Přejít na výpis diskuzí
Trailer z Company of Heroes filmu je bez chuti i zápachu
4.12.2012 | Petr Poláček
65 příspěvků
-
Juchůů, tam hraje i ten herec z Hanebných panchartů, ten co ho umlátili baseballovou pálkou. Paráda, jsem nadšená. Snad z toho neudělají další vykonstruovaný patos jako Zachránit vojína Raidena. Ale asi jo.
-
-
Jo, ten tam byl asi 30 sekund. *1* Ale i tak je tam spousta známých xichtů, až mě to překvapuje, protože ten film fakt působí jako fandovská produkce točená v Bulharsku...
-
-
jjj byl tam jenom chvilku! Ale i tak se mi zapsal do paměti. Snad proto jak smutně koukal a věděl co ho čeká. Skoro mi toho neřáda začalo být líto!!!
-
-
dokáže mě zahřát u srdce, když vidím tvou profilovku *14*
-
-
Děkuji, jsem ráda. *4*
-
-
-
Omlouvám se, jestli to tu již zaznělo, ale chci se zeptat není to kachna? jen že film není u nikoho z tvůrců, herců, apod. na IMDB, jen pár dost starých zpráv, že se film připravuje a teď trailer... na všech velkých herních webech... mě se to prostě nezdá, ale rád se nechám překvapit, pokud mi někdo hodí důvěryhodný link na tenhle film a ne jen trailer... *7* *8*
-
-
ehm... vážně by se někomu chtělo vyrábět kachnu s 50 komparzistama s mizernou výstrojí a výzbrojí (jakou jsou schopni do kupy dát jen filmaři), herci, několika tanky (tak "zmalovanýma" jak to umí jen filmaři) a filmovými výbuchy? Když se varábí kachna, tak je výsledek kvalitnější, protože se vyrábí z hecu a z lásky
-
-
Jn, asi máš pravdu, na tom něco je... ale jak na ten trailer koukám tak to stejně bude direct-to-DVD hrůza, tak pro fanoušky (kterým se to taky nebude líbit), může to jen překvapit...
-
-
-
Kdyby to začalo záběrem na ty B-17, myslel bych, že jde o Toy Story. O_o
Nebo to připomíná plastikový modýlky jenom mně? -_- -
-
Ty jsi taky Toy! Holt zelený mozeček zaznamenal válečný film a ihned se jal hledat chyby za každou cenu. Ach jo, s tebou si tady ještě užijeme. *7*
-
-
Hele mně je jedno, že se cejtíš ublíženě, nebo co já vim. Mně ta hádka taky nebyla příjemná. Ale k věci.
Ten film už od pohledu trpí omezeným rozpočtem, tak je škoda, že se plýtvaly peníze na špatně udělané triky. Mohl vzniknout decentní válečný film, ale zatím to vypadá na film jak z dílny Asylum. -
-
smejki: Na mě to zatím taky nepůsobí jako bůhvíjaký zázrak, ale proč to hned odsuzovat na základě několika střihů z traileru. No dobře, necháme se překvapit. Lepší nic nečekat a třeba to nakonec nebude tak zlé. *4*
-
-
no a to se na tomhle nemůžeme shodnout hned od začátku? Seš mi furt nějakej nabroušenej.
-
-
-
-