Přejít na výpis diskuzí
Trailer z Company of Heroes filmu je bez chuti i zápachu
4.12.2012 | Petr Poláček
65 příspěvků
-
No ne...Buck Compton z roty E (2. prapor 506. pluku 101. výsadkové divize...Bratrstvo neohrožených - můj milovaný seriál) :D
-
1:42 Vidím špatně nebo je to jen nejlacinější napodobenina německého tanku přeplechovaného z t-34? =D
-
-
jo hodně špatný pokus, kam se hrabe na šedé krabice v sovětských velkofilmech ze 70. a 80. let
-
Pán asi nezná Panzerkampfwagen T-34(r) - Soviet T-34. Jak známo tak nejen Němci hojně používaly ukořistěné tanky.
-
-
Film z druhý světový potřebuje nálepku (ryze strategické) herní značky, protože... ? Zkuste mi to vysvětlit opravdu velmi polopaticky.
-
-
Tobě už radši nic vysvětlovat nebudu.
-
-
To víš, že budou...
-
-
Další hloupý dotaz, čili pěkný pokus o flamewar. Jako minule, viď? *3* Nereagovat. Mimochodem, nauč se číst. *3*
-
-
to víš že jo, flamewar. *7*
Je škoda že nechceš nic vysvětlovat nebo sdílet svůj náhled na věc. Třeba bys i měl co říct. Pokud chceš vést prázdné řeči a ještě je zakládat na milion let saré zbytečné hádce, posluš si. Já se toho s dovolením účastnit nehodlám.
"Mimochodem, nauč se číst."
Tímhle zřejmě narážíš na "vysvětlovat nebudu" a "To víš, že budou", ale tohle mi ani trochu nešlo. "To víš, že budou" je reference na Simpsonovi:
"Homere, ty mě vůbec neposloucháš."
"To víš, že budou."
což značí ignoraci/potvrzení ignorace, pokud to není jasné. -
-
Bylo odpovězeno.
-
Thx, Captain Obvious. Teď se vrátíme k původní otázce - Proč film z druhý světový potřebuje nálepku hry, která se vyznačuje "jen" výtečnými herními mechanismy?
-
Poslouchej, mě žádné tvoje výškrabky ze Simpsonových nezajímají... Milion let stará hádka? Vždyť to jsou dva týdny tvl... A proč se film jmenuje Company of Heroes? No proč asi? Jde o úspěšnou a známou herní značku, tak proč podle toho nepojmenovat i film, aby na něj šlo víc lidi? Říká ti něco pojem reklama?
-
-
-
-
-
"Nezodpověditelné"
-
-
Nechápu proč pořád výbuchy hekotlitrů benzínu... co akční/váleční film i nějaká hra, tak místo klasické exploze granátu (nebo nedej bože zásahu průbojné munice) vidím téměř vždy obrovské ohnivé koule paliva...
Mám pocit, že u rozhovoru při natáčení Tmavomadrého světa dokonce Svěrák připustil, že napřed zkoušeli výbuchy (útok na letiště) reálně, ale s benzínem to byl holt efektnější, takže se rozhodli pro benzín... -
-
To je bohužel daň zvyku z filmů, přitom ani trikové-realistické dopady nevypadají vůbec špatně 0:10-0:27 https://www.youtube.com/watch?v=bnEcoKHB8LQ
-
No vidíš, a někteří tvůrci si na explozích postavili celou svou kariéru. Třeba takový John Woo, Kód Navajo, tam je frekvence výbuchů jak na Silvestra! Diváci a hráči si žádají vidět pořádné exploze, ratata, třeskyplesky... Páč v reálu a na gauči v obyváku se nic neděje!
-
-
Doufám že nám ve filmu budou tvrdit, že ta přebarvená T34 má představovat alespoň Tiger. A ty letadla :) to vypadá jak z nějakého starého simulátoru před rokem 2010... to bude nízkorozpočtové Bčko které uvidíme brzy někde na Nově...
-
To je hodně špatné- uniformy, technika, taktika (aneb kdyby si přizvali jediný slušnější klub vojenské historie, tak to bude vypadat o 50% lépe)
-
No troufam si tvrdit, ze to nebude beckovy, ale ceckovy "shit", ktery s realitou WWII bude mit opet velice pramalo spolecneho, aneb jak americti heroes opet znicili velkonemeckou risi.
p.s. Ty nemecke tanky WTF ??? Asi joke. -
Ja chci film Duke Nukem v hlavni roli s Dolphem Lundgrenem :D ale aby ho nadaboval John St. John :D
-
Tak toto vyzerá lacnejšie ako reklama na Perwoll efekty robené s After Effects to bude konina
-
ach jo, co to maji na sobě ty němci a ty amíci??to je ostuda.