Přejít na výpis diskuzí
Trailer oznamuje dnešní spuštění TERA: Rising v Evropě
5.2.2013 | Aleš Smutný
40 příspěvků
-
Hra mě baví ten bojový systém mě baví a díky tomu jsem se přenesl přes expení co mě nikdy nebavilo. Jen škoda, že to svěřili na začátku Frogstru nebo jak, že se jmenovali a hra v EU šla do kopru oproti US. Jen jsem dal přednost jiné hře, protože jsem PVE hráč a tera mi přijde hodně jako PVP hra a to co tam teď udělali v posledních měsících vypadá super. Docela sranda když máte slabší PC a u Nexusu se sejde 100 lidi a vy tam pobíháte s FPS 1-2 :D
-
Zacal jsem to hrat nedavno a neustale mne to bavy. Super grafika, souboje a krasnej svet. Jelikoz jsem hral L2 (a bavilo mne) tak mi trochu chudci q moc nevadej a na zpusob oblekani zenskych charakteru jsem zvykli takze mne neudivuje. Za sebe doporucuji
-
Hraji 2. den a doporučuji vyzkoušet.. Bojový systém mi přijde parádní, grafika je skvělá a jede i na starší mašině na max - prostě Unreal Engine !
-
No musím súhlasiť s názorom na TERU, fakt zábavný bojový systém, kde každý jeden súboj je výzva a ak v skupine nev edia ostatný čo robiť je to parádny chaos, ale ak vedia ste ako špeciálna jednotka z Expendables :D znakom zábavnosti je hlavne to že hodiny plynú ani nwm ako pri hraní :D :D :D
-
S GW2 musím souhlasit, která není žádným zázrakem. Byl jsem z ní nadšený asi tak první týden/dva, než jsem z ní vystřízlivěl a pochopil o co jde. GW2 není nic pro mě
-
Je to zvláštní, ale Tera se mě líbí mnohem víc, než GW2.Normálně lituju toho litru, neměl sem GW2 zatím kupovat.Účet aktivní, kód vyplněnej, ale pařim Teru.. Charr je fajn i tvorba je skvělá a graficky je to prostě lepší!Questy jsou logický, lokace různorodý, akorát PvP server je strašnej voser, pokud na něm questíš sám..Zatím 46lvl, s lidma se domluvíš a dung, ani težží story quest není problém.Co se fps týká, nemám problém..Mě to běhá skvěle.Jedinou výtku mám..u každýho charru máš jen jeden typ zbraně, kterej se nemění.Systém ovladání FPS je podle mě promyšlenější, než u GW2.Úskok pravým tl. myši a né žádný Q, E..zbytečně komplikovaný.Nevim proč, ale po WoW, který mě s relent vybavením přešlo je právě Tera ta hra, kterou rád zapnu a rád se k ní vracím.GW2 mě vůbec nechytlo :( zklamání..
-
Problem vyresen smazanim souboru Hosts (dal jsem ho zalohovat ale system ho urcite bral jako smazany).
-
Hektor Pardoza: Já vím co mi chceš říct a chápu tě, že SW:TOR je kopírka Wow.
Dával sem jen jako příklad konce SWG, když začal měnit věci a celou hru. Pokud nebude bioware šťourat do funkčních věcí, tak ta základna zůstane taková, jaká už je. Musí se prostě vyvarovat chyb, ale bohužel řvouni na forech budou vždy nespokojeni (nemyslím nás, ale na jejich foréch o Toru) -
A jo, tak to máš pravdu. SWG je škoda. Měli se smířit s tím, kolik hráčů mají a dělat pro ně kvalitní sandbox hru.
Ale věta "ALE nesmí tvůrci udělat chybu, jak tomu bylo třeba u SW:Galaxies, kterou totálně rozbili a snažili přiblížit Wowu a ostatním." ve mě vzbudila dojem, že nechceš aby tvůrci SW:TOR udělali stejnou chybu jak u SWG. Což jak říkám už moc ani nejde, vzhledem k tomu, že SW:TOR už WoW je. Pokud to ale myslíš chybu jako obecně jakoukoliv tak to máš pravdu. I když dalo by se říct, že celá existence SW:TOR v současném designu je chyba. -
Je videt, ze ses tupec ... f2p systemy se provozuji proto .. ze ... kupodivu ... neexistuje pro hru dostatek hracu, kteri by byli ochotni platit mesicni poplatky. A f2p system by mel byt nastaven tak, aby hrace motivoval ke koupi, ne ho nas…raval. Navic potrebujes free hrace proste proto, aby ti platici meli s kym hrat => svym zpusobem pro tebe pracuji a ty jim platis ... moznosti hrat. kdyby ve hre nebyli, tak by platici hraci platit prestali, ze.
Za rozumny model pak povazuju prodej oblecku (obecne vzhledovy veci), pripadne lehce rychlejsi expeni ... ale ne prodavani slotu do gui ... nebo nemoznost pouzivat ingame veci... Co hur, uvedom si, ze ty, i kdyz budes trebas nekolik mesicu platit, a pak odejdes s tim, ze hrat chces jen obcas, tak presto, ze sis !zaplatil!, tak nemuzes svoji vybavu pouzivat. -
Hektor Pardoza:
O SW:TOR jsem nemluvil, ale o SW:Galaxies, které se tomu chtělo přiblížit a zničilo celý svůj koncept. Příklad? Z 32 povolání stáhli na 9, překopávání systému atd.
Něco ve stylu AoC, které taky změnili hráčům pod rukama -
SW:TOR se nesmí přiblížit WoWu?
Vždyť to je WoW se SW nátěrem. -
Ještě pro tebe Veskoslav: http://www.aionfreetoplay.com/website/features/;jsessionid=fdc88190acd24ba7b0d7a6c894aa
Podívej se na rozdíl veteran (tedy že si zaplatíš jen JEDEN měsíc a pak už nic) a gold.
Schválně si to srovnej s F2P s Lotro a SW:TOR -
Tachy: Já se ti nedivím. Hrál jsem SW:TOR od úplného začátku. Hra se vyvíjí pomalu, ale dobrým směrem. Určitě bude žít dál, ALE nesmí tvůrci udělat chybu, jak tomu bylo třeba
u SW:Galaxies, kterou totálně rozbili a snažili přiblížit Wowu a ostatním.
U Lotra nemám lifetime, ale u této hry ani nelituji. Líbí se mi, ale prostě to není ono, když tam není ta ''druhá strana'' -
Rozhodně nejsem ten kdo "do toho nevrazí ani korunu" spíš naopak, ale měsíčně platit nechci. Proto mám u LOTRO lifetime a u DDO odemčeno téměř všechno jako Premium Player, ale SW:TOR mě cenama celkem odrazuje.
-
Postavy, za které se hraje, jsou fakt nechutné a celá ta stylizace se mi nelíbí (čerpám z videa), takže už mlčím a Teru hážu do ignore listu.
-
Oberou tě tak, jak se sám necháš, tak nad čím se tu vlastně rozčiluješ.
-
MMO uz nikdy*11* takovej zrout casu, clovek si pak ani neuzije ostatni hry a svet mimo PC uz vubec ne
-
Ono spíš F2P v SW:TOR je spíše na odzkoušení pro vážný zájemce, nebo pro lidi, kteří pojedou jen jako single hru a pak smažou, což mě vede k otázce..... proč všichni ''tito'' hráči nadávají, že jsou silně omezováni, když do hry nevrazí prakticky ani korunu?
-
SW:TOR je podle me jedine ktere ti dovoli zadarmo projet (dokonce) 2 postavy se svym pribehem az na 50lvl-nechapu co by hraci chteli?mit zadarmo stejne moznosti jako platici? to co maji f2p hraci-beh na 15 lvl,speeder 25 lvl atd to meli vsichni platici hraci kdyz hra zacinala..uznavam omezeni skillbaru je blbost ale drtiva vetsina povolani pri boji nepotrebuje vice nez 2