Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prý to běží jenom na 2 jádrech a má na to vyjít patch, mě to ale zatím nijak moc nevadí.
    Kdo chce z ATInátorů mít AA musí použít catalyst 10.10e hotfix a tam vynutit v sekci 3D vlastní AA nastavení
  • Který de.il by koupil auto za 20.000$, narval do něj dalších 80.000$ a pak ho rozbil *1*
  • zapomněl jsi na závodní speciály *7*
  • www.gamerock.cz ,,,,,,,,,,,,,,,,
    PlayStation Lifestyle Web
  • Marne hledam ty trailery za temi auty *1*
  • omyl
  • sry, nejako to blbne
  • Dobre auto netreba nikdy upravovat. Upravuju sa iba vraky. :p
  • .
  • Poriadne auto netreba nikdy upravovat. Upravuju sa iba vraky. :p
  • Původní NFS 2 SE byla vůbec machrovnika. Na výběr byly 3 naprosto odlišný jízdní modely, arcade, tuším crazy a simulation. No na svoji domu ten simulation režim v některých ohledech docela fungoval. Samozřejmě to nebylo nic světobornýho, ale fakt ste občas pocítili, že to auto kouše :)
  • Až na to, že tohleto video je jiné, než to kde se má dosáhnout miliónu :D
    Správné video je:
    http://www.youtube.com/watch?v=82et_z_gTlg a má už skoro čtvrt miliónu...
    to v tomhle článku je:
    http://www.youtube.com/watch?v=6RDrBde5oU0 a tedy něco jiného...
  • O tom vzdycky NFS bylo, hlavne Hot Pursuit...az od dob Undergroundu prisly levny auta a tuning.
  • jj za AA bych taky vrazdil
  • místo dlc by měli vydat patch co odstraňuje stuttering, a přidává AA. Případně Custom race.
  • 2 xx: Asi neznáš staré NFS, o tomhle přesně ta série vždycky byla (snad vyjma prvních 2 dílů, ty sem nehrál až na demo 1 a částečně, ale ne zas až tolik, odbočil jen Porsche Unleashead) a do příchodu slavných Undergroundů to byl hlavní charakteristickej znak: Honičky nelepších aut světa proti policii v nevšedních lokacích tvořených zejména přírodními scenériemi. Města zde hrála maximálně stejnou úlohu jako v rallye a ruku na srdce - kdo by tunil tyhle auta, tak by to povětšinou akorát zprasil. Jediný co mi na nových NFS vadí je krom jednoduchých tratí a předskriptovaného provozu hlavně jízdní model. Nevim proč, Burnout Paradise měl lepší a to by měl být hrou značně arkádovější. Takhle je Hot Pursuit největší arkádou posledního desetiletí, kde se jezdí s "opravdovýma" autama (a to jsem značné množství starých závodních her hrál v poslední 5-ti letce, takže opravdu můžu srovnat s NFS téměř na tělo). To že se většina aut ovládá téměř stejně by se dalo překousnout (rozdíly tam jsou, i když ne markantní), ale opravdu bolestivej je fakt, že auta dokážou překonat zákon setrvačnosti, gravitaci a bůh ví co ještě z fyziky, když dupnete na brzdu. Prakticky až do zatáčky jet 290 a pokud to nestihnete tak v nájezdu do zatáčky nebo klidně až v zatáčce samotný zmáčknout ručku a nic se vám nestane (a i normální brzda na to stačí po pár průjezdech), auto zpomalí během několika milisekund o víc než 100km/h a ještě to nemá žádnou odezvu (nepřetočíte ho, prostě nic), to je vrchol. Bohužel (nebo spíš bohudík) i tak je to po 4 letech NFS, který mě zase baví.
  • Taky Vam jede original hra bez DVD u EA je to docela mile prekvapeni.
  • to je jasný že to daj i kdyby toho nedosáhli jako že nedosáhnou :)
  • chyba mi tu tuning a hlavne ine auta...je tam snad 6 lamborghiny ktore su skoro rovnake, vipery atd a chybaju mi tam AUDIny a BMW-cka...neaka honda a ne len sami luxus...ktory debil by si nechaval rozbit auta za 100.000$ a drahsie??? :D
  • Zahral by som si zase aj nejaku dobru arkadu, ale tuto moc nevidim dovod na rozsirovanie poctu aut, ked sa budu ovladat vsetky jednako. To co robia zo znacky NFS je uz uplne do placu. Kde je stary Flatout 1...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit