Přejít na výpis diskuzí
Trailer na Horizon: Zero Dawn představuje sílu PS4 Pro v akci
8.9.2016 | Honza Konfršt
45 příspěvků
-
Asi jsem dnes už v menšině ale 4K mne absolutně neoslovuje . Možná je to tím , že jsem žil v době , kdy i 640x480 byl nadstandard , ale pouhé přehnané rozlišení pro mne nic neznamená , když se AAA hry hrají jako přes kopírák . Tragické u Battlefield série , čekatlené u Far Cry ... Zero Dawn zatím neukázal kromě podivného zasazení nic až tak vyjímečného , kvůli čemu bych chtěl pobíhat dlouhé hodiny v jeho světě . (Poskakování s lukem , chození po římsách a sjíždění po laně holýma rukama nejsou exkluzivní ani trošku - možná ty holé kyber ruky) A to je docela problém . Sony mělo pár exkluzivek , které měly hype vyšší kvality samotných her - Killzone ,Last of US ,Destiny .... a Zero Dawn mi zatím mezi ně tak nějak zapadá .
-
-
Taky se do menšiny počítám. Vždycky jsem raději ubral rozlišení a přidal Antialiasing, aby hra vypadala plastičtěji. Raději přidat na osvětlení, detailech, či právě Antialiasingu než 4K. Je to holt móda. Hra vypadá nezajímavě.
-
4k má imho smysl. Ale u her ne dnes. Až časem. Celková kvalita obrazu není jen o rozlišení. Ale i co v tom rozlišení zobrazíš. A řekněme si to narovinu - dnešní hry prostě ještě ani naplno nevyužívají full HD.Když se podíváš tak v dálce máš hranatelé modely s rozmazanými texturami. Cokoliv drobného chybí a doskakuje. Zem je stále jen placka na které je pár 2 spritů trávy. Pokdu máš výkon navíc pořád je co vylepšovat ve full hd aby to vypadalo líp (zobrazit víc objektů ve vyšších detailech,....). Tím, že tu dnešní "mazanici" zobrazíš s vyšším rozlišením ničemu nepomůžeš. Můj oblíbený příklad je GTA: https://i.ytimg.com/vi/HyezgUCZpsU/maxresdefault.jpg tenhle screen prostě nepotřebuje vyšší rozlišení. Ale potřebuje provoz na silnicicíh, chodce, víc vegetace a dorbných objektů.
-
Presne, 4K je marketingové zoufalství jak vylepsit a znovu prodat neco, co uz vylepsit nepotrebuje, tezky konzum. Ma to smysl pouze u monitoru, ty v jemnosti obrazu zaostavaji. U tv je to pase, tam uplne v pohode staci 720p a i 1080p je azaz.
-
-
monitory zaostavaji v jemnosti obrazu ?? nejak nechapu co jsi tim chtel rict
-
-
No že FullHD na úhlopříčce 22´´ a více je z 50 cm zubaté. Full HD je dneska vhodné tak pro notebooky do 15´´, cokoliv většího už chce QHD nebo rovnou 4K, aby se na tom dalo komfortně pracovat, pokud člověk na práci používá více než 1 okno aplikace.
-
-
ja jen, ze to daval do souvislosti s Tv
-
-
-
-
-
Can you smell it ? That smelly smell ? I can smell that smelly smell of downgrade *7*
-
Tahle hra by byla úžasná, kdyby byla v "reálném" světě s reálnýmy dinosaury, protože takových moc neni. Robosaurama z plechu to zbytečně zprznili..
-
-
Možná jo, ale z příběhovýho hlediska se mi tohle líbí mnohem víc. Ta záhada ohledně zániku naší civilizace mě zatraceně láká. Jediný co mě zatím na těch ukázaných gameplay sekvencích bylo jak hlavní hrdinka neustále něco komentuje.
-
-
zapomněl jsem tam slovo "štvalo" :D
-
-
-
Tahle hra vypadá líp a líp (a to nemluvím o grafice). Imho to bude fakt dobré.
-
Mě se tady líbí ten setting. Kdyby v tomhle udělali hru s bojovým systémem Dark Souls/Bloodborne, bylo by to boží. Ale bojím se, že z toho bude hra narvaná QTE bez důrazu na skill.
-
-
mě to přijde v pohodě. Sice to nevypadá, že to bude vyžadovat vyloženě skill. Ale spíš mi přijde, že je to zaměřené an zajímavé zbraně a gadgety které bude hlavně zábava používat. Že to tu nebude jen o tom stříelt z deseti zbraní co se vlastně ničím neliší (jak v Uncharted), ale že každý gadget má nějaké využití, nepřátelé mají různé slabiny a že bude sranda s tím improvizovat a vymýšlet postupy jak je zlikvdovat.
-
-
vypadá to fakt parádně graficky. Herně uvidíme.
-
nádherná grafika. Asi top co jsem viděl...
-
Ja chcu češtinu *9*
-
No už se na to těším jak malí. Ale jak to bude vypadat ve skutečnosti ukáže až čas
-
-
hlavne to je zase jen zamaskovany tunel...nebo myslis, ze ta zenska se muze rozbehnout pralesem kam chce a dobehnout treba k tem horam ?
-
-
Je to open world hra ... tak co asi myslis?!
-
-