Přejít na výpis diskuzí
Trailer na Horizon: Zero Dawn představuje sílu PS4 Pro v akci
8.9.2016 | Honza Konfršt
45 příspěvků
-
Robot hezkej ale s texturami a detaily vegetace je to horsi. Kdyz si to srovnate treba s kingdom come tak je to jak nebe a dudy.
Taky je v tom svete nejak mrtvo, jen tri dinosauri a jedna holka. Asi by vic objektu zatizilo vykon -
-
P.s.
Robot v pisku nezanechava stopy a divka pri pruchodu vegetaci neohyba listy. -
-
Tak to je vazne skandal...
-
-
-
nádherná grafika. Asi top co jsem viděl...
-
Mě se tady líbí ten setting. Kdyby v tomhle udělali hru s bojovým systémem Dark Souls/Bloodborne, bylo by to boží. Ale bojím se, že z toho bude hra narvaná QTE bez důrazu na skill.
-
-
mě to přijde v pohodě. Sice to nevypadá, že to bude vyžadovat vyloženě skill. Ale spíš mi přijde, že je to zaměřené an zajímavé zbraně a gadgety které bude hlavně zábava používat. Že to tu nebude jen o tom stříelt z deseti zbraní co se vlastně ničím neliší (jak v Uncharted), ale že každý gadget má nějaké využití, nepřátelé mají různé slabiny a že bude sranda s tím improvizovat a vymýšlet postupy jak je zlikvdovat.
-
-
Asi jsem dnes už v menšině ale 4K mne absolutně neoslovuje . Možná je to tím , že jsem žil v době , kdy i 640x480 byl nadstandard , ale pouhé přehnané rozlišení pro mne nic neznamená , když se AAA hry hrají jako přes kopírák . Tragické u Battlefield série , čekatlené u Far Cry ... Zero Dawn zatím neukázal kromě podivného zasazení nic až tak vyjímečného , kvůli čemu bych chtěl pobíhat dlouhé hodiny v jeho světě . (Poskakování s lukem , chození po římsách a sjíždění po laně holýma rukama nejsou exkluzivní ani trošku - možná ty holé kyber ruky) A to je docela problém . Sony mělo pár exkluzivek , které měly hype vyšší kvality samotných her - Killzone ,Last of US ,Destiny .... a Zero Dawn mi zatím mezi ně tak nějak zapadá .
-
-
Taky se do menšiny počítám. Vždycky jsem raději ubral rozlišení a přidal Antialiasing, aby hra vypadala plastičtěji. Raději přidat na osvětlení, detailech, či právě Antialiasingu než 4K. Je to holt móda. Hra vypadá nezajímavě.
-
4k má imho smysl. Ale u her ne dnes. Až časem. Celková kvalita obrazu není jen o rozlišení. Ale i co v tom rozlišení zobrazíš. A řekněme si to narovinu - dnešní hry prostě ještě ani naplno nevyužívají full HD.Když se podíváš tak v dálce máš hranatelé modely s rozmazanými texturami. Cokoliv drobného chybí a doskakuje. Zem je stále jen placka na které je pár 2 spritů trávy. Pokdu máš výkon navíc pořád je co vylepšovat ve full hd aby to vypadalo líp (zobrazit víc objektů ve vyšších detailech,....). Tím, že tu dnešní "mazanici" zobrazíš s vyšším rozlišením ničemu nepomůžeš. Můj oblíbený příklad je GTA: https://i.ytimg.com/vi/HyezgUCZpsU/maxresdefault.jpg tenhle screen prostě nepotřebuje vyšší rozlišení. Ale potřebuje provoz na silnicicíh, chodce, víc vegetace a dorbných objektů.
-
Presne, 4K je marketingové zoufalství jak vylepsit a znovu prodat neco, co uz vylepsit nepotrebuje, tezky konzum. Ma to smysl pouze u monitoru, ty v jemnosti obrazu zaostavaji. U tv je to pase, tam uplne v pohode staci 720p a i 1080p je azaz.
-
-
monitory zaostavaji v jemnosti obrazu ?? nejak nechapu co jsi tim chtel rict
-
-
No že FullHD na úhlopříčce 22´´ a více je z 50 cm zubaté. Full HD je dneska vhodné tak pro notebooky do 15´´, cokoliv většího už chce QHD nebo rovnou 4K, aby se na tom dalo komfortně pracovat, pokud člověk na práci používá více než 1 okno aplikace.
-
-
ja jen, ze to daval do souvislosti s Tv
-
-
-
-
-
Can you smell it ? That smelly smell ? I can smell that smelly smell of downgrade *7*
-
Tahle hra vypadá líp a líp (a to nemluvím o grafice). Imho to bude fakt dobré.
-
Ja chcu češtinu *9*
-
nejsem pc master race, dal jsem 45 000,- za nový pc, dám 10 klacků i za tuto ps4k, ale tato hra mě teda vůbec neláká... toto je od tvůrců božské legendární a pětkrát svatořečené nejlepší sci-fi fps ever and forever killzone? Eeeeh, ženská co loví robo dinosaury, sony prostě nemá žádnou řádnou exklusivní sci-fi fps...
-
-
Je to jen trol co si v diskuzich hraje na konzolistu, ale potaji hraje armu;)
-
Killzone 2 a 3 byly slušné hry, ale nejlepší sci-fi FPS všech dob? Opravdu? Vždyť je to standardní válečná střílečka ve futuristickém zasazení, která příliš nevyniká level designem, zbraněmi ani hratelností. V konkurenci Deus Ex, Half-Life, Doom, Bioshock, Wolfenstein a Stalker to není nic extra.
-
-
Deus Ex je ptákovina. Se podívej na Facebook Dana Vávry, taky to říká *15*
-
-
hhhh pc master race si sem prisel honit ego zase lol
-
Má killzone ale i ta stála za prd
-
-
ne, já mluvím o killzone 2 a 3, to jsou pro mě nejlepší sci-fi fps ever, ta nová killzone, to byl tak průměr...
-
-
-
zaciatok videa a ja sa neviem prestat rehotat. v ziadnom pripade niesom zastanca realizmu v hrach, ale do oci bijuca stupidita ako spustit sa na lane holou rukou? po tej vzdialenosti by jej nezostalo na dlaniach ani dost masa aby si vytlacila zubnu pastu, nieto strielat z luku...
aj detske animace maju dost duchaplnosti aby pocitali s trecim teplom. -
-
PC Retardd Race???
-
Můj ty světě, co to sem chodí za telata...
Ne, já nejsem žádnej zastánce realismu ve videohrách, ale rukavice na spuštění se na laně prostě vyžaduju. Skvělý.
A sepsat studii o zdravotních následcích v oblasti lebeční jednoho poskakujícího a cihlové bloky rozbíjejícího instalatéra by si příteli nechtěl? -
-
teraz by mala prist ta pasaz kde sa zacneme navzajom urazat?
nevyzadujem nic, iba som konstatoval ze to bije do oci. nemam zaujem sa tu handrkovat o tom komu to nevadi a komu ano. -
-
Urážíš se sám svou vlastní blbostí a zbytečnou potřebou poukazovat na něco, co má v kontextu důležitost nula. Divím se, že tě nebije do očí to, že je to jen videohra...
-
-
zatial nehodnotim samotnu hratelnost nakolko titul nevysiel a skutocne to bude mat na nu nulovy dopad nakolko ide o cisto opticku zalezitost. nesuhlasi ale ze by to malo nulovu dolezitost. podobne humpolacke chyby rusia imerziu.
-
-
prý zabavil... už vám v ústavu ďogly sedativa a přivázali k posteli....
-
stale to iste dokola, zacina to byt tuho neproduktivne. zabavil som sa, na dnes stacilo. pac a pusu
-
Racionální argument v případě filosofování kolem použití lana hlavní postavou a řešení tohoto, že tej vzdialenosti by jej nezostalo na dlaniach ani dost masa aby si vytlacila zubnu pastu, nieto strielat z luku...., je vskutku u videoher plných jinak realismu až za hrob myšlenková liga. Obávám se, že na tohle argument kromě zesměšnění takového názoru ani není.
-
nadherna hyperbola, jedna za druhou. ani nebudem vypichovat preco je kazdy bod blbost. nedostatok racionalnych argumentov sa v diskusii neda nahradit agresiou ani prehananim.
na zaver uz len ceresnicka. odvolavanie sa na "v inych hrach je to a ono" si ziada otazku: ked xy skoci z mosta, skocis tiez? ma to asi tak rovnaku validitu -
Dobrá ve jménu imerze až tedy příště budu sedat do auta v GTA, tak si nezapomenu zkrontrolovat, zda má hlavní postava u sebe nejen všechny, ale hlavně platné doklady a rovněž zaregistrovanou značku, případně až budu skákat s kozatou babou po skalách, tak budu jen žasnout nad tím, jak tam visí za prsty a vlasy má pořád tak lesklé jak z reklamy. Ve hře se sci-fi podkladem a robotickými dinosaury pak neopomenu znovu pořešit obyčejný herní prvek v podobě slanění se po laně a správného držení těla hlavní postavy. A taky jsem si říkal, že ten lišák, co se točí jak blbec a sbírá jablíčka je nesmysl a ono to fakt tak je, což mě nehorázně zklamalo.
Ale nebudeme to tu s tím realizmem moc přehánět, nejsme přece toho zastánci, ale nedej bože aby s takovými vskutku dech beroucími chybami se hry vytahovali... no to bychom tomu dali. -
ty si spíš z kociánky---
-
Nejsem z Humpolce, proto poprosim o prelozeni posledni vety. Dik.
-
-
-
-
-