně se filmové díly RE líbí a jsou podle mne dobré - Můj názor.
Kdybych byl fanda herní série, viděl bych to nejspíše jinak. Leč jím nejsem, takže mám jiný pohled. -
Hobbit, Prometheus, Dark Knight rises... minimálně tyhle tři vypadají na celkem solidní díla.
-
První RE film byl ještě celkem dobrý béčko, zbytek odpad, který se každým dílem víc a víc propadal do sr***k (no dobře, Extinction ještě ušlo). A tohle tomu nasadilo další korunu. Reklamu ani nebudu komentovat. Možná na tomhle někdo ujíždí, ale já ne.