Přejít na výpis diskuzí
Trailer připomíná všem přístupnou betu MechWarrior Online
7.11.2012 | Aleš Smutný
26 příspěvků
-
Včera jsem to začal pařit a hle, dnes článek o tom. Baví mě to. Je to fajné celkem. Mohu doporučit. Ale může to občas působit tak jakoby... nevýrazně. Nechci to zatím extra vychvalovat hraju to den takže se snažím nejdřív zbavit nadšení z mojich oblibených mechů, nicméně, zatim fajn.
-
Záleží jak tam jsou nastaveny placené funkce.Co umožňují.
-
A já všem připomínám MechWarrior: Living Legends (http://www.mechlivinglegends.net/), hru, která je i není podobná MWO - není totiž pay2win, není to nuda, ale je to Battletech!
-
Dvě jádra na 3,6 a GTX 260, 4G ram.
Čtyři až osum her v poho, a pak spadne FPS pod 10 a je třeba ji zhodit a znovu zalogovat. Možná leak paměti :( -
Po otevření bety jsem stejně jako ostatní při datasweepu přišel o všechny mechy i herní měnu. U jakékoliv jiné hry by to asi byl konec a sekl bych s tím, v tomhle případě už mám většinu nahranou zpět, a to svědčí o tom, že i když má hra jen asi čtyři mapy a dost tech. problémů je úžasně návyková:)
-
poradi nkdo pls mam mech warriora pristup do te bety ale pc to nutahne nevim proc strasne seto seka i kdiz to dam na low detajly a to hraju BF3 na max mam 2 jadro2.6 4gram a gtx460 1g a strasne semito seka jedeto prez nakej cry engine nebo co ale crisys2 mi sla uplne v poho nchapu