-
Dufam, ze uzavru vsetky alebo aspon vacsinu otvorenych otazok co ostali z minulych dielov. A Diana vyzera ze bude dost sexi. OH YEAH!
A samozrejme dufam v zachovanie a rozvitie konceptu. Nechceme druhy Splinter Cell Conviction! -
to je sama akce uz to neni tak stealth jako ty stary hitmani
-
-
hitman nebyl jen stealth hra jak všichni řikáte. 1/ Hru jsi mohl projít rambo stylem 2/ Většinu hry jsi se pouze převlíkal a obcházel "nebezpečné" pozice 3/ vždycky jsi si mohl vybrat mezi zabitím nenápadně Bosse, nebo jak jsem zmínil Rambo stylem.
Jestli ve všech hitmanech bylo asi 15% celkově stealthu tak tomu přidávám -
-
Hahahhahahahahaha hitman není stealth? Hahahahhahahhaha... smrk.
-
-
-
Ani ne, video ukazuje jak grafici umej vyrenderovat animaci... o vlastni hre to nic nevypovida, coz je myslim to, co vzhledem k okolnostem prave ted kazdeho zajima.
-
-
Já chci hlavně vědět co se změní páč stále netušim co bylo na zvládnutí hitmana tak těžkýho prostě si myslim, že hitman mohl hrát i příležitostnej hráč s nejlehčí obtížností.
-
-
Mohl, ale ani prilezitostny hrac neni ten trh co by nasitil nenazrane marketingove managery ;-). Je zapotrebi aby to mohl hrat i dеbil s IQ na bodu mrazu a to pokud mozno na gamepadu, pac pocitac zapnout neumi :-).
-
-
Tak a teď nám ještě řekni, co je na gamepadu špatného? Jenom maličkost, Hitman je od druhého dílu na konzole - a co si budeme nalhávat, první díl byl prů***.
-
-
-
-
dalsi moj oblubeny hrdina je mrtvy... hitman co robi akrobaciu... hitman instinct co mi highlightuje objekty, ukazuje trasu nepriatelov a dava mi x-ray vision (!!! nejebe nacisto ?!!!)
k tomu hitman silent assasin co rozjebava guardom lustre o hlavu. katastrofa.... po tom co zabili splinter cell seriu je teraz narade hitman. smutne -
-
Ach jo tolik keců ale jinak nic.
-
Usoudil herní guru z jednoho CGI traileru. Bravo.
-
-
alebo s preview a z dojmov ludi co boli na predvadzacke ret@rd . ked nevies tak netrep. bude to strasny pojeb. _ hitman/assassins creed/ conviction + x-ray vision. LOL
-
-
Slovakia style:D Ještě jsi neviděl ani jeden gameplay trailer a už jsi sežral všechnu moudrost světa.
-
-
Čo sem pletieš Slovensko idioti sú predsa v každej krajine.
-
-
Pročti si tuto diskusi a pochopíš proč do toho tahám slováky. Ano i mezi čechy je spousta trotlů, ale slováci to tu rozjíždí ve velkém:D
-
-
hej to som nevidel ani pri oznameni conviction (tej druhej verzie) a hned bolo jasne ze to bude fail- ziadny stealth, vsade autoaim, very 'cinematic' _ vsetko sa do bodky naplnilo pri vydani hry, ktora bola rovnaky pojeb ako avizovali
-
-
ja chudacik :( asi som narocnejsi. niekto sa bavi aj pri nepodarenych hrach (ako priklad vid uspech call of duty serie) _ to ale nerobi tu hru o nic horsou. k tym tienom _ stary splinter cell mal signalizaciu tienov na peknej skale, v tejto spraskanine mas len boolean, som v tieni nejsom v tieni... a v najmensom sere som bol uplne neviditelny , vid otravny b&w filter. v chaos theory si mal 5-6 moznosti ako otvorit obycajne dvere . conviction isiel smerom mainstreamu , zjednodusovania , akcie, nie stealth, stealth nepredava. velke prd navrat ku korenom. skoda reci toto.
-
bateman: A víš jak vlastně stealth žánr vznikl? První opravdová stealth hra byl Metal Gear: Outer Heaven v roce 1987. Ta hra je stealth, ale vcelku rychlý. A tak to pokračovalo s celou sérií. Splinter Cell není žádný průkopník, nikdy nebyl. Ta hra začala vznikat díky tomu, že naši moudří tvůrci vydali do světa informace o tom, že dělají na hře Cold War a z celého toho nápadu vznikl za kratší čas Splinter Cell a vypálil Cold Waru rybník. Jenže co je vlastně Cold War a Splinter Cell? Značná kopie Thiefa.
Jinak Conviction jde hrát stealth, ať už s použitím M&E nebo bez něj. Další checkpointy, ještě si na ně začni stěžovat a pak nezapomeň dodat, že dnešní hry jsou moc jednoduché, ale že musejí mít možnost ukládat každých 5 vteřin... S klidným svědomím mohu prohlásit, že (narozdíl od Tebe) jsem stealth akcí nahrál hodně a ne vždy to dopadlo tak, jak mělo, ale Splinter Cell Conviction není žádný průser, pouze návrat ke kořenům.
Jednu věc nepochopím, M&E Ti přijde hrozný, ale nesmysl, jako že se člověk naprosto schová do stínu Ti přijde normální? Hry jsou od toho, aby se hráli, aby se u nich člověk bavil a já se u Conviction bavil královsky. Ty ne? Tak to je mi Tě líto... -
@ T.L.Blade _ priekopnici stealth zanru : thief, splinter cell, hitman ... a ti dalsi. a ty ked povazujes splinter cell za stealth tak sme porozpravani. priklad, mas nalepit bombu na vrtulnik , pri nom stoji 6 guardov, jedina moznost ako to spravit je ich vsetkych vybavit . to je teda stealth, hlavne ked to ma taky priamociary level design akoze aha vylez na tuto tycku , zostrel motor, na tohto skoc a hura, zabil si 5 ludi naraz a mozes ist plnit quest. proste priserna hovadina ... hram si level maximalne tajne a pritom stale tam je checkpoint kedy zacnu vsetci hucat fisheeer i know you in here. ani jeden nedokazes prejst stylom ze nikto o tebe nevie. conviction kvalitny nastupca :) ... conviction tu seriu zabil. v sucastnosti su na hry kladene tak nizke naroky ze az . dolezite je pokryt co najviac trhu a predat nic viac. cize mne je liito tebe kdyz povazujes paskvil ako je SCC za dobru stealth hru , proste neni sa o com bavit
-
Pokud považuješ za stealth hru pouze Splinter Cell (a Hitman), tak je mi Tě upřímně líto. Stealth her je na trhu velké množství a Conviction je stále stealth a pokud nejsi naprosto levý, tak tu hru stealth i hraješ. Ten tvůj "autoaim" bylo vyvážení většího počtu nepřítel, ale používat si to nemusel, tak si nestěžuj na věc, kterou nemusíš vůbec používat. A jelikož tento díl měl být hodně vázán na příběh, což také dodržel, měl přinést stealth akci, to také dodržel, tak v podstatě přinesl přesně to, co autoři slíbili. A když vezmu v potaz, že člověk, který byl vyhlášen "největším Splinter Cell fanouškem na světě" považuje Conviction za kvalitního nástupce (což o nextgen Double Agentovi rozhodně netvrdí), tak je názor "guru" jako jsi Ty naprosto, ale naprosto irelevantní.
-
Však říkám, že jsi vševidoucí herní guru, který ví vše nejlépe pouze z několika preview a cgi traileru. Až budu chtít něco vědět, tak půjdu za tebou ó mocný guru.
-
-
-
-
-
-
Heh tak i přes počáteční zklámání z toho co vývojáři řekli se těšim a ne tak na gameplay jako příběh protože sem zvědavej co se stane dál.
Každopádně se mi nezdá že by 47 měl Dianu zabít přeci jen ho ve skutečnosti nezradila . -
-
Mozno ju nakoniec nezabije, trailer skoncil pred tym ;) Tiez sa tesim.
-
-
može buc
-
No sakra!Tak to se teda těšim.Úplně mě to nabudilo a dám si Contracts - můj nejoblíbenější díl.
-
Spokojeni.
-
-
Nadšen... *5*
-