Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hznk89
    Prej půlka internetu nadává na gameplay video z naší hry. Řekni jim, že to nebylo oficiální video. Hru vydáme později a vono se na to zapomene.
    • Přijde mi to jako kamufláž blafu, který vydali a teď po nadávkách maskují aby neztratili prodeje
  • misho8723
    Tak potom prečo tieto zábery ukazovali samotní vývojári na IGN ? ..samozrejme, keby ľudia by vraveli, že tá hra vyzerá dobre, tak takéto vyjadrenie by neuverejnili, ale teraz, keď zo všetkých strán ľudia hovoria, ako tá hra vyzerá hrozne, tak sa jasne vyhovoria, že to je práca fanúšika a že hra je ešte v málo pokročilom stave vývoja.. výhovorky, samé výhovorky.. ja som sa natom videu dobre zasmial, lebo v tejto dobe zverejniť niečo také hrozné, to chce veľkú odvahu :) nemal by byť prvý dojem čo najlepší?.. prečo ukazovať hru v takom hroznom stave? už len tie vlasy postáv - zombíkov, ktoré vyzerajú ako z dákej LEGO hry sú úplne na smiech - a to nehovoriac o niektorých ešte horších aspektoch tej hry..
    • To víš Activision asi blbne taky, COD se prodá ať je jakékoliv, si myslí zě i ostatní hry půjdou samy
  • Black_Hand
    hmm, kdo jeste v ty zombie na screenshotu vidi zombie christophera walkena?
    • DeathOnVacation
      Proto jsem šel do diskuse :D. Christopher "Walken Dead"
    • Já taky:)
  • Myslím, že jakákoliv hra podle tohohle brandu to bude mít po vydání adventurní řady od Telltale extrémně těžké. Navíc L4D a DayZ defakto sebral vítr z plachet jiným žánrovým zpracováním. Chudáci vývojáři si musí moc dobře uvědomovat jak čertovský kontrakt podepsali.
    • ucho
      náhodou prostor na úspěch tu pořád je. stále na trhu chybí opravdu normální zombie survival hra. a má to jednu výhodu. u zombieku to s AI nemusí být složité :)
  • ZvacA
    Taky dobrý. Na druhou stranu, smrdí to akorát tím, že si Activision, ačkoli oprávněně, chce zametat chodníček. Co mi přijde divný, že video se na YT účtu a FB dotyčného "horlivého" fanouška objevilo před týdnem, ale Activision reaguje až nyní, jakmile se začalo držkovat o kvalitách. Dokonce i na tom videu se odkazuje na to, že se jedná o záběry ukázané v IGN pořadu.

    Možná to není oficiální trailer a možná nebyl ukázaný finální build, ale že by se něco měnilo na situaci očekávat z TWD Survival instinct něco úžasnýho, než jen rýžovačku na momentálním zájmu jisté značky, to asi ne. Skepse stále zůstává a ani Activison, ani omluvy půlky herní novinářské obce tomu nepomůže, leda tak formálně.
  • Jj vubec to není oficiální....jen asi z hodinového rozhovoru, nebo co to bylo někdo vzal ukázky ze hry a sestříhal je za sebe a zvuk přeplácnul tím divným šumem. Takže záběry jsou oficiální a to znamená, že to nemění nic na tom, že to vypadá přinejlepším nudně. Snad se jim to ale povede
  • ucho
    "ty oficiální bývají často příšerné (ano), nebo že ty fanouškovské bývají často docela dobré až parádní (ano)"

    celkem rád bych viděl nějaké příklady těch často příšerných oficiálních a těch často parádních fanouškovských. osobně jsem moc parádních fanouškovských nikdy neviděl, tak bych rád zjistil, co mi uniklo :)
    • ZvacA
      Ono se ale jedno upřít nedá, že oficiální trailery se tak nesou ve vlně módy a domněnkových tradičních šablon až to bolí. Takže kromě jiného názvu titulu sleduješ většinou minutu a půl až dvě minuty kecy a citace o nejlepší, nejnadanější, nejdražší, nejpotenciálnější, nejkomplexnější, nejvypiplanější hře roku podpořené dalšími žvásty o cenách na veletrhu, obchodě, soutěži pod líbivými tóninami všude stejného dub stepu nebo jiných srand, páč to strašně frčí a se závěrem plným insignovaných serepetiček, udělátek, značek a odkazu na právě hotové DLC ještě před finálním produktem, které dostaneš jen v případě třiceti registrací a předobjednávek. S bonusem, že samotné záběry ze hry stojí za ho*no.

      To nelze samozřejmě zobecňovat na celý herní průmysl a pravda, některé oficiální ukázky jsou kvalitně zajímavé, ale kolikrát když se člověk z hecu podívá na fanouškovské editace toho samého videa - hudbou počínaje, střihem konče a bez zbvytečných PR hovadin - tak svou službu plní líp, byť amatérsky, než originál. Ale, záleží samozřejmě na vkusu.
      • ucho
        a co ten příklad? rád bych, aby se kritizovala nějaká konkrétní věc :) ať už ze strany oficiálních videí, tak ze strany amatérských.
        • XorxoxTalarius
          No tak naposledy zde prezentovane video na Earth Defense Force 4 :D A nebo pribehovy trailer na Aliens: Colonial Marines (ktery se mne osobne libil, ale 80% diskuze na nem nenechalo nit suchou)
    • Asi jim někdo vyhrožoval, tak se to snaží uklidnit takhle.
  • life28
    Problém neni v nasvietení, ani modeloch, ani efektoch. Tá hra proste vyzerá byť nudná a tam potom už žiadna grafika nepomôže. TWD SI je bez náplne, ktorá by ma zaujala
  • Další zombie. Už je přezombieováno.

    "Můžeme říct, že je to uniklé video z rané verze vývoje hry, nebo můžeme říct, že jde o fanouškovské video... nebo cokoliv, hlavně vyvraťte, že je to od nás a budeme muset sestříhat za měsíc nějaké jiné video, no."
    • Kdyby hry byli kvalitní tak nebude nikdy přezombíkováno. Stejně jako nebude nikdy PřeRPGčkováno kdyby byli kvalitní atd...
  • ZvacA
    ucho:

    "Ale, záleží samozřejmě na vkusu."

    Tím osobně naznačuju, že mě samotnýmu přijde kvalitnější jakýkoliv amatérský trailer už tím, že se překope pouze hudební složka, doplní zvukové samply nebo spojí několik vydaných záběru do sebe s nějakou logikou, což pro mě zvyšuje hodnotu oproti oficiálnímu traileru. Tudíž se ti můžu na příklad z vysoka, protože co mně může přijít zajímavý, tobě stanovisko nezmění. Ale stačí YT a sám můžeš posoudit na svých oblíbených hrách, pokud k nim existují editace, zda ti to jde do vkusu - dobře se hledá pod doplněním jako "neoficiální". :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit