-
Škoda, že už se nedělají pořádné strategie. Snad jen díky Kickstarteru svítá naděje.
-
Nevíte proč to Sawyer nevydal i na PC? Vím, že je zde OpenTTD, ale raději bych si koupil ofiko verzi od původního autora s ucelenou originální grafikou. Do OpenTTD příspívali lidé z různých koutů světa, takže každá budova vypadá jinak, což mi škube očima když to hraju..
-
-
Tohle by na PC nemělo sebemenší šanci a asi to moc dobře vědí. Je to v podstatě Locomotion které bylo vydáno po slavném Transport Tycoon Deluxe a které už v té době pohořelo, blbě se mi ovládalo i na desktopu a nakonec jsem se rád vrátil k TTD.
-
-
Tak mi přijde, že autor původní Transport Tycoon vůbec nehrál a naprosto netuší o čem mluví. Kritizovat hru za pomalost a bugy je v pořádku, ale kritizovat jí za grafiku a nutnost stavět tratě? WTF? Asi mu nedošlo že o tom to celé je ...
-
-
Tobě spíš nedošlo, co tím myslel. Na pc není problém naklikávat tratě, ale konverze na mobilní zařízení 1:1 je docela zlo.
-
-
Transport Tycoon byl ve své době naprostá bomba a jeho hudbu už nezapomenu do smrti. Ovšem byl na hlavu poražen Industry Giantem II. Proto ho nemůžu oplakávat, nemůžu už ho ani hrát. Je to jenom vzpomínka. Jo, a ta hudba je fakt pořád super. http://usa2.dl.owenrudge.net/TT/music/ttdmidi.zip
-
Co se tyce reklamy, ja chodim na games pres mobil. Taky reseni
-
Bomba teaser ve Fight Clubu a jak pak misto recenze od Drby aka LH, dostanu neco vod Homoli?!? Takovej podraz zase...
-
3/10? Hmm , tak to asi zkouset ani nebudu no. *9*
-
Recenzent je debi*, nemůže být rozdílnějšího názoru. Zvláště v této době remaků čehokoli. Zrovna pře x měsíci jsem tuto hru hrál v její síťové verzi a musím říci, že to byla zas neuvěřitelná několikadenní závislost.
-
-
Všiml sis, že to je recenze na verzi na mobily?
-
-
http://www.metacritic.com/game/ios/transport-tycoon
81. Jo tak já teda téhle trojce budu věřit...... -
-
v podcastu se bavili o tom, ze ios verze je lepsi. verze na android je mizerna. recenzovana verze je na android.
-
-
Tak to by z výčtu platforem ten ipad s iphonem mohli vyškrtnout :)
-
-
precti si to jeste jednou:
"Recenzovaná verze: Android
Hra vychází na platformách: iPhone, Android, iPad" -
-
Já mam verzi pro iOS a je to uplně stejná tragedie... ted jak v čem...
Čekal jsem grafiku podobnou oTTD , ale tohle je hnusne a nejde to hrat jednak kvuli ovládání, ale i ta pixelovatost posila hru do kopru. Snad jen framerate je stabilnější... no aspoň je vidět k čemu je metacritic... k hovnu přátelé, k hovnu... spousta věcí co tam mají pod 50 jsou slušné a naopak... toto budiž zářným příkladem
-
-
-
-