Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Shaker
    Ringwraith: tak s timhle souhlasim, bohuzel spatnej engine to dost zazdil, kuli tomu se musi rozinstancovat lokace, aby se to hejbalo aspon nejak a tim padem pvp servery dost postradaji vyznam. Navic nastaveni flotily jako nedosazitelnyho mista pro druhou frakci na raidovani taky neni zrovna stastny.
  • Jooo na teraportal chodim, tak jo. tady už končím. Tak CZuz a třeba se tam někdy sejdeme.
  • Ringwraith
    Jak jsem psal níže, nebudu moct začít hrát hned, spíše až o prázdninách...

Ale tak pokud jsi tak neučinul, tak spoluhráče určitě najdeš nejlíp na Teraportal.cz. Osobně jsem CBT hrál na Essenia PvP serveru a pár českých guild tam bylo.

Edit: Odepsal jsem ti to i na mail.
  • Ringwraith@tiscali.cz Jo dobrý já sem eště pěkně rozespalej, kopíruju tu tvůj mejl, abys věděl, že píšu tobě a ptám se tě na mejla dobrý....
  • Ringwraith
    Ty jo, to se ti nedivím.

Našel jsem si Magnitogorsk na mapě a sice to není Sibiř, ale máš recht, že to jako vhodná turistická destinace nezní. *1*

Edit: Ne, že bych nechtěl, ale po vydání nezačnu hned hrát. Budu mít zkouškový období a s hraním TERy bych neudělal ani jeden předmět. *1*
  • Ringwraith@tiscali.cz: Když už jsme u toho můžeš mi písnout svůj mejl, ICQ, nebo jméno nějáké postavy za kterou budeš hrát? Že bychom se pak v TERA našli.
  • Fascinují mě názory o tom jak je vybavení postav, co se týče oblečení a zbraní nerealistické. Na to můžu napsat jen dvě věci:
    1. Je to HRA !
    2. A ta hra je FANTASY !

Pokud někdo chce realitu soubojů, může si zajít třeba do Chánova, a tam předvést jaký má equip a skill *3*

Názory typu : " Je to kopie WoW " ..... heh, to nemá ani cenu komentovat. Někdo si prostě rád protlačuje své egoistické bříško na všech diskuzích.
  • Ringwraith@tiscali.cz:
    Naštvat tu nemá koho, spíš je to k smíchu :) Já teda do podobných diskuzí nikdy nepřizpívám, protože je to jen totální ztráta času. A jelikož mám zaměstnání, který mi žere času celkem dost občas, tak to nedělám, (Zaměstnavatel mě dost nakrkl, v době 4 a 5 CBT jsem měl letět do Ruska do Magnitogorsku na montáž osmikolového turbokompresoru, naštěstí jsem se z toho dokázal vyvlíct, protože podobný cesty nesnáším, Rusko stále není zrovna bašta kam bych valil na dovolenou...) prostě každýmu se líbí něco jinýho a tak by to i mělo být. Ale tohle jsem si tak nějak nemohl nechat ujít. :)
  • Ringwraith
    V tom případě doufám že je Hie jednoduše troll, co se snaží někoho naštvat.

Osobní problémy, ktery by musel takto kompenzovat nepřeji nikomu.
  • Ringwraith@tiscali.cz: Já nevím co furt má. :-) Ale vypadá to, že má možná nějáký osobní problémy, na který si díky hře vzpoměl a teď ho to trápí a jeho přízpěvky sem jsou možná jeho forma kompenzace. prostě kdo je normální dokáže si ve hře najít normální věci a s jinými lidmi v pohodě hrát a kdo normální není tak vidí všude kolem sebe jen sex a pedofilii. :-)
  • Nikdy jsem neřekl, že mi nevadí pedofilie. A jak je vidět v celé diskuzi jsi na to vážně vysazený. doufám, že to není z tvého ranného dětství, že tě snad někdo neobtěžoval, třeba táta. Co se týká Elinek, tak v tom moc pedofilii nevidím. jsou to malý holky, za který můžeš hrát. Ale jsou cenzurované, jsou oblečené od hlavy k patě. Pedofilii bych v tom viděl až když by tam běhali v bikinách. Já už se tu nad tvými názory normálně směju a těším se na další tvůj přízpěvek. Už dlouho sem neviděl bojovníka proti pedofilii na podobném místě (fóru) :D
  • Nevím co ti na tom vadí, já i moje holka máme hru předobjednanou a oba dva nás CBT 4 a 5 moc bavila. :-) A vidět ve hře podefilii může zase jenom pedofil ;-) Krom toho nechápu proč do podobných diskuzích vůbec přizpíváš. Nikdo tu o tvůj pedofilní nechutný názor nestojí. Pokud ti maminka hru nechce koupit, nemusíš tu na ní plivat teene ;-) a pokud se ti nelíbí nechápu proč tu vůbec otravuješ a pliveš na ní. mě osobně by snad fakt nenapadla jít na forum hry, která mě nebaví a něco tam psát. Ale takových lidí je víc no. A krom toho, hrát za Elinky nikdo nemusí, ta hra tě k tomu nenutí. Vůbec nikdo tě nenutí jí hrát. ;-)
  • Ringwraith
    Ono to tak asi působilo.

Nepamatuji si všechno, co jsem napsal, ale vím, že jsem linkoval hlavně kritiku praktik Bioware. Jako když některým před koncem předplaceného měsíce zmizelo tlačítko pro unsubscribe z kontoly accountu... ale je fakt, že jsem čachroval i se slovy ToRtanic a biodroni... jako joke, ale chápu, že se to mohlo někoho dotknout. Má omluva.

A v dnešní době mě hlavně dopalují některé nové praktiky - třeba věci kolem enginu... ale už jsem to několikrát linkoval a nemá cenu mlátit prázdnou slámu. Nebo nově když v patchi 1.2 slíbili ranked warzóny po kterých PvP hráči volali snad od vydání hry, ale nakonec asi dva dny před vydáním patche oznámí, že smůla, ranked warzóny zatím nebudou. Tohle prostě není dobrá komunitní praktika.

Ultimátně mi jde o to, že SWtOR mohl bý naprosto skvělá hra... první trailery vyšly v době, kdy jsem dohrával KotORy, takže jsem byl natěšenej jak prase... a Bioware stačilo málo... míň prachů na hype a reklamu, ale víc na herní obsah a hlavně vyladění enginu a některých herních mechanik. Pak by měli super platformu do které by mohli jen přidávat postupně další obsah. Je to prostě škoda - spousta lidí se shodne, že SWtOR potřeboval ještě pár měsíců (možná 1 rok) na doladění, ale EA je asi donutili to vydat před Vánocemi 2011... teď to dopadá tak, že Bioware musí rozdávat měsíce zadara atd.
  • Shaker
    Fajn, sem rad, ze sme se konecne dobrali k nejakymu vysledku... Cim si me nastval uz na zacatku bylo, ze si do TORu sel hlava nehlava, porad si hazel linky na mista, kde se na nej kydala spina a nebyl si schopnej uznat ani jedno jediny plus (to az posledni dobou), coz zdaleka neni objektivni. Proto sem zacal sit do tebe a do Tery, jinak je mi ta hra vazne volna, ma zajimavej sobubojovej system, ale stilizace grafiky proste neni nic pro me.
  • Ringwraith
    Tohle není výhružka, pouze říkám, jak bych reagoval na danou situaci. Výhružka by byla: "Udělej X a já udělám Y.", ne "Já bych udělal Y, kdyby ty X."

A neřekl bych najednou... tohle hnusné osočování se mi nelíbílo, když jsi ho dělal ty a nelíbí se mi teď.

Ale opravdu se s tebou nechci hádat. Když jsem se tě dole ptal na SWtOR, tak to bylo gesto usmíření a chtěl jsem se s tebou bavit jako s člověkem, ne jako se strojem na odpálkování toho druhého. Ale tvoje odpovědi jako Ringwraith: moh bych ti to namalovat, ale necham te at premejslis to dělají těžkým.

Hele, pochopil jsem, že se ti nelíbí, když TERu zmiňuju v nesouvisejících diskuzích. Budiž, nebudu pokud to bude fakt mimo... Pokud se třeba budou porovnávat různá MMO, tak tam mi to ale mimo nepřijde. Pokud redakce uzná za vhodné vydat nějaký další článek o TEře, tak tam rád popíšu své zkušenosti, protože mě prostě baví. A jak můžeš vidět, tak za bezchybně dokonalou ji nepovažuju... podívej se níže, co píšu o questech.

Nezbývá než říct, že pokud mě zase jen odpálkuješ, tak mi nezbyde než tě za stroj na odpálkování považovat. Tím to uzavírám.
  • Shaker
    pan je najednou hrdina, tyhle vyhruzky mozna fungujou na ty mrnouse, ktery se ti libi...
  • Ringwraith
    Hie, vidím, že jsi jen omezený troll.

Vážně tě nenapadla možnost ,že on třeba hraje humana bojovníka a jeho holka třeba elfku healerku a spolu kosí monstra a bossy?

Vážně si neumíš přestavit dva dospělé lidi jak spolu hrají?

(Že já se vůbec otravuju odpovídat někomu jako jsi ty. Mazej pod most, pohádková bytosti.)
  • Ringwraith
    Probuď se prosím tě...

Dáváš tady lidem do úst něco, co vůbec neřekli a opravdu jen hloupě moralizuješ.

Za obvinění, že mu nevadí pedofilie bych ti já osobně rozbil držku, říct to mě do očí.
  • tak ty ses dobre mimo . hrat tohle s holkou ty teenagre. haha, ne fakt nejsem magor jako ty. , ty mas v hlave dobry gulas.
  • pedofilii

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit