Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zaciatok videa a ja sa neviem prestat rehotat. v ziadnom pripade niesom zastanca realizmu v hrach, ale do oci bijuca stupidita ako spustit sa na lane holou rukou? po tej vzdialenosti by jej nezostalo na dlaniach ani dost masa aby si vytlacila zubnu pastu, nieto strielat z luku...
    aj detske animace maju dost duchaplnosti aby pocitali s trecim teplom.
    • PC Retardd Race???
    • Můj ty světě, co to sem chodí za telata...

Ne, já nejsem žádnej zastánce realismu ve videohrách, ale rukavice na spuštění se na laně prostě vyžaduju. Skvělý.

A sepsat studii o zdravotních následcích v oblasti lebeční jednoho poskakujícího a cihlové bloky rozbíjejícího instalatéra by si příteli nechtěl?
      • teraz by mala prist ta pasaz kde sa zacneme navzajom urazat?
        nevyzadujem nic, iba som konstatoval ze to bije do oci. nemam zaujem sa tu handrkovat o tom komu to nevadi a komu ano.
        • Urážíš se sám svou vlastní blbostí a zbytečnou potřebou poukazovat na něco, co má v kontextu důležitost nula. Divím se, že tě nebije do očí to, že je to jen videohra...
          • zatial nehodnotim samotnu hratelnost nakolko titul nevysiel a skutocne to bude mat na nu nulovy dopad nakolko ide o cisto opticku zalezitost. nesuhlasi ale ze by to malo nulovu dolezitost. podobne humpolacke chyby rusia imerziu.
            • TheGGG
              prý zabavil... už vám v ústavu ďogly sedativa a přivázali k posteli....
            • stale to iste dokola, zacina to byt tuho neproduktivne. zabavil som sa, na dnes stacilo. pac a pusu
            • Racionální argument v případě filosofování kolem použití lana hlavní postavou a řešení tohoto, že tej vzdialenosti by jej nezostalo na dlaniach ani dost masa aby si vytlacila zubnu pastu, nieto strielat z luku...., je vskutku u videoher plných jinak realismu až za hrob myšlenková liga. Obávám se, že na tohle argument kromě zesměšnění takového názoru ani není.
            • nadherna hyperbola, jedna za druhou. ani nebudem vypichovat preco je kazdy bod blbost. nedostatok racionalnych argumentov sa v diskusii neda nahradit agresiou ani prehananim.
              na zaver uz len ceresnicka. odvolavanie sa na "v inych hrach je to a ono" si ziada otazku: ked xy skoci z mosta, skocis tiez? ma to asi tak rovnaku validitu
            • Dobrá ve jménu imerze až tedy příště budu sedat do auta v GTA, tak si nezapomenu zkrontrolovat, zda má hlavní postava u sebe nejen všechny, ale hlavně platné doklady a rovněž zaregistrovanou značku, případně až budu skákat s kozatou babou po skalách, tak budu jen žasnout nad tím, jak tam visí za prsty a vlasy má pořád tak lesklé jak z reklamy. Ve hře se sci-fi podkladem a robotickými dinosaury pak neopomenu znovu pořešit obyčejný herní prvek v podobě slanění se po laně a správného držení těla hlavní postavy. A taky jsem si říkal, že ten lišák, co se točí jak blbec a sbírá jablíčka je nesmysl a ono to fakt tak je, což mě nehorázně zklamalo.

Ale nebudeme to tu s tím realizmem moc přehánět, nejsme přece toho zastánci, ale nedej bože aby s takovými vskutku dech beroucími chybami se hry vytahovali... no to bychom tomu dali.
            • TheGGG
              ty si spíš z kociánky---
            • Nejsem z Humpolce, proto poprosim o prelozeni posledni vety. Dik.
  • TheGGG
    nejsem pc master race, dal jsem 45 000,- za nový pc, dám 10 klacků i za tuto ps4k, ale tato hra mě teda vůbec neláká... toto je od tvůrců božské legendární a pětkrát svatořečené nejlepší sci-fi fps ever and forever killzone? Eeeeh, ženská co loví robo dinosaury, sony prostě nemá žádnou řádnou exklusivní sci-fi fps...
    • Je to jen trol co si v diskuzich hraje na konzolistu, ale potaji hraje armu;)
    • Killzone 2 a 3 byly slušné hry, ale nejlepší sci-fi FPS všech dob? Opravdu? Vždyť je to standardní válečná střílečka ve futuristickém zasazení, která příliš nevyniká level designem, zbraněmi ani hratelností. V konkurenci Deus Ex, Half-Life, Doom, Bioshock, Wolfenstein a Stalker to není nic extra.
      • Deus Ex je ptákovina. Se podívej na Facebook Dana Vávry, taky to říká *15*
    • hhhh pc master race si sem prisel honit ego zase lol
    • Má killzone ale i ta stála za prd
      • TheGGG
        ne, já mluvím o killzone 2 a 3, to jsou pro mě nejlepší sci-fi fps ever, ta nová killzone, to byl tak průměr...
  • Robot hezkej ale s texturami a detaily vegetace je to horsi. Kdyz si to srovnate treba s kingdom come tak je to jak nebe a dudy.
    Taky je v tom svete nejak mrtvo, jen tri dinosauri a jedna holka. Asi by vic objektu zatizilo vykon
    • P.s.
      Robot v pisku nezanechava stopy a divka pri pruchodu vegetaci neohyba listy.
      • Tak to je vazne skandal...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit