Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je jediny clovek keremu snad slusi ty nejhnusnejsi bryle. Gordon je proste nejveci borec. Hodne ovlivnil moje detstvi i s CSkem.
  • matty-the-gamer
    Hm... Zajímavé. Kožená bunda, ruský dabing... tak jsem zvědav co z toho vznikne.

Jinak si zrovna si instaluju Half Life 2 Orange Box. Nikdy jsem to nehrál, ale všichni to vychvalují, tak jdu do toho. Jen mě štve, že se to nedá hrát bez toho zatracenýho STEAMU. Nenávidím tyhle herní služby.
    • Steam si oblíbíš rychleji než bys čekal:).
  • Furt o X tříd výše, než kdyby to do ruk vzal Uwe...takže za mě jednoznačně palec nahoru
  • Co kozena bunda, ale ta rustina! *15*
  • Smrdí to amatéřinou víc, než 3 měsíce mrtvý tchoř naložený ve smradlavých syrečkách. Po fiascích série Mortal Kombat nebo takovém streetfighterovi se do filmů podle her nikomu moc nechce. Je to škoda. Takový Deus Ex, Half life a podobné tituly by si rozhodně zasloužili velkorozpočtové profesionální ztvárnění.
    • taky stojím za tou amatéřinou. Včera jsem zkouknul fan movie na "left4dead impulse 76" a zaslapalo to zatím všechny podobné snažení do země
      • No ze začátku dobrý, ale po vystartování witch jsem si říkal- co to sakra je?
    • Nezasloužily a já ti řeknu proč - protože hry se pořádně převést na filmová plátna nedají, nota bene FPS.
      • Kinet1c
        podla mna daju, treba rozpocet a dobry napad, nic viac, sice mozno aj nejaky kvalitnejsi reziser herci a pod, ale dalo by sa, ale ako hlavne treba napad a prachy, nerobit to vyslovene podla hry a potom sa to da
        • nedá, fps bys musel dělat z pohledu první osoby, ale ono to půjde, až grafika ve hrách bude fotorealistikcá, pak už nebudou filmy potřeba.
  • Trol.internetovy
    Freeman tam vypádá s těmi brýlemi jako dobrej nerd *15*
  • Lawliet
    awesome!
  • Rusacii umíí
  • Hairy_Ass
    Pravdou je, že by Freeman mohl mít na nádraží na sobě cokoliv, rozhodně něco, aby příliš neupoutával pozornost Combine...běhat v kožené bundě v době, kdy je všechno na příděl, ale moc nenápadně nevypadá. *15*
    • tak jsem se na HL wiki dočetl "... the G-Man releases Gordon wearing "civies" (presumably the blue 'prison' uniform)..."
    • Pan_Klobouk
      Mno, uz je to nejakej patek co jsem si hral na Freemana, ale... do vlaku ho snad prsknul G Man a ten ho chvili predtim vzbudil. Tudiz IMHO by mel Gordon pobihat v pyzamu. Nebo nahej, nevime jak to ma. Pripadne pokud spal v praci, pak v bilem plasti. Nebo nahej, nevime jak to ma. ;)
  • no je fakt že ta kožená bunda je hodně moc ruskej styl:) Nevim co rusové s tou černou kůží pořád mají
    • vydrží věky, je to aspoň nějaká ochrana proti řezným ranám a je to symbol majetnosti
      • symbol majetnosti to byl tak v 70. letech, dneska je to symbol špatnýho stylu :) Nosit to na metalový koncerty je fajn, ale jinak to vypadá hodně vidlácky :)) Nico Belic (sice není Rus ale inspirace očividná) styl prostě :D
        • Co ti na tom přijde vidláckého? :D
        • Hairy_Ass
          Vidlácky? Když se podívám, v čem se dnes chodí (bakelitové zimní-podzimní bundy), úzké jeany (nebo naopak kalhoty s rozkrokem někde u kolen). To raději zůstanu u té kožené bundy a budu (pro tebe) za vidláka dál... *6* *15*
          • jak je ctěná libost ale máme rok 2011 ne 1981 :))
            • vlastně 12 co :))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit