Přejít na výpis diskuzí
Trailer připomíná, že vyšla česká hardcore plošinovka Blackhole
2.3.2015 | Aleš Smutný
30 příspěvků
-
Jo, v tom máš pravdu, českej dabing je obecně ve hrách dost děsnej i za předpokladu, že ho dělaj profesionální dabéři, a ne banda youtuberů. Čest výjimkám, jako je první Mafie. Musim říct, že právě dabing je to, co mě od hraní Blackhole odrazuje. Hlavně Auriel. Nejenom, že ten její hlas je otravnej jak prase, ale taky NEZAVŘE HUBU. Což je kombinace vskutku skvostná.
-
A naštěstí právě pro to máme ve hře možnost zapnout si anglický dabing a k němu právě české titulky.
-
Pixe art :D Tady chtěl být někdo chytrý, ale moc se m u to nepovedlo. :D
-
Souhlas, mě český dabing u her odrazuje všeobecně. Ideál anglicky s cz titulky nebo jenom anglicky (pro škarohlídy anglicky umím asi jak žák 5 třídy, takže skoro vůbec). Mě prostě čeština ve hrách trhá uši a je fuk, že toto je zrovna hra co dělají češi pro čechy. Jasně hrál sem pár klasik, Tajemství Oslího ostrova, Belegost, atp... ale třeba Polda mě minul Luďka Sobotu fakt nikdy. Vlastním originál zaklínače který je komplet přemluven do češtiny, stačil první rozhovor a radši sem to přepl do angličtiny. Kámoši hrajou WoT a to co se jim line v hospě z repráků za české hlášky když to pařej no nejdřív mě to rozesmívalo, ale časem mi to přišlo spíš už k pláči.
-
Ano to zní opravdu logicky, aby si vývojář mohl na steamu sám upravovat uřivatelské recenze :D
-
Pixel art? Víš vůbec co to znamená? Tahle hra nemá s pixel artem vůbec nic společného.
-
Zbytečnost, dabing je tááák spisovný, až je nudný a taky mobilní hry na pc nemají co dělat,
-
takže nakonec vosmičkáá??
-
Žádnou recenzi jsme nemazali! Ta kterou jsi četl je tahle: http://steamcommunity.com/id/patasde/recommended/322680/
Sám změnil názor! Vůbec jsme se s ním nebavili. Nehledě na to, že vývojáři NEMAJÍ možnost mazat recenze na Steamu! -
On myslel něco co vychází brzy. *4*
-
Jen bych chtěl upozornit..
Máte-li v plánu napsat na Steam negativní recenzi, ušetřete si čas. Zmizela by, jako ta, kterou jsem četl včera. Mazat recenze, to je síla.:D -
Začátek recenze na steamu od nějakého českého odborníka z 1. března roku 2015:
"Jestli se něáká Česká hra dá považovat za očekávanou tak je to právě Blackhole...."
*15*
Například nějaký ten Kingdom come nikdo neočekává a ani nikdo netuší co to vlastně je... -
Spíše si ty peníze ponechám a pošetřím třeba na nového Batmana :).
-
Pokud jsi 10ti letý dítě, co každý den sjíždí lecpleje minecraftu od spolužáků ze třídy a baví ho koukat hodiny na vypatlaný nagelovaný hlavy pubert´áků na youtube, tak ano, měl bys slintat a koupit to už kvůli tomu. Pokud jsi dospělý, zdravě uvažující jedinec, tak je dobrý být rád za tu podstatnou část balení a kartičky spálit nebo prodat dětem před školou :)
-
Tahle hra nema zadnej pixel art takze te nemusi nic odrazovat.
-
Co se týče dabingu, mě nevadí ani trochu. Uvědomte si, že je to česká indie dělaná pár lidma. Spíš mě odrazuje ten pixel art, kterého jsem se nasitil asi tak po pěti hrách. Ale Fiolovi a spol. fandim. *4*
-
Našel jsem si: Speciální edice obsahuje - kartičky s podpisy YouTuberů. Tohle mě odpálilo. To mám být jako rád za podpis "celebrity", která je mladší, než já a živí se děláním sr4ček na YT? Masakr, nemám na to co říct.
-
Nekomol mi název webu. Jsou tam dvě e.
-
tak to dopadá, když to nedáte profíkům, ale kamarádům. pusť si anglickou verzi, to je 100 a 1
-
Proč v českém traileru (0:50) mluví o "Black Hall", když se ta hra jmenuje "Blackhole"?