Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neni to o tom zda se ti to libi nebo ne, ale drive se programovalo kvuli tomu, aby se to dalo hrat a zaroven to zabiralo, co nejmene prostredku.
    Rekneme kdyby si clovek dal tu praci a chtel aby to bylo kurna rychle, tak by musel pomalu programovat v assembleru, ale trvalo by to dobu. Nebo jsou tu pak dalsi programovaci jazyky, ktere jsou kousek za assemblerem a pak tu mame programovaci balasty, kterym je fuk, ze to neni optimalizovane a ze to zabira neskutecne systemovych prostedku.

Moc dobre si pamatuju brachu (v soucasne dobe stale programator), ktery tenkrat cely stastny prisel a ukazal programek, ktery zabiral par desitek kilobajtu oproti programku nekoho jineho, ktery ho mel na par mega. Navic ten programek, zral mene pameti a vypocetniho casu. To znamena vyrazne optimalizovane a efektivni, to se v dnesni dobe uz moc nevidi.
  • P3RS3CUToR
    jak se pls vypne ta idiotská kostka,? *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • Spousta reklam neukazuje ty nejlepsi produkty na trhu, takze pokud jim skocit na nejakou slevu a akci v reklame, tak bohuzel ti musim sdelit, ze uz te maji.. :D

Doporucuju ti pred koupi veci z reklamy si spis projit recenze, informace o tom produktu a zda neni nekde neco lepsiho.. vyplati se to.
  • Bomba teaser ve Fight Clubu a jak pak misto recenze od Drby aka LH, dostanu neco vod Homoli?!? Takovej podraz zase...
  • Tohle by na PC nemělo sebemenší šanci a asi to moc dobře vědí. Je to v podstatě Locomotion které bylo vydáno po slavném Transport Tycoon Deluxe a které už v té době pohořelo, blbě se mi ovládalo i na desktopu a nakonec jsem se rád vrátil k TTD.
  • No, co pamatuju, tak to zas tak v pohodě nešlo a na 386 se hra časem docela zpomalovala. Občas sem jí nechal běžet i přes noc abych měl ráno nějaký ty šušně(prachy). Jenže, to se pořát bavíme o 1x40MHz bez koprocesoru vs 2x1GHz (a dalo by se srovnat i ostatní komponenty).
  • smejki
    pozn.: redakce není inzertní oddělení
  • Ohledně té reklamy: všeho moc škodí. Games bych rád podpořil a v adblocku udělal výjímku, kdyby byla redakce rozumná a web zaplnila průměrnou vrstvou reklamy. Ale toto co je zde teď, to vážně nepodpořím. Kdo chce moc, nemá nakonec nic...
  • SnakePlisken
    Tobě nezáleží na rozvoji Games? Tak to jo...
  • Nevíte proč to Sawyer nevydal i na PC? Vím, že je zde OpenTTD, ale raději bych si koupil ofiko verzi od původního autora s ucelenou originální grafikou. Do OpenTTD příspívali lidé z různých koutů světa, takže každá budova vypadá jinak, což mi škube očima když to hraju..
  • a ja si napriklad diky te reklame ten notebook koupim. no ty seš socka tak ty asi ne *2*
  • walltar
    A to je mě naštěstí celkem jedno. *1*
  • Janun
    Sry za off topic ale tech reklam už je fakt moc... Ta blbá kostka hp co nejde ani poradně zavřít. Člověk otevře pár oken v prohlížeči najendou že si je postupně zkoukne a najednou žačne řvát nejaka hudba z reklamy...
    Já vím adblock... jen třeba doufám že se někdo zamyslí nad touhle, jak už nekdo psal, až moc agresivní reklamou. To už je fakt jak na p*rno stránkach... Jen nevyskakuje nejaka slečna co by si ráda popovidala, ale hp hustej dotykovej notebook...
  • No nic... nainstalovat OpenTTD a paříme...
  • RezavejTank
    Škoda, že už se nedělají pořádné strategie. Snad jen díky Kickstarteru svítá naděje.
  • SnakePlisken
    Právě proto jsou reklamy stále agresivnější. Lidé je blokují, méně se zobrazují a tak jsou agresivnější. A ti, kteří si je neblokují na to akorát doplatí.
  • co mate proti reklamam reklamy jsou super jak bych jinak vedel co si kde muzu koupit?! adblock je pro socky co si nic koupit nemuzou *2*
  • Jack1947
    To je zle, ale jsou jiste horsi veci. Ja bych si zde i ten Adblock vypl ale kdyz ja tak nemam rad reklamu, kdyby na mne skakala odevsad to bych asi psychicky nevydrzel. Vsechno a vsichni maji sve meze.
  • mdkGT
    To pak ale nepodporujes redakci, a Polacek s Bachem nebudou mit na jidlo a na novy model Maserati.
  • Jack1947
    Nebrec, hod si Adblock a je po problemu. *3* Njn, tak pak ti neni pomoci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit