Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Měla jsme tu možnost, zahrát si betu a....je to zajímavé, ale určitě bych do koupě hry nešla. Craft je téměř totožný s Aionem (okna, tabulky, nabídky, princip) a stejně tak dost animací. Nebudu tvrdit, že jsem se během bety nebavila, to ne, ale rozhodně si neumím představit hraní delší jak měsíc. Nutnost mířit (ikdyž jsem si všimla že i lehce šejdrem letící šíp cíl zasáhne:)) a grafika jsou vydařené, ale to je na dobrou mmo málo. Osobně jsme si už předkoupila GuildWars2 a věřím, že tam se snad na pár měsíců zabydlím :D
  • graficky doopravdy moc pěkné a pokud by bitvy byly doopravdy 200 vs 200 dejme tomu, tak by to bylo taky fajn (nějáké MMO už nabizí tyto velké hack n slash bitvy, ale bohužel pro mě, taky asijské).. ale já nemám rád anime/asijský MMO a takové ty přehnaně infantilně nechutný rasy.. rád bych viděl něco podobného v západním stylu.. WoW kopie a mačkání 123456789 už je doopravdy strašně ohrané
  • bojovy system ve vindictusu, je zase trochu jiny, je sviznejsi podobnejsi spise slashovkam tipu DMC nebo GoW
  • No wow sice nehraju ale blizzardi filemčky jsem shlédnul snad všechny a takže můžu říct, že ten paladin(?) na začátku v knihovně s knížkou je prakticky laciná kopie paladina Dranei s knížkou(!) v intru WoW BC... a ty ostrovy taky vapdají jako Kalimdor a Azeroth... No když o tom tak přemýšlím, bylo by super kdyby se objevil Warcraft 4....
  • Který má dle mého, možná ten bojový systém krapet lepší.
  • Ani nevim proc jsem chtel reagovat, to neni reagovani hodne. Ale cekal jsem kdo to napise prvni takhle primocare... vyhrals :D
  • *7* jazvece ...veveričky..medvedíky pu...dakujem nemusím *8* *1*
  • Co k tomu říci? Snad jen dvě slova - kopie Warcraftu. Teda pardon, tři slova - špatná kopie Warcraftu...
  • Ringwraith
    Máš pravdu, že questy jsou prostě zabit/najdi/dones, to nemůže nikdo vyvrátit.

Mě osobně u hry udržel bojový systém připomínající Monster Huntera (v partě) a Dark Souls (solo), ale hlavně taky lidi, co jsem na začátku potkal a skamarádil se s nimi.

A víš co se říká... v kámoši je sranda všechno...

Zase přece jen hra je MMO, takže je logické, že nejlepší zážitek poskytne při hraní s ostatními.
  • Ringwraith
    Zas tak moc ne, ale to přece nikdo nikdy netvrdil.

Já třeba vždy říkal, že originální je v zásadě jen bojový systém, který před TERou nebyl použit v open world MMO. Jenom např. v silně instancovaném Vindictusu.
  • Ringwraith
    Souhlas non-Shakere, 19.4. začíná Open Beta, každej si může udělat obrázek sám.

Jinak dovolil bych si tvrdit, že jsem nikdy nadšenecké kecy neměl, pouze jsem popisoval svoje zkušenosti a jako "revoluční" označoval pouze bojový systém, na kterém taky celá hra stojí.

A samozřejmě, že jsem při hraní narazil na několik chyb, které jsem chtěl v dalších dojmech i popsat, ale nakonec z toho sešlo.

Jinak jsem četl, že SWtOR už nehraješ... to je mi líto, vypadalo to, že tě moc baví... já jsem hrál jeden free weekend a bylo to dobrý... dokonce jsem si včera sehnal týdenní friend pass, ale nakonec to nebudu moct hrát, protože mi do toho něco skočilo... a to je mi líto. Slyšel jsem totiž, že story za Imperial Agenta je fakt excelentní, a jelikož jsem měl rád KotORy, tak bych si ji rád zahrál. Tedy aspoň její začátek v tom týdenním friend passu. No nic, snad seženu později další pass.

Jinak máš pravdu, že pokud má někdo nějakej dotaz na gameplay, tak rád odpovím. I když opravdu asi bude lepší si to sám vyzkoušet v té Open Betě.
  • Kinet1c
    ja by som skor uvital lineage 3, a dufam bez nejakych pochybnych medvedikov ci malych dievcat, aj ked v L2 boli trpazlicky, ktore vlastne pripominaju tieto dievcence :), ale nejak tam zapadli do toho celeho sveta, jedina uchylka L2, no neskor ich sice pridali viac, ale to som uz nehral (kamael rasa, absolutne hlupo vyzerajuca rasa, plus absolutne zbytocna a takpovediac nasilu v tlacena do hry podla mna), tato hra aj ako niektory tu zvas vidia prejde velmi rychlo na F2P pretoze nevidim ziaden obrovsky rozdiel medzi tymto a starsimy titulmy, ktore na trhu uz nejaku dobu su, MAX. v grafike, tam je rozdiel priepastny, ale ine nic. Nehral som to, ale stacilo my vidiet. Naposledy som sa nechal napalit videami hrou Vindictus, odvtedy korejske hry velmi nechcem vidiet (ked je Vindictus korejske, neviem, asi je, velmi sa o to nezaujimam), skratka ci uz su ci nie su hry taketo a tejto podobne, myslim co sa tych charakterov tyka a spracovanim, ja uz taketo hry hrat nebudem, vynimku tvori lineage, ale aj to len v tom pripade, ze nebudu zachadzat s postavami do extremov ako tuto, to je moj nazor a to je moj pocit z tejto hry, cudujem sa ze vobec nieco pisem, ale nejak som citil chut reagovat na tuto hru
  • za chvili prijde Ringwraith a vsechno ti rekne, ale doporucuju si udelat obrazek sam a jeho nadseneckyma kecama se nenechat moc unest, vsak uvidis sam
  • jedno se musi nechat... ten ruzovej litajici kun je vazne "dechberouci" :D
  • Nic o této hře nevím, jediné co po traileru mohu říci, že ten kůň co nese toho tlouštíka musí trpět .) jinak to nevypada až tak zle.
  • praseek
    Moment...fakt to není jenom to hejno? *13*
  • Podle toho co jsem vyzkoušel, si myslím, že ta hra moc dlouho s měsíčními příspěvky nevydrží a přejde na F2P, npc mi nandala hodně questů s šíleným množstvím textu u každého a pak už jen bušíte potvory, připadalo mi to jako obyčejný grindování
  • delas si legraci, vzdyt tahle hra je prece tak originalni :)
  • Podobnost mapy světa s WoW čistě náhodná.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit