Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já bych řekl že na tom videu je mechanický škorpion , odky má krab ostrý ocas ?
  • smejki
    který dvě jelita?
  • smejki
    herní doba Dead Money je tak 12-15 hodin, Honest Hearts tak 3-5 hodin.
  • mno já koupil FNV a ted čekam na nějákej pack protože takhle jednotlivě to nemá cenu
  • Trochu mi to připomnělo Portal 1/2, tam měli taky trochu zvláštní přístup k vědě. *1* *1*
  • Na free play je k dispozici fanouskovsky mod, jinak to nejde.
  • tak prve dva DLC uz som kupil za 2,5 na steame cestinu som tiez nasiel, teraz len to vyskusat dohromady. a za na vianoce uz mozno bude aj toto vonku a v akcii.
  • Cahir:diky tohle vsechno sem potreboval vedet :)
  • hmm nieje to ako vo Fallout 3 s DLC, že proste je možne pobehovať dalej volne po krajine ?
  • MrSanta
    Už aby byly všechny DLC venku, vyšla GOTY edice a já si konečně mohl koupit Fallout: New Vegas a vydat se nakopat zadky všem co si to zaslouží. A těm co si to nezaslouží taky, když se mi budou pléct do cesty *1*.
  • Herní doba je relativně dost proměnlivá v závislosti na hráči. Ale když se, jako já, snažíš všechno prozkoumat a splnit, řekl bych že se přes těch 10 hodin dostaneš. Jakmile NV dohraješ, hra končí a už není možné pokračovat dál. Musíš proto DLC hrát ještě před závěrečnou bitvou. V praxi to vypadá tak, že jakmile hru spustíš (se zaškrtlým dlcéčkem v data files), tak se ti přidá úkol a zpřístupní lokace. Tam se vydáš a "vstoupíš" tak do DLCčka.
  • Tak to vypadá, že tady se ty dvě jelita (myšleno v dobrém) pořádně vyblbli. Těším se.
  • + jak to funguje hrajete NV dohrajete ho a pokracujete nebo je to proste jakoby vedlejsi mise ve hre?
  • zajimavy skoda ze nemam moznost si DLC kupovat reknete mi nekdo jaka je asi herni doba treba u toho minuleho DLC?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit