-
to si delaji prdel ze ma v jedne ruce dalekohled a v druhe pistoli a takhle si zoomuje :) .. jinak klasika, nic extra .. dulezite je jake bude zpracovani recoilu, ucinku, pruraznosti a celkoveho pocitu, ze postava ma neco v ruce a ne maketu z polystyrenu jak je dnes zvykem ..
-
No nevim, co ja tomto videu zábavné, stylové. Mě to přijde nudné a tuctové. Ale milerád se nechám překvapit...
-
Vyzdvihl bych hudbu a to je tak všechno. Na prdel jsem si konkrétně z tohoto traileru nesednul.
-
-
Úmyslem tohoto traileru nebylo nikoho posadit na prdel, ale představit pár zbraní *3*
-
-
No jo, ale určitě by bylo lepší, kdyby i takový obyčejný trailer představující pár zbraní posadil na prdel, nemyslíš? *3*
-
-
No to máš pravdu *3*
-
Tak to jo... kdyby jsi to tak napsal hned, tak bych souhlasil *4*
-
-
-
-
Zajímavě to vypadá ale těch zbraní nebylo moc. :(
-
A to si vsichni myslite, ze pred vydanim hry Vam ukazou vsechny zbrane, ktere budou ve hre?
Proste klasicka demence... -
-
V drivejsich dobach trailery ukazovaly lepsi casti hry, takze doufam, ze tenhle prumerny obsah tam dali schvalne.
-
-
Kdyby v traileru ukazali nejlepsi veci ve hre, tak proc bys ji pak kupoval, kdyz uz si vsecko videl ?
-
-
no pokial mi nevyspoiluju pribeh, tak ano...chcem vidiet to nazabavnejsie z gameplaya...lebo ukazovana nuda ma nenaladi na kupu...ci teba nebodaj hej?
-
:D V tom pripade ti prozradim, ze na youtubu mas gameplaye ze vsech her, takze uz nemusis zadnou hru nikdy kupovat.
-
-
-
-
vypada to jako Borderlands ktery ma take lepsi (komiksovou) grafiku.
-
-
Trochu bych to opravil. To Borderlans vypadá jako Rage. Na Rage se začlo pracovat dřív než na Borderlands, a doufám, že to podle toho taky bude vypadat - navíc v rukou ID Software. To co tehdá předvedli v Gearboxu moc přesvědčivý nebylo. Pandora hezká, zbraní tuna, RPG prvky sedly, i grafika by ušla. Ale zabili to totálně nezáživným gameplayem alá jdi 3x na to samý místo a zabij tam pokaždý někoho jinýho. Děj poddružnej a co je pro mě dodnes nepochopitelný.. jak Gearbox na starým, známým a hw naprosto zmáknutým UE enginu dokázal hru tak doprasit. Že mi na slabší kartě klesl se stíny framerate na polovinu se mi nezdá, ale snad bych to i přijal jako fakt. Jenže to by si na fórech nesměli stěžovat lidi s GTX 295, že jim to víc jak 40 fps naplno nejede *1* A to to ještě na nVidiích relativně šlapalo, nedej bože ATIny... Tak nějak si od tohohle slibuju vymazlenej postapokaliptickej svět s parádní grafikou (ta už je z gameplay videí zaručená), dobrou optimalizací (to v ID umí a Rage má na obou konzolích tuším běžet 60fps), hutnou atmosférou (zatím taky vypadá slibně) a pořádným gameplayem. Buggy mě nechávají chladným. Tak snad mě v ID nezklamou *4*
-
-
Téhle hry se fakt nemůžu dočkat... jinak co se týče zbraní, tak v ukázce nebude ani polovina zbraní, které nás ve hře čekají... *3*
-
-
No to je fakt... *1*
-
-
nebudu soudit hru podle nic neříkajícího videa.Necháme se hold překvapit. *3*
-
Koukám, že se to od iPhone verze téměř nezměnilo, jen grafika o malinko lepší, jinak stejně bezhlavá a sterilní akce... nuda.
-
tohle jsem už hrál jmenovalo se to doom 3 a melo to stejnou grafiku.
-
-
Tak to si asi iDu ukradl engne iD Tech 5 a nasazel do dooma 3, kterej pohani iD Tech 4...
CG si mastny hacker a jeste lepsi programator, kdyz jsi to vsecko dokazal rychleji, nez iD...
-