Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Souhlas, ale stejně bych si nikdy v životě nedovolil obhajovat současný business, což ty svým přístupem děláš, ale možná si to ani neuvědomuješ, což je ještě horší.
  • ?? To by byla první hra ve který by se střílelo na nácky? Me je u řiti jestli jsou hrdy na svuj puvod, je to hra ty troubo
    Nechápu kdo mu dává pluska... Tady se najednou veřejně zastáváme nacismu nebo co?
  • no graficky nic moc a s tou konkurenci co je na ceste to bude mit tahle hra opravdu tezky
  • Tak více idealizovat nacky už ani nejde. Blicí smajlík.
  • Většinou zde vůbec nepřispívám, přijde mi to naprosto um... zbytečné (mohou za to některé perly a reakce nejen od Veskoslava, ale i od řady dalších místních "osvícených" - a že jich tu je) Nicméně sám nevím proč (asi se fakt už hodně nudím), ale tentokrát mám potřebu se zapojit. Víceméně zde musím souhlasit s Veskoslavem, tedy až na jeho optimistický pohled na počet dobrých zombii her.

Zombie tématika je teď určitě v módě... a za tu dobu co je v kurzu vyhřezlo celkem dost titulů, nicméně ani jeden z nich neberu za dech beroucí... a dobré (akceptovatelné) jsou pro mne maximálně tak 2 nebo 3... téma je to rozhodně stále silně nevyčerpané, protože zatím se víceméně opatrně kopíruje stále totéž... ale není ono neustálé opatrné recyklování již osvědčeného náhodou taktéž evergreenem jenž p-r-z-n-í herní trh mnohem déle nežli současná zombie vlna?

Osobně jsem rád že tento titul vzniká, sice mu moc nevěřím... ale je zde šance že tentokrát by tento XYtý zombie titul snad konečně, možná mohl přinést to, co ve všech ostatních zombie titulech chybělo... mohl by... a pokud ne? Nah... who cares? Ať si klidně hnije v zapomnění... když to nebude tento titul, možná to bude nějaký jiný, další, XYZtý...

PS: jak zde někde uvedl EuroSamurai pokud se někomu sama o sobě nelíbí přímo zombie tématika, nikdo vás přece nenutí se o ni zajímat... vždyť tu je tolik dalších non-zombie titulů s různou tématikou jenž jsou taktéž p-r-z-n-ě-n-y (nejen) copy-paste přístupem... stačí si vybrat ;)
  • Napřílkad to, že byste rád střílel lidi hrdé na svůj původ, kulturu, národ a nezávislost, to je ještě větší dekadence, než střílet už jednou mrtvé.
  • Ja si nemuzu pomoct, ale me by tenhle typ her bavil i treba z druhe svetove... Svet jako z Army 2, vy partizán a místo zombíku náckové :) What's not to like?
  • A máme tu nový herní žánr, přirovnal bych to k dotě, další moba hry taky nejsou kopírka a lidi je hrajou
  • Bohužel většina těhle her bere zombie tematiku spíš jako zvrácené krvavé orgie, kde se každý ohání nesmyslnýma zbraněma. Právě proto smekám před projekty, které jsou spiš o přežití než o počtu zářezů na nereálné "strašně cool" zbrani
  • Ať už konečně někdo udělá zombie RTS s RPG prvky a - budování základny, pěstování plodin ale i rabování okolí. Žádné budování über armády ale spíš postupné zachraňování přeživších a budování safehouseu, resp. hra kde je každá jednotka osobnost a její ztráta zamrzí.
  • Malleth
    Zombíci sami o sobě nejsou až takovej problém. Spíš mě vadí že autoři málokdy přijdou s vlastníma nápadama a vezmou tu zobmie tématiku se všim, co už z ní lidi znaj a viděli milionkrát. Ať jde o vzhled zombií, zasazení, zbraně, herní mechanismy...
  • Vyjmenoval jsem přes 10 zombie her vycházejících na mainstreamové platformy v roce 2012, nezmnínil jsem stovky dalších na nižších platformách typu Android, ale ty budeš stále tvrdit, že trend hovoří v jejich neprospěch, někomu už opravdu není rady ani pomoci. To, jestli jsou hratelné nebo ne, nikdo z nás neřešil a období vztahující se na poslední dva roky už vůbec ne, takový argument je naprostý nesmysl vzhledem k předmětu diskuze.
  • Veskoslav
    ZombiU ještě nevyšlo, navíc je to pouze na WiiU, tak si to na pc strašně moc užiju, že?:) RE: ORC byla naprostá katastrofa a se sérií RE to mělo společný akorát název a Umbrelu, DayZ není samostatná hra. A pokud to bereš takto, tak by jsi toto mohl aplikovat na jakýkoliv žánr her a mohl tvrdit, že jich je příliš mnoho. Ale za poslední dva roky jestli vyšlo 5-6 hratelných a dobrých her se zombií tématikou, tak je to moc.
  • Je důležité, aby obyčejný spotřebitel pochopil systém, kterým se motivy a licence ve hrách, filmech i dalších oblastech kultury vytvářejí, jinak z kultury za chvíli už nezbude opravdu vůbec nic, můžeme se vrátit zpátky na stromy.
  • EuroSamurai
    Když se ti zombie tematika nelíbí tak ji ignoruj ne?Děláš jako by se nic jinýho než zombie hry nedělaly a jako by tě někdo nutil je hrát.
    Já sem rád že tu konečně máme ve výhledu survival zombie hry jako je zomboid,dead state apod.
  • hňupe
  • Namátkově například: Dead State, Amy, DayZ, Lollipop Chainsaw, The Walking Dead, ZombiU, The Last of Us, Resident Evil: Operation Raccoon City, Resident Evil: Revelations, Red Dead Redemption - Undead Nightmare, Deadrising 2, Dead Island a mnoho dalších, na smarthphonech, tabletech a jiných platformách.
  • DayZ jsem nehral, ale hra typu zabedni se v supermarketu s kamošem a uvidime co bude dal, zni dobře. Obzvlašt když vim že o ulici vedle odolávaj další tři hráči hordám přišerek v kostele a mezi tím všudy přítomní zlodějíčci.
  • Trh!
  • Veskoslav
    Všude? Kolik her s touto tématikou za poslední rok vyšlo a nebyly to např. módy? A byly to dobré hry? Vyjmenuješ je?;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit