Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    A jinak Revan je příkladem toho, že Jedi může najít rovnováhu mezi temnou a světlou stranou. Mnohdy jsou takto označování tzv. Šedí rytíři Jedi. Takže klidně toto může být Luke. Ale Kyle Ren není ani Sith, ani Jedi. Je to takový samouk, co se přiklonil k temné straně. Přirovnal bych jej k Inkvizitorům, co lovili Jedi v meziválečném období. Také to nebyli Sithové.
    • Zrzzek
      O tom Kylovi Renovi se už něco napsalo? Nebo je to jen tvá spekulace? Já jsem totiž žádné knížky ze Star Wars universa nečetl.
    • jojo, já sem viděl jeho rovnováhu v posledním DLC pro SWTOR *15*
      • Veskoslav
        To, že vyvražďoval jako Sith i jako Jedi? Ono se to nevylučuje;) Parchant to být může:)
        • to že jeho světlá stránka ducha prchla do jeskyně a zůstala v něm jenom temná. Co o to, je to sprasené, bohužel už je to v lore...
          • Nastastie TOR patri este do toho stareho 'Legends' lore. To, ktore Disney viacmenej zrusil potom ako kupil prava. Inak tie Marvel komiksy z noveho lore su pecka, akurat vsetky sa odohravaju okolo filmov, dufam ze v buducnosti spravia aj nejake dalsie serie z casov okolo KOTOR :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit