Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ZERO *14*
  • MrSanta
    Axton a Zero *14*
    Jednotku jsem kupoval v akci na Steamu za 10 €, dvojka už bude krabicovka za plnou cenu.
    EDIT: http://www.youtube.com/watch?v=MCWJUSulnro YouTube 1080p.
    • Kdepak, jedině Maya *14*
  • Fov na ho..Ovladani na ho..Kamera na ho..Milion DLC na ho..jako vsechno co se dnes nazyva PC hra
    • v zari tu nebrecte :)
    • Fov? Konzolovej command. Ovladani? Unreal engine, zadny port z konzole. Kamera? First person. DLC? I bez nich jsme se v coopu docela bavili. Jako jedna z mala PC her ma opravdovy coop.

Z mojeho pohledu je to presne opak toho co se dnes nazyva PC hry. Zabavny, neni port, dobry ovladani, atd.
    • Veskoslav
      Aspoň, že nick wasd není na hovno, že?....
    • Troll alert :)
  • nj milion zbrani je fajn ted jen vyresit problem aby mne to snima bavilo hrat i po 10 hodinach a to se jim u 1 az tak nepovedlo
    • Tak si zahraj s partou kamarádů a hned zvládneš dalších 50 hodin :D
  • zasrnej cellshade
    • Paradni cellshade! *14*
  • kubikrafikzamik
    Já nevím z čeho byli všichni tak posraní z Borderlands, prostě možná že ta hra je v něčem dobrá a revoluční, ale já tyto prvky prostě nenašel na 1. díl jsem se dost těšil a byl jsem velice zklamany - asi po 2 hod... jsem to vypl a vypadá to že 2jka v tom hodlá pokračovat, takže ze mně zklamaní.
    • u me to bylo ze zacatku podobne, po dvou hodinach to slo na policku cekajic na vymenu. Ale dal jsem tomu jese jednu sanci, a voala spustila se kalkulace citajici desitky hodin, dnu :) a to jsem hral sam. Spousta lidi soudi knihu podle obalu...
      Po dvou hodinach, to jses tak akorad dostal k prvni misi :)...
    • Lawliet
      no revoluce bych tuto hru nenazval spíš správnou kombinací dobrých ingrediencí.. Střílečka založená na lehkých RPG prvcích s lootovaním zbraní inspirovaných raritou podle diabla/wow.. čučavá post-apokaliptická grafika spojená s claptrapem.. někomu tento styl arkádové,rpg,lootovací,coop,class-bassed FPS prostě sedne *5*

PS:a tímto vlastně se dá říct je originální a žádná podobná zatím není ,
    • Veskoslav
      Tak určitě řekneš nějakou alternativu k této hře:-D Aspoň dvě, které by se rozsahem či arsenálem zbraní, zbrojí atd alespoň přiblížily Borderlands:)
      • tisíc lžic z vlažné vody polévku neudělá
  • montatatana
    Zacatek dalsi vykradacka traileru na The Girl with the Dragon Tattoo? Muppeti to aspon priznali :))
  • Malleth
    Nějaký náčiní na blízko by mohli udělat....když už je tam bazillion střelných zbraní
    • Mě v pohodě stačí meele attack (nevim jestli sem to napsal správně :D).
    • katanu jsi tam náhodou neviděl?
      • jesusek
        Řekl bych, že to bude nějaká speciální schopnost toho Zera. Pochybuju, že to půjde vzít do ruky místo guny.
  • No ja se uz nemuzu dockat! To zas bude zabityho casu... A co se tyce probiranejch kvalit hry, tak podle me to uplne nejvic stoji na tom co-opu... samotnyho me to moc nebavilo, ale s kamaradem pres net to bylo bozi...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit