Přejít na výpis diskuzí
Trailer z DLC Joe's Adventures k Mafii II
22.10.2010 | Aleš Smutný
64 příspěvků
-
Že by se dalo hrát už i v oné nepřístupné části města (na mapě napravo od lokace, kde se odehrávalo demo)? Tedy té, co byla z "plné" hry vystřižena, znepřístupněna?
Počkám klidně dva roky a pak si koupím plnou hru v akci, mám co hrát. "Politiku" tohodle typu nemíním podporovat.
---
Jak to bude v Mafii 3? Bude vůbec "plná hra" po vydání obsahovat auta? Č herní postavu? Nebo tam budou jen NPC? *7* -
-
...chybka se vloudila...
Ne napravo, ale nalevo *3* -
-
No mozna si koupime hru za 1500 a k ni si budeme muset za dalsi 2 stovky prikoupit hlavni postavu. A kilo dame za kazdou dalsi misi ve story modu. A taky kazde auto, kazda zbran bude v nejakem dlc packu za prachy. To by byla herni nirvana. Myslim, ze chtit PLNOU hru hned z pocatku bude za chvili asi sproste a mozna i nelegalni. Jak to tak vidim, svet se meni v peknou prdel, takze tohleto srani na hromadu urcite podporovat nebudu. Kdyby tu hru radej pred vydanim alespon odladili, abych se nemusel na xboxu divat na ctverce jak hlava a z fps dropu dostavat epilepticky zachvaty. Mozna bych pak o nejakym dlc uvazoval, jako napr. u skveleho Borderlands, takhle v zadnem pripade. Vyvojarum jsem opravdu pral epic fail, aby se uz konecne chytli za nos a uvedomili si, ze nam nemohou donekonecna cpat tyhle nedodelky. Preji to kazdemu, nejenom 2K czech, viz novy MoH a 90% dnesni produkce. Jenze kdyz to lidi koupi...
-
-
-
Mám opravdu rád všechny hnidopichy kteří si o sobě myslí že pobrali všechno moudro světa. Opravdu by mě zajímalo kde někteří borci přišli na to že DLC jsou ,,CUTnuté,, části původní hry. Jestli se vám to povedlo z traileru Joe´s Adventures, tak to jste bezesporu borci. Mafii2 jsem dohrál za 14 hodin a skvěle jsem se pobavil. Hry co trvají déle obvykle nedohraju a už se k nim ani nevrátím. Ano souhlasím že něco asi vyřazeno bylo, ale spíš bych viděl že chtěli tu hru prostě vydat, a proto něco asi odříznuly. DLC Jimmy´s vendeta jsem si koupil a hraju to s přestávkami po večerech už cca měsíc. Na odreagování je to fajn i když to příběhově nijak na M2 nenavazuje. Mám radši projížďku po živém Empire Bay autama z 50s, než přeefektované koridory z NFS a podobných. Na nové DLC se těším a určitě si ho koupím, protože to bude zřejmě opět s filmečky a návazností na příběh. PS: možná pánové co tvrdí že si to stáhly a hledají v tom GTA nechápou že to prostě není GTA, a možná nejsou ta cílová skupina pro které mafia je. Já jsem spokojen a těch pár stovek klidně dám.
-
-
*8* Já Mafii dohrál za 8h a většinu času jsem trávil v autě!!! Hru jsem se nesnažil nějak rychle dokončit ale co dělat ve světě kde nic není!!! Nebýt toho ježdění tak hru jsem dohrál za 3h a to mi připadá dost málo za 1.199,- Kč!!! Všechny DLC tam už měly být. Od 2K Czech resp. 2K Games si už nic nekoupím.
-
Ja mam zase rad, ty co soudi jiny, aniz by se snazili neco zjistit. Koukni se na strejdu googla, ktery ti najde ruzne fan-site, doporucuju hlavne jednu nejmenovanou nemeckou. Tam mas jasne dukazy co melo nebo nemelo byt. Po tom prave ty hnidopisi tady pisou, co pisou (vcetne me).
btw dohral si ji za 15hodin?, ja na nejtezsi obtiznost, s couranim po meste a vsimanim si vseho co tam neni a melo byt, se spoustu opakovani urcitych pasazi - diky stupidni AI a "inteligentne" rozmistenym checkpointum, za "skvelych" 5hodin 15minu... takze nevim asi si chodil pesky z bodu a, do bodu b a jen si boxoval misto strileni? to by se ten cas razem vysvetlil... -
v skratke ti to vysvetlim
Jimmy's Vendetta bola vlastne v hre, hras za Vita s tym ze mas iba vymenenu hlavu, chces dokaz? zacinas u Joeyho doma, pravdepodobne to malo nasledovat po nejakej dalsej vystrihnutej misi, asi si u neho prespal ozraty po zure alebo co... Mafia 1 mala aj free ride, z dvojky to vystrihli (asi dalsie DLC!) pritom na programovanie to nie je nic zlozite, lenze oni predpokladali ze ked vystrihnu bocne misie, kto by tam chcel volnu jazdu.
A toto je tiez vystrihnute na 100% staci hladat po nete, to ze ti premenuju nazov misie aby si to potom co to moderi vytiahli z herneho kodu, nezistil ze to tam uz bolo, je klasicky postup. Take Two proste sa hra na mafiu okrada ludi. *4*
-
-
Jedna věc mi tam nesedí jak se Vito mohl znát s Eddiem vždyť ho poznal až když ho pustili
Dan Vávra by to tady mohl objasnit *5* -
-
viz, muj predesly prispevek...
-
Pravdu ma ten ten chlapec. Taky by me to zajimalo....
-
-
Ať si tu celou mafii strčej do prdele .. díky nemám zájem. Mafia mě přestala po dokončení hry úplně zajímat. Je to píčovina, nic víc. Jediné, co je pěkné ..je hratelnost a grafika...příběh se nepovedl.
-
-
Máš můj obdiv.Proto plus.Vydávat píčoviny,to by jim šlo..strčte si tu hru do prdele.
-
Hratelnost? Snad ne to neuvěřitelně nudné a frustrující ježdění z místa na místo jen tak pro nic za nic?! HRATELNOST si představuji jinak...
-
-
Z M2 bylo vystrizeno dost veci, ale tahle cast pribehu to neni.
-
-
Je, puvodne mel Vito z vezeni utect a tyto mise meli byt hrany za neho. Pochopitelne cele je to upravene, vice nebo mene aby to daval jakaz takaz smysl... *3*
-
-
Omyl. Vito nikdy nemel utect.
-
-
tak to dan vavra kecal v jednom rozhovoru *5*
-
-
-
-
Tohle si muže koupit jen prostě ovce...většinu s toho co tu nabízí jsou vypreparované mise s plné hry. A za jakou cenu to Kriste vždy nabízí? Je to totálně předražené....Mafie II je velkým zklamáním hodně lidí co otevřelo kody se nestačilo divit co bylo úmyslně vše vypreparováno + lidi co odešli z vývoje taky k tomu hodně řekli...Jenže 2K Czech bude tak dlouho drahé DLC servírovat vepříkům dokud za to budou platit.
-
-
Hahahaha mam na to tak si budu platit chro chro chro *12*
-
-
hahaha mam na to ale nekoupim si to stahnu to, protoze nejsem blbej jako ty, chro chro chro
-
-
Kdyz se mi hra libi koupim a koupim si i DLC. Kdyz ne tak si to proste nekoupim. Ze jsem kvuli tomu blbej? Ok alespon budou mit co chytry lidi stahovat.
-
-
Jinak to ze jsou 2k zlodeji je mi jasny ale proc hned urazet lidi kterym se ta hra proste a nedela jim problem klidne do ni do ni investovat dalsi medak? DLC bude a bude cim dal tim vic na to si proste mile deti budeme muset zacit zvykat. Otazka je jestli bude fungovat pres model vypust pulku hry a pak jim ten zbytek prodej. Vzhledem k tomu ze jine hry od 2K na tom snad tak zle s DLC a okradanim puvodniho titulu nejsou (alespon mi to tak prijde) tak jeste porad snad muzu doufat ve vyjimku.
-
-
-
Hahahaha blbec se ozval
-
-
-
Originál Mafie mám obě, dvojku v special edici, je to skvělá hra, ale ten nenaplněnej potenciál je tragédie. DLC koupím až budou venku všechny na jednou a ve slevě na steamu, nechci si to takhle drobit.
-
-
Já hrál jsem demo a celkem mě bavilo. Od té doby už jen pročítám recenze a diskuze. Taky si počkám, až bude venku všechno pohromadě (hra + všechny DLC). Vánoce za rok by mohly být dobou, kdy to bude ve velké slevě na Steamu ;-)
-
-
Já si to rozhodně pořídím *5* . Mě spíš nasral Medal of Honor, s pěti hodinami singl kampaně za 1400,- Kč.
-
-
Tak třeba se dočkáte nějkýho DLC packu s misema:D...znáte to...půl rok před událostí, co se dělo když byli tam....:D
-
Prave se mdohral Medal of Honor. tesil sem se, ja ku te hry stravim par veceru. ta hra padla za 5 hodin! Co to kurwa je ?
-
Co jiného taky od EA čekat.
-
hele tak i COD má 4 hodiny singlu :/
-
-
No alespoň to má funkční a dobrý Multiplayer...Mafie II nemá normálně funkční ani volnou jízdu...
-
No přesně, kdy sou časy kdy u FPS člověk strávil dlouhé hodiny, např. u MoH Allied Assault *4* . A teď? Opravdu tomu nerozumím... Kvalita nestoupá, cena zůstává a herní doba klesá. Dyť co to nedávna vyšlo za hru, kde byla herní doba okolo tří hodin? *7*
-
-
napada ma Rogue Warrior ale ten mal hernu dobu do 2 hodin na najtazsej, ale celkovo ma strane vytaca fakt, ze mam vyhodit 50€ za to aby som prakticky mohol hrat multak, kedysi mali hry aspon tyck 12-15h a multak bol samozrejmostou (napr. klasika AvP, halflife a pod.) teraz vam povedia ze to bude strhujuci zazitok, a aby ste nedostali infarkt tak ten zazitok potrva len nieco cez 4hodiny. Osobne kupujem hry hlavne kvoli singlu, MP beriem len ako doplnok, ktory nie vzdy vyuzijem, to na ten MoH mohli urobit 3 edicie- Singlac za 5€, multak za 25€ a dokopy oboje za 30€, nie 50 za hovno a multak.
-
herni doba stoupa, tento typ her je uz peknych par let zalozen z 90% na multiplayeru a single je prakticky "vedlejsi"...
-
-
Hmm pro mě bohužel, protože patřím k těm, kteří si hry kupují hlavně a především kvůli singlu. Jenže tohle jsem fakt od MoH nečekal. Něco jiného to bylo v případě Bad Company 2, tu hru jsem si koupil i když jsem věděl, že je to multiplayerová hra, ale vývojáři tvrdili, že tentokrát singl nebude jen "vedlejší" a stejně byl, ale nasraný jsem nebyl, protože jsem s tím počítal. Tady mě to ale vážně hodně zklamalo. Teď už se jen těším na Black Ops, ale nevím nevím, půjdu do toho s obavami...
-
-
Tak se opet priprav maximalne na 5 hodin, a to je jeste positivni. CoD6 singl, jsem ja problehl na hard, za slaby tri hodky - za jedno odpoledne...
-
-
Jenže je dost lidí jako já které zajímá hlavně ten singl.
-
-
-
-
Jj desnej nepomer na to jaka je okolo toho komedie...
-
-
Smutne, ze obsah, co mel byt puvodne soucasti pribehu hry, vydavaji dodatecne a jeste k tomu placene. Pokud to nebude nekdy zadarmo (jakoze nebude), uchyluju se k nelegalnimu stazeni, tohoto "pridavku".
Hru jsem si koupil a dostal jsem orezany polotovar, takze s moji dalsi podporou at panove z 2K, nepocitaji... -
2Red: Jak jsi prisel na to ze tohle melo byt soucasti puvodni hry.
-
-
Melo, staci sledovat ruzne fan-site, kde najdes i dukazy od moderu, co vytahli spoustu veci z kodu (byt jen casti).
-