Přejít na výpis diskuzí
Trailer připomíná, že vyšla česká hardcore plošinovka Blackhole
2.3.2015 | Aleš Smutný
30 příspěvků
-
A zase ty čtverečky. www.indiegames.cz jede..
-
Někdo si asi myslel, že vzhledem k tomu co ty lidi dělají, budou mít nejspíš hlasový projev na úrovni. Ten někdo se asi nepodíval na jediný jejich video, aby ho to vyvedlo z omylu.
-
Zvlášť Rota mi vadí, k dabování ho neměli vůbec pouštět. :)
-
Ten dabing je otřesný. Někdo si spletl Youtube idioty za profesionální dabéry a pak to tak dopadá.
-
slážský, slažanský... slEžanský .. tak jak sa kua volá? vzdy to vidim inak napisane ! co ma 3 priezviská alebo ho nevedia pisat? v artbooku hry je napisane matej slažanský .. ale vzdy ho píšu inak. grr :D
Hra je inak strasny hardcore az to neni mozne ake mam nervy pri tom, asi to budem neznasat jak super meat boya ... a druha vec, auriel je strasne ukecaná a vela krat ju odklikavam , na steame v recenzii to jeden aj kritizoval ze to má ukecane postavy zbytocne. a amatersky anglicky dabing. Ale hodnotil to pozitivne.. a já taky.. je to fajn hra pekná so super hudbou a logickymi na nervy iducimi hadankami :D Urcite chodte do toho kto to este nehral -
Jj... zni mi to jak reklama na cerealie...
-
Ten dabing přijde hroznej jenom mně? Vím že je to nezávislá hra, ale to už snad raději jen titulky.
-
Martin Zima s baseballkou naběhl už potřetí do redakce, recenze se opět přepisuje. Z původních 4/10 je to už na 6/10 a stále stoupá!
-
hardcore :D
-
Ta recenze na Poldu 6 spatří někdy světlo světa?