Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lawliet
    awesome!
  • Smrdí to amatéřinou víc, než 3 měsíce mrtvý tchoř naložený ve smradlavých syrečkách. Po fiascích série Mortal Kombat nebo takovém streetfighterovi se do filmů podle her nikomu moc nechce. Je to škoda. Takový Deus Ex, Half life a podobné tituly by si rozhodně zasloužili velkorozpočtové profesionální ztvárnění.
    • taky stojím za tou amatéřinou. Včera jsem zkouknul fan movie na "left4dead impulse 76" a zaslapalo to zatím všechny podobné snažení do země
      • No ze začátku dobrý, ale po vystartování witch jsem si říkal- co to sakra je?
    • Nezasloužily a já ti řeknu proč - protože hry se pořádně převést na filmová plátna nedají, nota bene FPS.
      • Kinet1c
        podla mna daju, treba rozpocet a dobry napad, nic viac, sice mozno aj nejaky kvalitnejsi reziser herci a pod, ale dalo by sa, ale ako hlavne treba napad a prachy, nerobit to vyslovene podla hry a potom sa to da
        • nedá, fps bys musel dělat z pohledu první osoby, ale ono to půjde, až grafika ve hrách bude fotorealistikcá, pak už nebudou filmy potřeba.
  • Co kozena bunda, ale ta rustina! *15*
  • Pan_Klobouk
    Gordon Freeman v kozeny bunde? Ne dekuju, to mu snad meli radeji navlect oranzovou vestu. ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit