Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • h0p3
    né prostě, vždycky když promluví, tak je mi akorát do breku..
  • Ze Sama je namachrovanej hezounek se sladouckym hlaskem...
    Kam ten svet speje...
    • Buď rád alespoň za tohle, taky mu mohli dát vzhled homosexuála z japonského anime *1*
  • deridon
    já už na games.cz chodím už jen brečet.. minule to byla ta prezentace Hitmana a teď brečim i u tady toho.. hlas jak už je známo nedodal pan Ironside, už jen to jak odtáhl a zápichl toho prvního týpka a ani se na něj nepodíval jsem provedl facepalm a povzdechl si, o další akci ani nemluvě, k tomu dáme do traileru trochu dubstepu, což je taky v modě, omladíme Sama (k tomu mi strašně připomínal jeho pohled na střeše Hawka z render traleru Dragon Age 2)... já už vim co předpověděli Májové.. konec herního průmyslu jak ho známe :D
    • Ty nevíš co je dubstep...
      • Já vím, já vím! Strašně módné "hudba", kvůli který si lidi holí půl hlavy!
      • deridon
        sry.. tak prvky dubstepu? nevim jak jinak pojmenovat překombinovanou elektroniku a rozhodně to zní podobně jako dubstep, ale není to tak zřejmé jako třeba u Far Cry 3 traileru či jiných
  • Bez online singlu to nechci
    • A samozřejmě tam musí být také aukce *1*
  • za to všechno můžem poděkovat konzolím, a ted do mě :-)

jediná slušná věc, na kterou se těšim je nová Arma
    • Konzole za to nemuzou.Muze za to fakt,ze z her se stala masova zalezitost a vetsina hracske komunity jsou neschopni lemplove,kteri slozitejsi hry nez CoD moc nezvladaj. *1*
      • Zato mačkat dvě tlačítka na konzoli, na to je potřeba vysokoškolského vzdělání že? *6*
        • Nevim,kde si vycetl,ze obranuju konzole.
          Sam jsem prevazne PC hrac,ale Splinter cell,tak jak ho maji vsichni radi vznikl prvne na konzole,takze ten tvuj argument o 2 tlacitkach je fakt hodne mimo *3* .
    • montatatana
      Ano, a proto je prvni Splinter Cell puvodne Xboxovej port...
    • Jistě, konzole... 4 stealth díly vyšli ještě na PS2 a žádná změna tam nebyla....
    • konzole? co s tim maju konzole? jj jasne, konzole mozu za zmenu celeho stylu, ze sa so stealth stala CoD, ze hlavni hrdina omladol a zmenil hlas.... chod do pr*ele
      • jindra.veliky
        V podstate ano. Diky soucasny genereca jsou hry masovou zalezitosti a temto masam se snazi autori stale vice a vice vyhovet. *3*
        • ZvacA
          To by se rovnou mohly obviňovat ty masy, aneb kdyby se ke hrám nehnala nová generace puberťáků a dětiček již od začátku milénia (všimni si, že ještě před nástupem sedmé generace konzolí ), co nezažila 80s/90s ( kam spadáš ty? ), tak by se jim nikdo nemusel přizpůsobovat a plno dobrých sérií by se nepřeměnilo do podoby lejn a hrám by se věnovalo jen jádro opravdových hc hráčů, ne těch, kteří přišli k hotovému.

Absurdní? Rozhodně, ostatně jako jiné místní teze, že jo. :)
      • není důvod být sprostý, tak si vyhodil pár tisícovek za krásný těžítko pod televizy, kde se ti ted může usazovat prach, zato si ale můžeš pustit nějakej pěknej cut-scene filmeček, teda pardon hru
  • Mahcake
    Vtipné, jak vychytávky typu např. ukrytí těl, na nás zde má působit jako výjimečná a nikdy nepoužitá vychytávka. Ach ach.... *7*
  • CO MU TO K*RVA UROBILI S TVÁROU???? *16* vyzera a hybe sa ako 30 rocny neviditelny vsevidiaci atlet...
  • Já teda kdovíjaký fanoušek Splinter Cellu nejsem, ale hlas pana Ironsida pro mě byl charakteristický. IDIOTI
  • A co přijde příště? Agentka Fisherová? *7*
  • GeForcer
    Mám špatný pocit, že brzy to možná skončí jako CoD a další nové echelony jim dojdou... *9*

Ale tohle video nevypadalo až tak zle, je tam vidět stealth, ale přeci jen, na tom denním světle...
    • deridon
      Double Agent (next-gen na PC) měl taky denní mise a bylo to ok, hlavně to bylo o něco těžší, protože tě nepřátele logicky viděli z velké dálky, ale mělo to hratelnostní prvky z Chaos Theory a hrálo se to fajn
      • Vše, co přišlo po prvních třech dílech, byla tragédie.
        • deridon
          někdo by řekl až po čtyřech.. jelikož Old-gen verze Double Agenta, je uplně jiná než ta next-gen, která vyšla na pc/xbox360.. old-gen tušim jen na starém xboxu a ps2, nevim přesně teď a tady na diskuzích si tu old-gen verzi hráči velmi pochvalovali.. jinak Chaos Theory taky beru jako vrchol serie

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit