-
Ach jo levisi...Ty jsi fakt trotl.Pěkně jsi ten článek opět zkomolil *15*
-
activision pohrbi dalsi serii jak je u nej zvykem a ta blba valna hromada toho kokticka necha porad vcele az je polozi stejne jako husak sazku. no mozna diky blizzardu przijou ,ale cod uz nebude ta dojna krava, protoze vsichni normalni hraci jsou uz prezrani
-
-
Tobě asi nedochází, že ten Kokotik jak tvrdíš je jeden z nejúspěšnějších managerů vůbec, to co dokázal s CoD je něco neuvěřitelného a tato série je už 4. rokem za sebou nejprodávanější a nejhranější hrou. Větší úspěch ani není možný, jen to, že letos s BO2 to bude 5. rok, kdy bude tato serie nejprodávanejší.
Jenom proto ze te cod nebav tak nemluv nesmysly, zadná herní serie není tak uspesna jako call of duty.
-
-
Co se CoD týče, je dobré sledovat CoDzone.cz. Objevuje se tam vše, co se světem CoD šustne a co mě zaujalo nejvíce je spodní část této stránky: http://codzone.tiscali.cz/novinka/329/zatmenie-black-ops-2. Pokud je to pravda a Treyarch vytvořil vlastní nový engine, tak jim za tu hru peníze dám (i když vím, že to bude určitě ještě hůř odladěné, jak BO), protože se snaží poslouchat výzvy fanoušků. Sám tomu ale moc nevěřím. Od zítřka začínají vycházet denně teasery a od 1. května pak trailery, tak se uvidí, jak moc to bude jiné. Doufám, že to (zase) nezvorají.
-
-
"protože se snaží poslouchat výzvy fanoušků..." Anebo jim původní engine nedovolil udělat epičtější atomovejch výbuch...
-
-
Ani letos si CoD nekoupim ale rozhodl jsem se ze nebudu trolovat a jen se pasuji do role ticheho pozorovatele udalosti spojenych s novym Black Ops. *5*
-
-
ja hral naposledy CoD2, ale mam v planu si jednou stahnout vsechny dily a DLC co doted vysly a zahrat to jako maraton, dohromady by to mohlo dat i delku jedne normalni hry :D
-
-
Jestli to nepojede na ID Tech 3 enginu a nebudou tam bouchací sudy, tak sežeru svůj vlastní klobouk...
-
Po zklamání s Diablem 3 mám docela chuť si virtuálně všechno rozstřílet... *1*
-
-
Ale já myslel, že Vávra Diablo III ještě nezkrizitoval *15*
-
Hrál jsi nakonec Diablo 3?
-
-
Co jsem si přečetl tohle (a další příspěvky naznačující drastické zjednodušování), tak jsem usoudil, že neexistuje způsob, jakým by mě někdo mohl přinutit si to koupit:
"...........................
Druhy otres je mnozstvi ustupku, kdy hraje je snad cilena na americany hrajici jednou rukou a druhou zerouci hambac. Tesil jsem se na klasicke milovane prvky rozsirene novymi napady - nebude nic.
Grafika me nesedi, ale jde si na to zvyknout. Efekty jsou skvele, ale u nekterych jsem videl chyby. Naprosto mi chybi atmosfera, ktera byla u Diabla vzdy paradni. Hudba snad vubec nepritomna, uvodni hnus. Chybi mi rozdeleni bodu do vlastnosti postavy. Chybi mi spousta veci, ktere byly kvuli zjedniduseni odstraneny a nahrady se mi nelibi.
Stare Diablo je vyzva, strach, trpelivost, vztek. Zde si projdu lokaci, vyboucham ji, nepotrebuji lahvicky, a na konci kazde lokace je teleport, abych se nemusel vracet (!). Gold sbiram prejitim, vsude miliony Vadi mi, ze penize sbiram prechazenim (!). Chybi mi scroll of identify apod., nakup a pouzivani lahvicek, vetsi slozitost lokaci... tak bych mohl pokracovat.
......................." -
-
promin, ja fakt nejsem Diablo fanboy, ale jak ti může vadit sbířání peněz přecházenim a to, že je na konci lokace většinou teleport?
Já tomu prostě nerozumim komu se líbí se u hry trápit zbytečnym klikánim a běháním.
Chápu, že někomu vadí odebrání skill tree a rozdělování atributů, ale tohle? -
ty lokace mi prisli hodne velke a členite a jednodušší než diablo 2, kde jsem celou dobu používal 2 kouzla to určite není.
-
"Chybi mi scroll of identify".. jako ten co kazdy v D2 pouzival tak ctvrtinu prvniho aktu nez osvobodil Caina, ktery to delal zadarmo? A rucni sbirani zlata, treba u Evil countess, ktera mela na zemi po celem patre pohaznou asi stvoku hromadek zlata ale po dvackach, takze tam clovek stravil 10 minut klikanim na zem, nebo to tam nechal.. jo to mi vazne trha zily ze to zmenili :D
-
-
Ze mě už Activisionu žádný další zlaťák nevypadne... S Diablem jsem vlivem zjednodušování skončil, aspoň ušetřím.
-
-
Až si hru osahám celou a pak vynesu "soud". Osobně v tom nevidim větší zjednodušování, než nacpání si plnýho opasku Full rejuvation potionama jako v D2. Už teď mám bobky z hell (a to nemluvím o infernu), kde se budu modlit za nějakej ten healing orb. Ale rozjíždíme tu offtopic.
-
Špatně sis přečetl příspěvek... psal jsem, že nejen na základě tohohle jednoho hlasu. Už dřívější informace o Diablu 3 naznačovaly, že ruka Activisionu zavládla neochvějně. Bohužel, pokud existují dva tábory:
1) Diablo je žůžo, nejlepší na světě - sice je tam nějaké zjednodušování, ale to neva, hlavně, že už je to tady!
2) Diablo 3 se vydalo cestou nesmyslného zjednodušování, nejsem spokojen, protože...
Tak je docela logické, že na první skupinu názorů nedám. -
*nedalo nereagovat
-
Tvůj nick tě naprosto přesně vystihuje. Hodnotit hru na základě "jeden to někde napsal", a to určitě podle bety, která obsahuje kousíček 1. aktu a to je to ještě jakejsi tutorial hry. Na to se nedalo reagovat ;).
-
-
a pravda, teleport (wapoint) byl ve dvojce jen v kazdem druhem patre, to je taky strasna zmena :D
-
-
...a kazdej normalni clovek, kterej nechtel prochazet uz jednou vymlacenej dungeon si stejne na konci vykouzlil portal svitkem. Zda se, ze Trol vypichl opravdu ty nejvetsi ptakoviny, jaky nasel. Asi proto, ze je to troll...
-
-
-
Jo a obhajoba ze strany D3 fanboyů:
"Jestli ti tak vadí teleporty na konci dungů a sbírání peněz přecházením, tak žiješ v nostalgii a není ti pomoci." -
-
Nezbývá než upnout své naděje na Path of Exile, Grim Dawn či
Lineage Eternal. Zkoukni, pokud máš 15 min - http://www.youtube.com/watch?v=sCdbdsFgNGI
-
-
-
-
-
Me se ze serie moc libila 1 a 2 a MW1 taky docela sla... Pak to slo myslim kvalitativne hodne strme dolu. Black Ops jsem si stahnul "jako demo" a bylo to vazne peklo. Nevim jestli jsem se dostal pres prvni misi. MW3 jsem uz radsi ani nezkousel a vazne doufam, ze mensi prodeje mel pouze proto, ze si velka cast hracu rekla: "Mam ja to sakra zapotrebi, kupovat si tu samou tupou hru z lehce pozmenenyma texturama a se singlem do 5 hodin?". Black Ops 2 preji co do prodejnosti jen to nejhorsi, pac Activision si jinak neuvedomi, ze zdimat COD serii takovym zpusobem uz moc nema cenu a treba se i rozhoupou k odvaznejsim krokum...
-
-
EA a CoD, to mi spolu nějak neštymuje...
-
-
Sorry. Opraveno...
-
-
-
To zas bude nuda ach jo. Keby radšej znovu urobili hru z prostredia druhej svetovej. Tieto Bayovské konflikty ma už prestávajú baviť. Som zvedavý kolko častí ešte vyjde na túto tému. A kolko budov vybuchne *6*
-
-
tak koho by to bavilo, kdyz vydavaji kazdy rok uplne stejny dalsi dil a mezi tim kazdy mesic DLC :D jinak ja bych si dal radeji prvni svetovou
-
-
v prvej zase neviem s čím by sa strielalo kedže tam sa bojovalo s jednou zbraňou, na druhej strane mne by stačilo, keby sa to znovu vrátilo k druhej svetovej. Predsa len je tam ešte tolko príbehov, ktoré neboli v hre odprezentované. Napr. by sa to mohlo dotýkať pádu tretej ríše (nejaká kampan za nemca by sa mohla odohrávať uplne na konci v kryte s Hitlerom) určite by sa to dalo rozvínúť na celú hru. Kludne by to mohli skombinovať s operáciou Valkýra.
-
-
-
Těším se moc, BO1 bylo poslední pořádné CoDko se servery a vším co pc verze měla mít. MW2 a MW3 jsou oproti tomu totální hnoje.
-
-
Poslední pořádné CoDko? No, bylo úplně předposlední, takže by teoreticky mohlo být i druhé nejhorší, ale co jsem četl v recenzích, že v MW3 jsou samé pasáže, dostaň se z bodu A do bodu B, aby se zastavil nekonečný respawn, tak bych se ani nedivil, kdyby MW3 bylo opravdu tak špatné, i když na videích to nevypadá nějak hrozně.
-
Poslední pořádné CoD bylo CoD2.
-
-
do ctyrky to bylo paradni a pak uz sem vlastne jen chtel vedet, jak to dopadne, BO se mi narozdil od vetsiny lidi tady docela libilo (pribehove, hratelene to bylo fakt takovy prumerny)
-
-
Pro me je Black Ops nejhorsi CoD vubec. dedicovany servery nic nezmeni.... *12*
-
-
radeji se neptam kterej dil pro tebe je "uplne nejlepsi" *1*
-
-
bud dvojka nebo ctyrka *5*
-
-
-
-
Předpokladam ze to bude zase na to starem trapnem enginu jenom tam pridaji vice svetelek a vice bloomu.