Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ''vzhledem k tomu, že Black Ops se prodávala lépe, než Modern Warfare 2 a dle analytiků i než Modern Warfare 2'' ???
  • Veskoslav
    Takže: AI nepřátel na úrovni dvouletého dítěte, kdy se nedokážou ani krýt navzájem, když přebíhají z jedné strany ulice na druhou a chodí v řadě za sebou, jak trpaslíci za sněhurkou. Pak tu bude grafika z roku 2008 s "faceliftem", kampaň na 5 hodin a cena tak 1399.
    • Ringwraith
      Tyhle komentáře o CoDu jsou už skoro jako zaseknutá deska.

Pokaždé když se objeví zpráva o nějaké nové střílečce, tak započne soutěž o to, kdo vyhraje pluska tím, že zmíní jak je zjednodušená a pitomá.

Tak gratuluju MEtrojko, tentokrát jsi vyhrál ty.
      • Veskoslav
        A vývoj CoD je jaký? Jako zaseknutá deska. A co k mu mám napsat? Že jsem šíeně šťastný, jak to série CoD dopracovala? Nebo co? Nehraji na nějaké pitomé plus, mínus, ale k sérii CoD už nic jiného napsat nejde. To, že ty jsi přijal systém tak, jak je nastavený, je tvůj problém ne můj.
        • Tvuj pravy duvod ze nenavidis CoD trotle je ten ze jsi zavistiva a chuda socka co si nemuze dovolit drahou hru :D Zebroto! CoD je jen pro nadrazenou rasu! Nic pro vandraky tveho kalibru! Black Ops 2 bude narez! Veskomaslo abych te nesrazil k zemi mongole az te zase potkam na schodech! *16*
          • Cypri
            Dobře ty :D krásně jsem se zasmál.
            Teď už ale zavolej svoje zřízence ať si tě odvedou zpět na pokoj *1* *1*
          • Veskoslav
            Co to meleš za sračky? Že nechci vyhodit 1100 za hru, kterou dojedu na nejtěžší za 5 hodin? Deus Ex jsem si koupil za 1000, ale tam je to poněkud zcela o něčem jiném než u CoD. A za hry utratím víc než ti rodiče dají na kapesném za celý tvůj život šášulo....Ale až budeš chodit do práce, budeš chodit zároveň do školy, tak uvidíš, že všechno není jenom o penězích.
        • Ringwraith
          Proč jsi taky výbušný, MEtrojko? Proti tobě osobně jen nenapsal ani písmenko.

Já systém nepřijal, jen glosuji fakt, že se některé komentáře celkem opakují.

Máš skutečně pravdu, že k sérii CoD toho moc napsal nejde... i kdyby tady přišel nějakej fanda a slušně napsal, proč si kupuje každej díl a co ho na tom baví, tak ho tady diskutéři sežerou zaživa. Aspoň tedy předpokládám.
          • Veskoslav
            Tak jestli budeš hodný. Děkuji. CoD 2 je podle mě nejlepší v tom, že to prostě musíš dohrát. Navíc rozdílné mise, úkoly, prostředí se střídá atd. MW zase byl pohled na moderní bojiště, to bylo něco nového.
          • Veskoslav
            Víš, ty sám tomu příspíváš svým stylem příspěvků. Nikdo Tě nebere vážně, už kvůli oslovení lidí.

A minule jsme se tu bavili o tom, co koupit a nekoupit. Jediné, co nám vyšlo, tak že CoD 2 a IV stály za ty peníze.
            • Ringwraith
              Ale MEtrojko, ty jsi jedinej koho oslovuji nějak nestandardně.

Tož si to tak neber. *1* Ale jestli ti to vadí, tak samozřejmě přestanu.

A asi bych souhlasil. Můžu soudit jen z doslechu, ale prý CoD 2 a 4 stály za to. Někteří říkají i CoD: UO.
            • Veskoslav
              Protože se na něj chováš?
            • Jazz
              *1* *1* Zas další perla. Achjo...

Btw. Kde jsem tvrdil, že tam mám pravej věk ?
            • Veskoslav
              Jazz. Člověk, co mění tak často ikonky, že to až bolí. Čím se ztrapníš tentokrát?

P.S: Komu říkáš chlapče, jsem o několik let starší než ty....
            • Jazz
              A tebe někdo vážně bere ?
              Si věříš chlapče.
      • CrocoRay
        Vystihl jsi a máš u mne plus. Tenhle diskuzní trend je ještě přímočařejší než samotná náplň hraní CoD (nemyslím to ve zlém) :-)
        • Ringwraith
          To byla moje hlavní pointa - že diskuze na Games.cz se jaksi staly do určité míry přímočaré a předvídatelné. U spousty článků můžeš předem odhadnout, co pod ním bude napsáno.

Jeden příklad jsou tyto střílečky. Druhý např. cokoliv, co se tváří aspoň trochu oldschool a hardcore. Pak to dostane bezmeznou chválu v diskuzích - jako např. Grimrock posledně.

Tímto nehodnotím pravdivost a správnost těch samotných komentářů. Pouze fakt, že jsou předvídatelné.
      • Odulin
        Přesné. *1*
    • Zapomněl jsi na rekordní tržby *1* *1* *1*
  • MidnighT91
    xD
  • Nechcete nadpis změnit spíš na "Trailer z Black Ops 2 nás odrazí 1. května"?
    • Jazz
      Když už, tak odradí
  • ZZZZzzzZZZzzzZZzzzzz
  • To ten sviatok práce má EA čím osláviť, sedel na stoličke a pot mu tiekol ako programoval level dizajn. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit