Přejít na výpis diskuzí
Trailer na film Resident Evil: Retribution
19.1.2012 | Aleš Smutný
47 příspěvků
-
Paul Anderson natočil třeba Horizont události, Mortal Kombat (který je snad nejlepší videoherní adaptací na velkém plátně) a taky tuze zábavné Rallye smrti. Ale autor článku evidentně viděl jen Alien versus Predator a právě nové Resident Evily. Tolik k zasvěcenému názoru...
-
-
Mortal kombat - Snad první úspěšný velký film podle hry - spousta fandů ;Horizont události - Temný scifi horor lehký nadprůměr ; Rallye smrti - Děj tuctový , těšil jsem se na Death Race 2008 . ; Tři mušketýři 2011 - krystova noho !
Co se týká Andersona , tak jeho kvalitativní trend je strmě sestupný . Hollywood překročil únosnou míru dekadence a měl by rychle verbovat schopné scénáristy protože co loňský blockbuster to dějová srágora . -
-
Hobbit, Prometheus, Dark Knight rises... minimálně tyhle tři vypadají na celkem solidní díla.
-
-
:D Souhlasím , až na toho Hobita .... scénář podle fanatického JRR zase bude o cestě odnikud nikam a zase zpátky ;) ...
-
-
Fanatického???? *8*
-
-
Určitě chtěl napsat fantastického!
-
-
-
-
-
Autor článku viděl všechny jeho filmy (bohužel) a za tím, co napsal si stojí... A to má rád jak Rallye, tak třeba Žoldáka... Ale občasná trefa fakt to tápání a omyly nekompenzuje.
-
-
První RE film byl ještě celkem dobrý béčko, zbytek odpad, který se každým dílem víc a víc propadal do sr***k (no dobře, Extinction ještě ušlo). A tohle tomu nasadilo další korunu. Reklamu ani nebudu komentovat. Možná na tomhle někdo ujíždí, ale já ne.
-
-
No, jednička byla snad až příliš béčková, dvojka mě nezaujala a jestli nějakej Resi ušel, tak to byla trojka. Ten poslední, ani už nevim jak se jmenuje, byla pěkná slátanina.
-
si out 1fajn 2,3 este lepsie 4 ani bcko odpad
-
Jak píšeš, první RE film, dobrý B, ostatní jsou fakt ptákoviny. Mě se víc než všechny hraný filmy líbilo tohle http://www.csfd.cz/film/239093-resident-evil-rozklad/
-
-
Nikomu názor neberu, ale nepochopím, jak se někomu může líbit tenhle trapný paskvil :P To by mělo být mezi odpady :P. Příšerná kravina. Hrané verze jsou mnohem lepší :P.
-
-
-
4. diel? Super, teším sa, určite si to stiahnem.
-
-
Moment, to už je piaty?
-
-
Zajímalo by mě, jak pak chlapec vysvětlí zmrtvýchvstání děvčice Michelle Rodriguez, která umřela na konci prvního dílu.
-
A scackra ... Trailer nebo reklama ? Vítejte v našem světě - vaše Sony :/
PS : Resident Evil byl z počátku jedním z nejlepších filmových děl podle hry ... ale potom , co vyhubili lidstvo ve dvou filmech nazpět , jaksi ztrácí další smysl i jako reklama na 3D kina . -
-
To zas bude remix všech dílu ?No dobře pro fanouška resiho spíš humorný film.Ale chceme opravdové ohlášení RE6 a ne reklamotrailery na fanfilm. *7*
Wesker FOREVER *5*
-
-
Jo, slusna reklama na SONY *3*
-
ta hudba :-DDD pokud práva na soundrack k tronu vlastní sonny proč ne, ale jinak ..
-
-
sony
-
-
Trochu mě mrzí cesta jakou se tahle série vydala. Třetí díl považuji za nejlepší z RE série, perfektní postapo.. čtyřka špatná nebyla, ale začala bejt moc scifi, já scifi rád.. ale tohle mi prostě k RE nějak nesedí.. Jako určitě se na tenhle díl budu těšit, ale trojku to nepřekoná ani náhodou, zas to bude moc scifi :(
-
-
trojka byla libová *3*
-
-
u všech zombie.. proč.. já vim vydělá to zase balík.. ale kruci, vždyť už to není vůbec dobré.. radši bych uvítal oznámení dalšího animáku od Capconu, než tuhle patlaninu..
-
-
No na pokračovaní animovaného degeneration sa pracuje
http://www.csfd.cz/film/286650-biohazard-damnation/diskuze/
-
-
No já jsem se u trojky přestal hledat pojítka mezi jednotlivými díly a začal jsem každy díl vnímat jako samostatnou záležitost resp. "povídky z jednoho zombie univerza". Takže si na nic stežovat nemůžu ... ale je škoda, že děj (pokud se tomu dá tak říkat a pokud to vůbec nějaký děj má) je tak nekonzistentní
-
-
, že je z toho člověkovi až špatně .... prostě deus ex machina na druhou
-