Přejít na výpis diskuzí
Trailer z DLC Joe's Adventures k Mafii II
22.10.2010 | Aleš Smutný
64 příspěvků
-
Hratelnost? Snad ne to neuvěřitelně nudné a frustrující ježdění z místa na místo jen tak pro nic za nic?! HRATELNOST si představuji jinak...
-
Ať si tu celou mafii strčej do prdele .. díky nemám zájem. Mafia mě přestala po dokončení hry úplně zajímat. Je to píčovina, nic víc. Jediné, co je pěkné ..je hratelnost a grafika...příběh se nepovedl.
-
Omyl. Vito nikdy nemel utect.
-
Tak se opet priprav maximalne na 5 hodin, a to je jeste positivni. CoD6 singl, jsem ja problehl na hard, za slaby tri hodky - za jedno odpoledne...
-
Hmm pro mě bohužel, protože patřím k těm, kteří si hry kupují hlavně a především kvůli singlu. Jenže tohle jsem fakt od MoH nečekal. Něco jiného to bylo v případě Bad Company 2, tu hru jsem si koupil i když jsem věděl, že je to multiplayerová hra, ale vývojáři tvrdili, že tentokrát singl nebude jen "vedlejší" a stejně byl, ale nasraný jsem nebyl, protože jsem s tím počítal. Tady mě to ale vážně hodně zklamalo. Teď už se jen těším na Black Ops, ale nevím nevím, půjdu do toho s obavami...
-
Je, puvodne mel Vito z vezeni utect a tyto mise meli byt hrany za neho. Pochopitelne cele je to upravene, vice nebo mene aby to daval jakaz takaz smysl... *3*
-
Z M2 bylo vystrizeno dost veci, ale tahle cast pribehu to neni.
-
No alespoň to má funkční a dobrý Multiplayer...Mafie II nemá normálně funkční ani volnou jízdu...
-
Tohle si muže koupit jen prostě ovce...většinu s toho co tu nabízí jsou vypreparované mise s plné hry. A za jakou cenu to Kriste vždy nabízí? Je to totálně předražené....Mafie II je velkým zklamáním hodně lidí co otevřelo kody se nestačilo divit co bylo úmyslně vše vypreparováno + lidi co odešli z vývoje taky k tomu hodně řekli...Jenže 2K Czech bude tak dlouho drahé DLC servírovat vepříkům dokud za to budou platit.
-
Jenže je dost lidí jako já které zajímá hlavně ten singl.
-
Originál Mafie mám obě, dvojku v special edici, je to skvělá hra, ale ten nenaplněnej potenciál je tragédie. DLC koupím až budou venku všechny na jednou a ve slevě na steamu, nechci si to takhle drobit.
-
herni doba stoupa, tento typ her je uz peknych par let zalozen z 90% na multiplayeru a single je prakticky "vedlejsi"...
-
No přesně, kdy sou časy kdy u FPS člověk strávil dlouhé hodiny, např. u MoH Allied Assault *4* . A teď? Opravdu tomu nerozumím... Kvalita nestoupá, cena zůstává a herní doba klesá. Dyť co to nedávna vyšlo za hru, kde byla herní doba okolo tří hodin? *7*
-
Co jiného taky od EA čekat.
-
hele tak i COD má 4 hodiny singlu :/
-
Jj desnej nepomer na to jaka je okolo toho komedie...
-
Já si to rozhodně pořídím *5* . Mě spíš nasral Medal of Honor, s pěti hodinami singl kampaně za 1400,- Kč.
-
Melo, staci sledovat ruzne fan-site, kde najdes i dukazy od moderu, co vytahli spoustu veci z kodu (byt jen casti).
-
Smutne, ze obsah, co mel byt puvodne soucasti pribehu hry, vydavaji dodatecne a jeste k tomu placene. Pokud to nebude nekdy zadarmo (jakoze nebude), uchyluju se k nelegalnimu stazeni, tohoto "pridavku".
Hru jsem si koupil a dostal jsem orezany polotovar, takze s moji dalsi podporou at panove z 2K, nepocitaji... -
2Red: Jak jsi prisel na to ze tohle melo byt soucasti puvodni hry.