Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a to ze tobe podefilie nevadi je tvuj bysnys. me vadi.
  • vypada to ze potrefena se ozvala. kdybych byl ten co rikas, tak se tu rozplyvam jak jeden nejmenovany clen tiscali na elinkama. vime ?
  • Ringwraith
    Neopustím si ještě zmínit něco, co se mi na hře opravdu líbilo...

Svět TERy je vlastně sen dvou Titánů, který napadají Argoni. Prvního Argona hráč potká na levelu 36 a musím říct, že se jim opravdu povedli. Skutečně ve světě TERy působí jak pěst na oko a vůbec do něj nesedí. A to vám příběh i vlastně říká... že Argoni jsou invaders from who-the-fuck-know-where.

Jo a mě osobně se jejich samotný design strašně líbí, ale to je jen můj osobní názor. Měl jsem nefalšovanou radost, když se mi toho prvního povedlo s přátely skolit a porazit.

Boss, o kterém mluvím je zde: (~9:00-19:00) a (~17:00-20:30)
    http://www.youtube.com/watch?v=0JY1qw9iRhk
    http://www.youtube.com/watch?v=X9UETlsxksM
  • Koukám, že se vývojáři dívali na Avatara :D Ale moc hezké, moc.
  • hie: Tak mě napadá jestli mezi ty úchyly nepatříš taky, zatím jsi jediný kdo tady s něčím takovým vyrukoval a na několika postech to celkem nechutně rozmazáváš. Pokud nemáš rád Asijský styl, tak nechápu co tady vůbec řešíš. TERA je prostě korejská a šmitec.
  • Já osobně si myslím, že nejde ani tak o sprosté kopírování filmečků jako spíš o lehkou parodii. zvláště u toho videa s tou knihou jsem si na WoW okamžitě vzpoměl a hned sem se zasmál. Za vším nemusí být jen kopírování, může to mít i jiný smysl.
  • Ringwraith
    Ale TERA svoje karty odhalí až tak na levlu 15 až 20 kdy se mobové stávají mnohem nebezpečnější a mnohem lépe bojují a reagují na vás a hlavně od 20 levlu už jsou dungeony, který si osobně myslím co se do zábavy týče, nemaj konkurenci díky tomuto soubojovému systému.

Dovolím si souhlasit. Hlavně kolem té 20cky, kdy začneš s baziliškama.
  • Nejde jen o toho jednorožce, takových questů je tam více. Třeba ta víla se kterou vstoupíš do portálu a musíte se společně probít dungeonem a navíc to ještě bylo časově omezeno. Jestli je tu někdo, kdo hrál onlinovku Silkroad ( já ano ), tak quest na zabití 15 potovr je ok. V Silkroadu bylo běžný, že jste dostali quest na zabití 1 000 potvor a ten quest se pak ještě dvakrát opakoval :-) (Zabil jsem jich 1500 a hráblo mi..) Questy v TERA mi přišly celkem různorodý a příjemný i když hlavně ty příběhový to ano. obyč questy od NPC někde ve vesnici je většinou zabij, dones, podrž. A podobně je na tom i soubojovej systém. Ze začátku jsem z něj byl trošku zklamanej. Ale TERA svoje karty odhalí až tak na levlu 15 až 20 kdy se mobové stávají mnohem nebezpečnější a mnohem lépe bojují a reagují na vás a hlavně od 20 levlu už jsou dungeony, který si osobně myslím co se do zábavy týče, nemaj konkurenci díky tomuto soubojovému systému.
  • Ringwraith
    Já hrál CBT 4 a to vyvedení byl jednorožec a vedl jsi ho k jezeru. Ale byl to příběhovej quest a ty jsou zajímavější, to je fakt.

To s těmi bylinami stejně nakonec bylo jen sběr chození k NPC. Na druhou stranu je fakt, že příběhově quest aspoň nebyl zadán jen jako tupé "potřebujeme toto, dones to mě a rozdej i ostatním". To je fakt.
  • V žádném případě nemohu souhlasit, že questy jsou jen zabij podrž dones. hrál jsem poslední dvě CBT a questy byly občas i dost různorodé. jako nasbírat biliny, z nich uvařit lektvar a ten podávat nakaženým vesničanům ve městečku. Nebo questy kdy máte zranit na určitou hranici moba, píchnout mu sérum a dungeonem ho vyvést ven k někomu. A spousty dalších na který si teď hned nevzpomenu, ale bylo jich celkem dost a krásně spestřovaly ony questy zabij a dones.
  • Tak někdo z toho už vyrostl a může to hrát se svou holkou a v guildě s normálními lidmi, třeba jako já. A někdo je holt ještě puber´ták a myslí jenom na to jak by si klátil propisku, třeba jako ty a to je holt jedinej problém no :-) Asijskej styl je holt Asijskej styl. Myslím, že co se úchylnosti týče nemá TERA ani po kotníky třeba hře Blade and Soul, která te´d někdy tuším spouští CBT v Koreji.
  • http://www.youtube.com/watch?v=wg5j5dkoejQ&hd=1
  • Ringwraith
    Bluehole.

Soud jsem přímo nesledoval, ale Bluehole jsou lidi, co dříve pracovali v NCSoftu na Lineage 3, takže bych se nedivil, kdyby své nápady použili i ve vlastním projektu.
  • Ringwraith
    Shaker: V tom případě musím soudit, že tě nenapadla žádná odpověď a tak pouze mlžíš.

Doufám, že znovu odpovíš nadávkou nebo odbytím, což to jen potvrdí.
  • hmn, jenze takovy jedinci tam budou kontaktovat holcicky ktere to budou treba nekde hrat....a dneska se na fakbuk, kazda chytne takze... riziko +- stejne, mozna pro uchyly vetsi moznost realneho kontaktu.,...
  • S tím bych souhlasila napůl, problém je, že tam nejsou holčičky:) Je to taková rasa mrňavek. Naopak jsem nepobrala smysl cenzurovaní jejich oblečení jen proto, že jsou malé :) Je to trapné takové moralizování. A pak, lepší když budou jedinci, vyhrazení jistým směrem spokojení s hraním her než se motat venku :)
  • calwin
    kukni si tú mapu :D ja ti neviem karle ale okamžite som si povedal že sú "silno inšpirovaný" wowkom :D
  • Whisp
    Mne sa na hre nepáči veľa vecí (rozprávkové prostredie, rasy, bikiny brnenia, predimenzované zbrane, atď.), ale doteraz som si názor mohol vytvoriť len podľa videí. Celkom sa ale teším na open betu (dík Ringwraith za info), kde si budem môcť hru vyskúšať. Výhodu hry vidím v tom, že už nejaký čas funguje na ázijskom trhu, takže predpokladám, že väčšina bugov je už odstránených a bol už pridaný aj nejaký ten obsah naviac. Nevylučujem ani to, že si hru nakoniec kúpim.

K tomu kopírovaniu z WOW, je to úplne normálne. Mnoho krát bolo už poukázané nato, že aj WOW si bralo a aj berie nápady z iných MMO hier. Aj taký RIFT si pobral nápady a fungujúce mechaniky z rôznych MMO a vôbec to nedopadlo zle.

F2p model hre tak skoro nehrozí, aj keď by som ho osobne uvítal. Hra by sa určite uživila predajom sexy oblečenia pre ženské postavy :D . Aj u SW:TOR bol f2p model predpovedaný už mesiac pred vydaním a hra sa stále drží.
  • Shaker
    hie: jn, na tom jedou vsechny tyhle hry, prijde mi, ze Korejci vydavaji MMO hry stejne jako jiny vydavatele klasicky hry. A ze je to potencionalni magnet na "divny lidi" sem psal uz davno
  • prodavat se to bude, nadrzenejch teenageru je daleko nejvic co hrajou hry.... jak jsem psal nize. Odmazej ty kozatice, odmazej pedofilii, ktera tam je skovana. co ti zbyde ? mlaceni stromu klackem, nuda nuda nuda. myslim ze se neprodava ta hra, jako ten sex tam.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit