Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jestli to dobře chápu, tak nejedná ani o jedno, je to prostě zase trošku jiné, ale nechápu proč to řešíš.
  • Thorar
    No, recenzi měl napsat Karel Drda, když už to tak hezky nakousnul v podcastu *1*
  • Transport Tycoon byl ve své době naprostá bomba a jeho hudbu už nezapomenu do smrti. Ovšem byl na hlavu poražen Industry Giantem II. Proto ho nemůžu oplakávat, nemůžu už ho ani hrát. Je to jenom vzpomínka. Jo, a ta hudba je fakt pořád super. http://usa2.dl.owenrudge.net/TT/music/ttdmidi.zip
  • Tak mi přijde, že autor původní Transport Tycoon vůbec nehrál a naprosto netuší o čem mluví. Kritizovat hru za pomalost a bugy je v pořádku, ale kritizovat jí za grafiku a nutnost stavět tratě? WTF? Asi mu nedošlo že o tom to celé je ...
  • S recenzema to tady jde pomalu ale jistě do háje, takže se není čemu divit.
  • Uff a já už jsem se při pohledu na ty obrázky v recenzi lekl, že jsem dětství strávil nad úplně jinou hrou a ne TTD. Kde je tedy chyba? V nepozorném recenzentovi, nepravdivých údajích "tvůrců" portu nebo jsou zatím marťani?
  • OpenTTD neni o mnoho lepsi? Hral to autor vubec? Nebo myslel, ze se na mobilu stejne spatne ovlada, ale jinak je to uzasna, promakana a stale se vyvyjejici hra, primarne urcena na desktop?
  • az na to, ze to nie je TT ale Chris Sawyer's Locomotion, co uz na PC bol prepadak a teraz ked to akzoe prerobil an dotykovea vydal pod nazvom TT je rovnaky ... len co si znacku sam nici ...

esteze je openTTD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit