-
vyhozený prachy to řikám rovnou...tak dlouho jsem na to čekal,až jsem se dočkal dokurvený*o díla na kterym se vyrůstal... *16* *16* *16* místo 130 vočí to měli dát free.... Btw reklamy: používám chrom na nějakej adblock se můžu tak akurát vysr*t,ale čeho je moc toho je moc..včera kostka přes celou obrazovku - to si snad děláte pr4el??? Neřikejte mi, že si nedokážete vydělat "normalnější" a pro všechny "komfortnější" cestou...nehledě na to,že tohle je akorát kontraproduktivní a lidi,co to nebaví, radší přepnou k jdmu na eurogejmr...
-
-
Tak jo dalsi Anonym Dawn , Wow ty anonymove padaj jak mouchy po desti/ prezraly hrusky...
Uz asi chapu smysl tech reklam... *15*
-
-
Už podle těch nadjezdu kolejí jde vidět Locomotion ...
-
na androidu bylo dobre to neoficialní theme hospital to mě docela bavilo *1*
-
Ďakujem za recenziu, pokukoval som po Transporte v Play Store, ale radšej zostanem pri OpenTTD a Simutrans na kompe. ;)
-
No nic... nainstalovat OpenTTD a paříme...
-
taky jdu na eurogamera pápá
-
-
Rychlejc nez se ocekavalo. Ze by se blyskalo na lepsi casy? *4*
-
-
No, recenzi měl napsat Karel Drda, když už to tak hezky nakousnul v podcastu *1*
-
Škoda těšil jsem se. Slyšel jsem různě od veteránů, že je to zklamání a ještě tomu napálí takovou cenu. :(
-
Hele navim jestli jsem divnej, ale hrál jste na iPadu někdo hru Transport General? Mi ho je to naprosto perfektní klon transport tycoona a hraje se to naprosto perfektně. Divné, ze to nikdo asi moc nezna protože ani na itoons to nemá žádné recenze.
-
co mate proti reklamam reklamy jsou super jak bych jinak vedel co si kde muzu koupit?! adblock je pro socky co si nic koupit nemuzou *2*
-
-
Sice vím, že jen trollíš, ale stejně nad takovým myšlenkovým pochodem žasnu. Jak tě taková blbost vůbec může napadnout?
-