Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Doufal jsem v Morrigan .. *13*
  • Dragon age 1 bylo pro mě zjevení. Super příběh, postavy, a hlavně gameplay. souboje atd. alespoň se to blížilo starej škole rpg.
    dvojka už byla jen kopie mass effectu. kombíčka, kombíčka a pohled z třetí osoby. hlavně ty souboje byl totální paskvil, kdy se nepřátelé donekonečna spawnovali odnikud a když si to člověk chtěl dát na těžší úroveň, nikdy nemohl tušit, kolik se naspawnuje panáků navíc a tak si rozvrhnout aoe a cc... trojku si asi zahraju, přeci jen, univerzum se mi líbí, jen škoda, že z perfektní jedničky během dvou dílů udělaj komplet jinou hru. bych se nedivil, kdyby se z toho po pár dílech vyvinula hacknslash/diablovka..
  • Jack1947
    Tak á máme je všechny pohromadě teplý bratří, i o trochu chladnější lesbí. Pokud mně minulé díly moc neoslovily a RPG nehraju, toto si už jen kvůli těm rozličným charakterům, zahrát prostě musím. Bez debat... tady není o čem dál diskutovat. *3* jednoznačně Must have! ( aspon z Pírtopíír).
  • Keyz
    To je zase obličej hodný módní přehlídky. V bioware na to mají nějakou úchylku, pro NPC společníky.
    Snad budou i extra velké zadky narvané v malém brnění jako v Mass Effektu.
    • že tys neviděl tu scénáristku ME? si ji vygoogli a pochopis....
      • Keyz
        Jméno by pomohlo :)

Našlo to dva hlavní scénáristy. Jeden z nich je macek ale podle toho nelze soudit, že má úchylku na to co jsem psal.
    • Tak ono je to obecně tak nějak všude, to není jen problém u Bioware.
      • Keyz
        Například u Zaklínače to není. Společníci jsou různí a uvěřitelný.

Je to pouze volba jak to udělají. Tedy asi mají nějakou úchylku.
  • Amylee.Anderson
    Tak ať mému jménu nedělá ostudu!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit