Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bozeee to zase nekdo nudil ze vytvoril takovou Arkadovou sracku picovina na entou fakt
    • A co jako od ID cekas? Vzdy delali arkadove strilecky a slo jim to vic nez dobre. Pokud to nepohnoji tim, ze budu muset kazdou chvili jezdit autickem (nemyslim, ze to bude zabavna cast, aspon pro me jako FPS orientovaneho hrace) bude to luxusni vyvrazdovacka a tak to ma byt. Na nejakou vazneji branou strilecku tu bude Battlefield3 a jemu podobne.
  • Jako celkem se tesim, vypada to slusne, jedine co mohlo byt lepsi jsou tedy obcas pohyby postav a jejich nasledne umirani, ale to meli uz u Dooma 3 a take jsem to nejak prezil *3*
  • Grafika, teda spíš grafická stylizace hry se mi hrozně líbí. Je to v té dnešní záplavě, super realistické grafiky, příjemná změna. Vždy jsem říkal, že hry by se měli posunout spíš na hranici uměleckých děl, než na nějaký prachy vydělávající rychlovky.

Hmm zvuky jsou opět slabší, tohle id soft nikdy moc neuměl. I DOOM3 je měl horší, co se zbraní týče. Tak teď jen doufat, že tenhle mix závodů a střílečky bude vypadat dobře. A že závody nebudou jen nutným fillerem, ale věcí co budete chtít dělat.
    • no nevim nevim, ale zrovna doom3 měl zvuk dobrej, viz nabíjení plasmový pušky
      • Proč myslíš, že fanoušci dělali ssvoje audio k tomu. To pak teprve znělo.
    • Kez by se aspon grafika posunovala k realu. Ja kdyz vyjdu ven, tak nemam pocit, ze vsechna bila kolem me sviti a kazda vec, co se pohybuje rychleji nez 5km/h je rozmazana...
      • Sign...
  • Rad bych se mrknul na videjko z kooperativniho hrani.
    Coop me vzdycky hodne bral, prece jen radeji s kamosema spolupracuju, nez bych jim vystreloval mozky (i kdyz besneni v Duke Nuke 3d nebo Blood 1 melo neco do sebe).

Ohledne tohohle aktualniho videa, nelibilo se mi, jak rychle nepratele umiraji, ale treba je to jen na nizkou obtiznost.

Jinak grafika a vzhled post apo sveta super, po F:New Vegas dalsi rezba z prostredi, ktere se mi libi.
  • Tushan
    statické prostředí nudné zbraně no thx
  • Neví někdo co to bylo za hudbu? Dík.
  • Žádná novinak - magnum se scopem (v 50 hrách), brokovnice (v 1000 her), samopal (v 1000her)......originalita se nám nějak vytratila, přitom od Rage bych právě čekal nějaké futuristické a zajímavé zbraně.
    • A ještě super ultra bumerang ten není tak obviklý :D
  • Bulletstorm + Borderlands?
    • Nechápu mínuska u tohoto komentáře. *7* Přesně tak se mně to jeví taky.
  • SedRicKCZ
    Vypadá to dost stejně jako BulletStorm. Jinak zbraně nic moc originální.
  • MrSanta
    Grafika, animace postav se mi zamlouvá. Ale ty zbraně - kromě pistole mě krapet zklamaly. Hlavně zvuky střelby se mi zdají slabší.
    Nejhorší mi přijde brokovnice. Jediné plus u ní je klasický zásobník. Ale čekal bych u ní větší zpětný ráz, větší vliv zásahu na enemíky a pořádný boom-prásk zvuk *1*. Doom 2 super shotgun FTW *2*
    • Dalsi, s prominutim a bez urazky DEMENT!
      Chapes, ze to ma byt RPG? Chapes to? Napr. tva zminovana brokovnice. Urcite budou moznosti upgradu a buhvi ceho jeste... Proboha se nad tim zamysli. Tato hra je ve vyvoji hrozne dlouho...
      • Tushan
        ty seš taky dement
        všichni tady reagují na to co viděli a ani já ani ty nemame věštecké schopnosti abychom mohli říct bude to tak nebo onak
        tohle video prostě ukazuje naprostej pruměr smiř se s tím *12*
        • Ty jsi jeden z tech, ktery na zaklade jednoho videa hru "vyhodi"... Skoda tebe.
          • Klisna : muzes mi zdelit, kde si sebral, ze to ma byt RPG? To slysim poprve... Bude to normalni strilecka + navic jezdeni autem.
          • MrSanta
            klisna, ty si ale kůň *7*
          • no a ty jsi jeden z tech, kteri se nechaji zaslepit ocekavanim a nepriznaji si, ze zatim to video neni nic z ceho bychom si rekli, ze to je necim vyjmecne .. ale to preci neznamena, ze to nebude dobra hra .. komentujeme tohle video, ktere je obyc, v nekterych pripadech i komicke nebo podprumerne .. pres to cekam a doufam ..
            • naprosty suhlas so vsetkymi co sa smeju klisne.
              Co by som ale povedal ako klad je, ze to prostredie neposobi prazdne, vsade je nejaky detail atp.
              Video sa inak dalo skratit na tretinu, pretoze brokajdu ukazuju 3x v tej istej miestnosti a situacii, takze ma aj toto kratucke videjo zacalo nudit *6*
              Hru rozhodne podla tohoto videa neodsuduzjem, ale ako reklamu to povazujem za podpriemer a uplnu spodinu *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit