Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hanzales
    O čem je NFS by se dalo polemizovat. Od prvního dílu k dnešku si ta série prošla snad všema možnostma, včetně okruhů. Pro mně je nfs třeba o exotických autech + mně začal neskutečně prudit ten různě lazený ale všudypřítomný catchup systém. Policii pak spíše vítám a spíše bych ocenil klidně i v tom openworldu několik unikátních tras a časem ty tratě zdolávat v rychlejších a rychlejších autech a být v závodech lepší a lepší. Takhle jen jedeš. Jedeš dobře, prohraješ, jedeš žalud, vyhraješ a jen se mění krajinky a cutscény, případně se všelijak jízní model spíše mrví. Taková Forza co jsem hrál třeba 3-4 uměla parádní arkádový a akční jízní model ala driftem všechny zatáčky, přičemž to působilo tak, že to auto na té trati opravdu jede. Porshe unleashed bylo taky super (v 911 valit v těch uličkách bylo unikátní a zábavné) a ty auta se i různě chovala.
  • cumpi3
    to co pises tu poprvé bylo dohromady v devatem dile...otevreny svet v dile osmem...ale nevadi
  • lol NFS není o ježdení z bodu A do B na trati ale o free drive v otevrenem svete a honičkách s policií.
  • Lukyz
    Jako štvou mě... zase mě přesvědčili dát jim kilo za demo *1*
    U ME: Andromeda se jim to moc nevyplatilo, jelikož jsem se díky "demu" rozhodl hru nekoupit, tak uvidíme co nový NFS *3*
  • Hanzales
    Měli by tu značku pustit komukoliv jinému. Třeba by to někdo jiný ještě dokázal vzkřísit.
    Ta série určitě nějaké změny a oživení potřebuje, ale podle mně v úplně jiném směru. Místo těch příběhových nesmyslů kdyby radši udělali pořádně dlouhé a unikátní tratě (A-B) a člověk dokud by si je nevychytal, tak by prostě prohrával a po naučení se zase vyhrával, případně si někde mezi pomohl vydělanými vylepšeními auta (ne nutně vzhledovými) :)
    Udělat zábavný arkádový, ale uvěřitelný, leč stále spíše akční jízndní model a unikátní bouráky od 80-17, chytrý systém odměn a je vystaráno. A jakékoli pomocníkové grafické nesmysly když už tak mít možnost úplně vypnout a je taky i vyhráno.
    PS bavilo mně prvních 5 dílů a pak underground 2 a MW (ten první), naopak třeba u Carbonu jsem skřípal zubama. Ten nový Hot Pursuit taky s gamepadem nebyl špatný, jinak ale nevim, neladí mi :/
  • 8 milionů prodaných kopíí chlapíkům s kalhotama pod zádel..
  • cumpi3
    Trailer pripomnel...tak holt musis zase zapomenout...hotovo
  • Need for Speed: Noway

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit