Přejít na výpis diskuzí
Trailer z fan filmu Freeman's Days aneb Half-Life v ruštině
2.1.2012 | levis
28 příspěvků
-
no je fakt že ta kožená bunda je hodně moc ruskej styl:) Nevim co rusové s tou černou kůží pořád mají
-
-
vydrží věky, je to aspoň nějaká ochrana proti řezným ranám a je to symbol majetnosti
-
-
symbol majetnosti to byl tak v 70. letech, dneska je to symbol špatnýho stylu :) Nosit to na metalový koncerty je fajn, ale jinak to vypadá hodně vidlácky :)) Nico Belic (sice není Rus ale inspirace očividná) styl prostě :D
-
-
Co ti na tom přijde vidláckého? :D
-
Vidlácky? Když se podívám, v čem se dnes chodí (bakelitové zimní-podzimní bundy), úzké jeany (nebo naopak kalhoty s rozkrokem někde u kolen). To raději zůstanu u té kožené bundy a budu (pro tebe) za vidláka dál... *6* *15*
-
-
jak je ctěná libost ale máme rok 2011 ne 1981 :))
-
-
vlastně 12 co :))
-
-
-
-
-
-
Pravdou je, že by Freeman mohl mít na nádraží na sobě cokoliv, rozhodně něco, aby příliš neupoutával pozornost Combine...běhat v kožené bundě v době, kdy je všechno na příděl, ale moc nenápadně nevypadá. *15*
-
-
tak jsem se na HL wiki dočetl "... the G-Man releases Gordon wearing "civies" (presumably the blue 'prison' uniform)..."
-
Mno, uz je to nejakej patek co jsem si hral na Freemana, ale... do vlaku ho snad prsknul G Man a ten ho chvili predtim vzbudil. Tudiz IMHO by mel Gordon pobihat v pyzamu. Nebo nahej, nevime jak to ma. Pripadne pokud spal v praci, pak v bilem plasti. Nebo nahej, nevime jak to ma. ;)
-
-
To vlastně vůbec nevypadá špatně :) (i když freeman v kožené bundě je trochu...)
-
Furt o X tříd výše, než kdyby to do ruk vzal Uwe...takže za mě jednoznačně palec nahoru
-
no je to freeman bez HEV :-D jeste nez do nej naskocil v laboratori Dr. Kleinera :)
-
Freeman tam vypádá s těmi brýlemi jako dobrej nerd *15*
-
To je jediny clovek keremu snad slusi ty nejhnusnejsi bryle. Gordon je proste nejveci borec. Hodne ovlivnil moje detstvi i s CSkem.
-
Hm... Zajímavé. Kožená bunda, ruský dabing... tak jsem zvědav co z toho vznikne.
Jinak si zrovna si instaluju Half Life 2 Orange Box. Nikdy jsem to nehrál, ale všichni to vychvalují, tak jdu do toho. Jen mě štve, že se to nedá hrát bez toho zatracenýho STEAMU. Nenávidím tyhle herní služby. -
-
Steam si oblíbíš rychleji než bys čekal:).
-
-
http://youtu.be/ROEpzelufLc
-
Rusacii umíí