Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hlásí se děcko 2 *1*
  • nejlepsi trailer za...no hodne dlouhou dobu, fakt brutal :D
  • v zari tu nebrecte :)
  • Perfektní trailer.
  • Malleth
    Nějaký náčiní na blízko by mohli udělat....když už je tam bazillion střelných zbraní
  • rancor1223
    Především ten co-op, bez něj to přichází o polovinu zážitku.

EDIT: to měla být reakce na @kubikrafikzamik
  • Lawliet
    no revoluce bych tuto hru nenazval spíš správnou kombinací dobrých ingrediencí.. Střílečka založená na lehkých RPG prvcích s lootovaním zbraní inspirovaných raritou podle diabla/wow.. čučavá post-apokaliptická grafika spojená s claptrapem.. někomu tento styl arkádové,rpg,lootovací,coop,class-bassed FPS prostě sedne *5*

PS:a tímto vlastně se dá říct je originální a žádná podobná zatím není ,
  • JohnyTheZik
    Nemam nic proti dubstepu, ale do akcnich scen si dokazu predstavit i jinou hudbu :)..
    Tzn. ne jen dubstep, kterej je posledni dobou ve vetsine traileru.
  • montatatana
    Zacatek dalsi vykradacka traileru na The Girl with the Dragon Tattoo? Muppeti to aspon priznali :))
  • XorxoxTalarius
    No jako kdyby to nemelo na PC splitscreen, tak to by mne teda pekne nasraly ... a uz jen kvuli tomu by ta hra ode mne dostala BAN :D
  • Fov? Konzolovej command. Ovladani? Unreal engine, zadny port z konzole. Kamera? First person. DLC? I bez nich jsme se v coopu docela bavili. Jako jedna z mala PC her ma opravdovy coop.

Z mojeho pohledu je to presne opak toho co se dnes nazyva PC hry. Zabavny, neni port, dobry ovladani, atd.
  • A já myslel, že se mi zase rozjelo video s "Nero - Doomsday" na pozadí v prohlížeči *1*
  • Nevim co ti vadí na dubstepu, je to dost dobrý do akčních scén..
  • Veskoslav
    Aspoň, že nick wasd není na hovno, že?....
  • Veskoslav
    Tak určitě řekneš nějakou alternativu k této hře:-D Aspoň dvě, které by se rozsahem či arsenálem zbraní, zbrojí atd alespoň přiblížily Borderlands:)
  • kubikrafikzamik
    Já nevím z čeho byli všichni tak posraní z Borderlands, prostě možná že ta hra je v něčem dobrá a revoluční, ale já tyto prvky prostě nenašel na 1. díl jsem se dost těšil a byl jsem velice zklamany - asi po 2 hod... jsem to vypl a vypadá to že 2jka v tom hodlá pokračovat, takže ze mně zklamaní.
  • Ihned potřebuju ten ovladač z filmu "Click" :D
  • Troll alert :)
  • Luxus! Neskutečně se těším! S objednávkou ale čekám na Sběratelskou edici. ZERO!
  • Fov na ho..Ovladani na ho..Kamera na ho..Milion DLC na ho..jako vsechno co se dnes nazyva PC hra

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit