Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kinet1c
    ja by som skor uvital lineage 3, a dufam bez nejakych pochybnych medvedikov ci malych dievcat, aj ked v L2 boli trpazlicky, ktore vlastne pripominaju tieto dievcence :), ale nejak tam zapadli do toho celeho sveta, jedina uchylka L2, no neskor ich sice pridali viac, ale to som uz nehral (kamael rasa, absolutne hlupo vyzerajuca rasa, plus absolutne zbytocna a takpovediac nasilu v tlacena do hry podla mna), tato hra aj ako niektory tu zvas vidia prejde velmi rychlo na F2P pretoze nevidim ziaden obrovsky rozdiel medzi tymto a starsimy titulmy, ktore na trhu uz nejaku dobu su, MAX. v grafike, tam je rozdiel priepastny, ale ine nic. Nehral som to, ale stacilo my vidiet. Naposledy som sa nechal napalit videami hrou Vindictus, odvtedy korejske hry velmi nechcem vidiet (ked je Vindictus korejske, neviem, asi je, velmi sa o to nezaujimam), skratka ci uz su ci nie su hry taketo a tejto podobne, myslim co sa tych charakterov tyka a spracovanim, ja uz taketo hry hrat nebudem, vynimku tvori lineage, ale aj to len v tom pripade, ze nebudu zachadzat s postavami do extremov ako tuto, to je moj nazor a to je moj pocit z tejto hry, cudujem sa ze vobec nieco pisem, ale nejak som citil chut reagovat na tuto hru
  • Co k tomu říci? Snad jen dvě slova - kopie Warcraftu. Teda pardon, tři slova - špatná kopie Warcraftu...
    • vojtas562
      Ano ano protože WoW je nekorunovaný král tak je všechno kopírovačka ...
      Pokud vím tak Terra vykradla Lineage 3 a nechceš snad tvrdit že lineage je kopie WoW ... nedávno tu byl článek myslím o soudní tahanici mezi NC Soft a ...... ani nevím jak se studio co za Terrou stojí jmenuje ....
      • Ringwraith
        Bluehole.

Soud jsem přímo nesledoval, ale Bluehole jsou lidi, co dříve pracovali v NCSoftu na Lineage 3, takže bych se nedivil, kdyby své nápady použili i ve vlastním projektu.
      • calwin
        kukni si tú mapu :D ja ti neviem karle ale okamžite som si povedal že sú "silno inšpirovaný" wowkom :D
    • Nevim ale ty jsi t hral? Zkousel jsi betu? Me by tedy zajimalo co to kopiruje na WoW? Pokazde kdyz vyjde nejaka hra, najde se nejaky pakos, ktery hned napise kopie wow :)... ale treba mas pravdu, jenom by me zajimalo kde vidis podobnosti.
      • Přesně tak. :-) Já si teď užil dvě Closen Bety a už se těším na spešl edici co mám předobjednanou. To, že jsou tam rasy se silnějším sexuálním podtextem vynahrazuje i to, že tam jsou další rasy bez něj. tedy normálně vypadající. Krom toho Wowko bylo už překonaný prakticky ve všem. Od grafiky po systém soubojů. takže nechápu, jak někdo může tvrdit "špatná kopie WoWka..." Kdysi jsem hrál Aion, takže můžu potvrdit, že mi ho to hodně připomíná a netvrdím, že hra vybírá nápady i jinde, ale je mi to tak nějak fuk, pokud to byly dobré nápady a fungují tak proč ne. TERA je zatraceně chytlavá hra. A až se pořádně odladí nakope zadky jinejm onlinovkam.
        • poradne chytlava pro pubertaka co si u toho honi propisku. Kdyz si odmyslim ty sex/devy, tak mam hru kde pajdulak mlati 2 metrovou tyci strom treba..... a porad dokola. Slabe.
          • Nevím co ti na tom vadí, já i moje holka máme hru předobjednanou a oba dva nás CBT 4 a 5 moc bavila. :-) A vidět ve hře podefilii může zase jenom pedofil ;-) Krom toho nechápu proč do podobných diskuzích vůbec přizpíváš. Nikdo tu o tvůj pedofilní nechutný názor nestojí. Pokud ti maminka hru nechce koupit, nemusíš tu na ní plivat teene ;-) a pokud se ti nelíbí nechápu proč tu vůbec otravuješ a pliveš na ní. mě osobně by snad fakt nenapadla jít na forum hry, která mě nebaví a něco tam psát. Ale takových lidí je víc no. A krom toho, hrát za Elinky nikdo nemusí, ta hra tě k tomu nenutí. Vůbec nikdo tě nenutí jí hrát. ;-)
          • Tak někdo z toho už vyrostl a může to hrát se svou holkou a v guildě s normálními lidmi, třeba jako já. A někdo je holt ještě puber´ták a myslí jenom na to jak by si klátil propisku, třeba jako ty a to je holt jedinej problém no :-) Asijskej styl je holt Asijskej styl. Myslím, že co se úchylnosti týče nemá TERA ani po kotníky třeba hře Blade and Soul, která te´d někdy tuším spouští CBT v Koreji.
            • Ringwraith
              Hie, vidím, že jsi jen omezený troll.

Vážně tě nenapadla možnost ,že on třeba hraje humana bojovníka a jeho holka třeba elfku healerku a spolu kosí monstra a bossy?

Vážně si neumíš přestavit dva dospělé lidi jak spolu hrají?

(Že já se vůbec otravuju odpovídat někomu jako jsi ty. Mazej pod most, pohádková bytosti.)
            • tak ty ses dobre mimo . hrat tohle s holkou ty teenagre. haha, ne fakt nejsem magor jako ty. , ty mas v hlave dobry gulas.
    • Ani nevim proc jsem chtel reagovat, to neni reagovani hodne. Ale cekal jsem kdo to napise prvni takhle primocare... vyhrals :D
  • graficky doopravdy moc pěkné a pokud by bitvy byly doopravdy 200 vs 200 dejme tomu, tak by to bylo taky fajn (nějáké MMO už nabizí tyto velké hack n slash bitvy, ale bohužel pro mě, taky asijské).. ale já nemám rád anime/asijský MMO a takové ty přehnaně infantilně nechutný rasy.. rád bych viděl něco podobného v západním stylu.. WoW kopie a mačkání 123456789 už je doopravdy strašně ohrané
  • Ringwraith@tiscali.cz Jo dobrý já sem eště pěkně rozespalej, kopíruju tu tvůj mejl, abys věděl, že píšu tobě a ptám se tě na mejla dobrý....
    • Ringwraith
      Jak jsem psal níže, nebudu moct začít hrát hned, spíše až o prázdninách...

Ale tak pokud jsi tak neučinul, tak spoluhráče určitě najdeš nejlíp na Teraportal.cz. Osobně jsem CBT hrál na Essenia PvP serveru a pár českých guild tam bylo.

Edit: Odepsal jsem ti to i na mail.
      • Jooo na teraportal chodim, tak jo. tady už končím. Tak CZuz a třeba se tam někdy sejdeme.
  • Podle toho co jsem vyzkoušel, si myslím, že ta hra moc dlouho s měsíčními příspěvky nevydrží a přejde na F2P, npc mi nandala hodně questů s šíleným množstvím textu u každého a pak už jen bušíte potvory, připadalo mi to jako obyčejný grindování
    • Ringwraith
      Máš pravdu, že questy jsou prostě zabit/najdi/dones, to nemůže nikdo vyvrátit.

Mě osobně u hry udržel bojový systém připomínající Monster Huntera (v partě) a Dark Souls (solo), ale hlavně taky lidi, co jsem na začátku potkal a skamarádil se s nimi.

A víš co se říká... v kámoši je sranda všechno...

Zase přece jen hra je MMO, takže je logické, že nejlepší zážitek poskytne při hraní s ostatními.
      • V žádném případě nemohu souhlasit, že questy jsou jen zabij podrž dones. hrál jsem poslední dvě CBT a questy byly občas i dost různorodé. jako nasbírat biliny, z nich uvařit lektvar a ten podávat nakaženým vesničanům ve městečku. Nebo questy kdy máte zranit na určitou hranici moba, píchnout mu sérum a dungeonem ho vyvést ven k někomu. A spousty dalších na který si teď hned nevzpomenu, ale bylo jich celkem dost a krásně spestřovaly ony questy zabij a dones.
        • Ringwraith
          Já hrál CBT 4 a to vyvedení byl jednorožec a vedl jsi ho k jezeru. Ale byl to příběhovej quest a ty jsou zajímavější, to je fakt.

To s těmi bylinami stejně nakonec bylo jen sběr chození k NPC. Na druhou stranu je fakt, že příběhově quest aspoň nebyl zadán jen jako tupé "potřebujeme toto, dones to mě a rozdej i ostatním". To je fakt.
          • Nejde jen o toho jednorožce, takových questů je tam více. Třeba ta víla se kterou vstoupíš do portálu a musíte se společně probít dungeonem a navíc to ještě bylo časově omezeno. Jestli je tu někdo, kdo hrál onlinovku Silkroad ( já ano ), tak quest na zabití 15 potovr je ok. V Silkroadu bylo běžný, že jste dostali quest na zabití 1 000 potvor a ten quest se pak ještě dvakrát opakoval :-) (Zabil jsem jich 1500 a hráblo mi..) Questy v TERA mi přišly celkem různorodý a příjemný i když hlavně ty příběhový to ano. obyč questy od NPC někde ve vesnici je většinou zabij, dones, podrž. A podobně je na tom i soubojovej systém. Ze začátku jsem z něj byl trošku zklamanej. Ale TERA svoje karty odhalí až tak na levlu 15 až 20 kdy se mobové stávají mnohem nebezpečnější a mnohem lépe bojují a reagují na vás a hlavně od 20 levlu už jsou dungeony, který si osobně myslím co se do zábavy týče, nemaj konkurenci díky tomuto soubojovému systému.
            • Ringwraith
              Ale TERA svoje karty odhalí až tak na levlu 15 až 20 kdy se mobové stávají mnohem nebezpečnější a mnohem lépe bojují a reagují na vás a hlavně od 20 levlu už jsou dungeony, který si osobně myslím co se do zábavy týče, nemaj konkurenci díky tomuto soubojovému systému.

Dovolím si souhlasit. Hlavně kolem té 20cky, kdy začneš s baziliškama.
  • praseek
    Moment...fakt to není jenom to hejno? *13*
  • Nic o této hře nevím, jediné co po traileru mohu říci, že ten kůň co nese toho tlouštíka musí trpět .) jinak to nevypada až tak zle.
    • za chvili prijde Ringwraith a vsechno ti rekne, ale doporucuju si udelat obrazek sam a jeho nadseneckyma kecama se nenechat moc unest, vsak uvidis sam
      • Ringwraith
        Souhlas non-Shakere, 19.4. začíná Open Beta, každej si může udělat obrázek sám.

Jinak dovolil bych si tvrdit, že jsem nikdy nadšenecké kecy neměl, pouze jsem popisoval svoje zkušenosti a jako "revoluční" označoval pouze bojový systém, na kterém taky celá hra stojí.

A samozřejmě, že jsem při hraní narazil na několik chyb, které jsem chtěl v dalších dojmech i popsat, ale nakonec z toho sešlo.

Jinak jsem četl, že SWtOR už nehraješ... to je mi líto, vypadalo to, že tě moc baví... já jsem hrál jeden free weekend a bylo to dobrý... dokonce jsem si včera sehnal týdenní friend pass, ale nakonec to nebudu moct hrát, protože mi do toho něco skočilo... a to je mi líto. Slyšel jsem totiž, že story za Imperial Agenta je fakt excelentní, a jelikož jsem měl rád KotORy, tak bych si ji rád zahrál. Tedy aspoň její začátek v tom týdenním friend passu. No nic, snad seženu později další pass.

Jinak máš pravdu, že pokud má někdo nějakej dotaz na gameplay, tak rád odpovím. I když opravdu asi bude lepší si to sám vyzkoušet v té Open Betě.
        • Shaker
          soubojovej system, minipreorder, sorry, ale nevzpomenu si co vsechno si zminoval jako uzasnou featuru bud hry samotny nebo vydavatele/vyvojare. Delas jim reklamu jako profik, meli by ti platit, ale znova opakuju, v tyhle casti zemekoule se nechytas...

Ty porad nechapes, ze ja nemam potrebu se navazet do tebe ani do tyhle hry, me ste oba volny, ale jen do doby, kdy zacnes za*irat diskuze u jinych her prave Terou a to at uz stylem: "TERA ma tohle a tamto" nebo "v jedne nejmenovane MMO hre". Nejsem jedinej koho to tu stve, vsimni si, ze jakmile zacnes takhle plkat v neprislusnych tematech, tak do tebe sije vic lidi. Muzes rovnou vtrhnout do vinnyho sklipku a zacit rvat, ze mas radsi pivo, udelal bys to? Verim, ze ne.

A TOR momentalne nehraju, to je pravda.
          • Ringwraith
            No tak je to moje momentální oblíbené MMO, takže možná mírně zním jako chodící reklama. Jinak jo no, bojový systém a minipreorder. Minipreorder mi přijde jako objektivně skvělá věc. Tobě snad ne? Nebo nevítáš možnost si hru vyzkošet bez vynaložení velkých finančních prostředků?

Já bych neřekl, že je ti TERA volná, protože ti očividně trhá žíly. Takže se nesnaž někomu nalhat, že ti nevadí.

V zájmu tvého zdraví tedy už TERu nikdy nezmíním. Skutečně máš pravdu, že v ČR se nechytá a zůstane jen pro její fanoušky. Myslím, ale že spoustu lidí o ní nevědělo a teď už ví. Opakuji - open beta začíná tento týden, zahrajte si sami. To je asi vše.

A dva postřehy.
            TERu jsem zmínil v poslední době asi 3x pod různými články o MMO, to mi nepřijde jako zasírání random diskuzí.
            A vadí ti i když pod každej článek o jakýmkoliv MMO někdo napíše jak bude GW2 lepší?
            • Ringwraith
              Shaker: V tom případě musím soudit, že tě nenapadla žádná odpověď a tak pouze mlžíš.

Doufám, že znovu odpovíš nadávkou nebo odbytím, což to jen potvrdí.
            • Shaker
              Enigma: dalsi prstynkuv anime kamarad?

Ringwraith: moh bych ti to namalovat, ale necham te at premejslis
            • Ringwraith
              Tohle mi prosím vysvětli.

Žádnych perel jsem se totiž od tebe nedočkal, ani metaforických.

Ale vážně... v tomto případě nechápu na co narážíš, takže upusť od metafor. Já je mám taky rád, ale někdy nestačí.
            • to Shaker: Už bych toho nechal, trapasíš tu obdivuhodně.
            • u tebe je skoda slov, jako hazet perly svinim, doslova...
          • ... ^_^
  • jedno se musi nechat... ten ruzovej litajici kun je vazne "dechberouci" :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit