Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • můžu se zeptat jestli máte v plánu i recenze na DLC ? nebo letsplaye ? začínám si myslet že recenznze přijde až po kompletaci všech dodatků .... díky a mějte se ;)
  • Hraji na PC na obyčejném gamepadu Logitech a žádné problémy s ovládáním nepociťuji, hraje se to stejně jako verze pro PS3 :).
  • Magie není vůbec OP .. v PvE možná, ale ne v PvP. Hlavní důvod - většina PvP hráčů umí bravurně rollovat a rollne opravdu každé kouzlo (vyjma plošňáků, když z nich nestihne utéct). Navíc hodně hráčů používá buff který v jejich okolí vypne magii všem v dosahu a nebo mají předměty na prodloužené trvání kouzel a dávají si úplnou nezranitelnost a nebo stačí jen i Great Magic Barrier která výrazně redukuje dmg všech kouzel. Že je OP se tak dá říct pouze z pohledu PvE hráče kterého chodí vraždit mágové šlechtění pro potřeby PvP, ale to Vás stejně tak složí meeler :), když bude vybavenej na PvP. Jinak díky za typy a s "slabostí" bossů máte recht :). U těch zbraní nevím, to nedokážu dostatečně posoudit, kopí byly dycky vhodné pro dexery tak se jejich síla pozná až v porovnání postavy se správnýma statama v (v porovnání dmg outputu s postavu která používá jinou zbraň vhodnou pro své statistiky). Navíc bych řekl je trochu nižší dmg daní za to že jde útočit spoza krytu.
  • Diky! Uplne mi uniklo, ze je na svete uz i treti dil Golden Age Arc. Roky ctu Berserk mangu, anime jsem videl a muzu taky vrele doporucit... i pres tunu statickych obrazku v anime se u toho clovek diky paradnimu pribehu pobavi i v dnesni dobe. Berserk opravdu nema v zanru fantasy anime konkurenci...
  • Dík za tip *4*
  • Zbraň byla držena samozřejmě v obou rukou a bez štítu (ten byl případně jen na zádech pro speciální status) :-)
  • Pro mne asi nej charakter. Rychlé uhýbání je jistota (chce to ADPT nad 25+ ideálně) A pak záleží na tobě. Scaling je v DS2 prý horší. Na druhou stranu Scaling pořád funguje i pokud infusneš zbraň elementem, narozdíl od DS1. Svou první spatlanou postavu jsem na konci předělal na katanu a bylo to velmi uspokojiné. Nicméně na katanu člověk narazí poměrně pozdě. Pokud zná, dá se získat do hodiny, dvou hraní. :-)
  • P1trs
    hm dik za tip na filmy
  • Určitě ano, ovšem připrav se na to, že to není klasická hra. Má svoje specifika, která by tě mohla překvapit.
    PC verze také trpí potížemi s ovládáním, ale můžu z vlastní zkušenosti říct, že když věnuješ trochu úsilí přenastavení klávesnice a myši tak se s tím dá velmi dobře hrát.
  • PravyMonty
    Předně bych všem, kteří milují Souls hry, doporučil filmy Berserk(klidně i mangu a seriál, ale filmy mě osobně ohromily nejvíc) : Golden Age Arc(1,2,3)
    Doufám, že DLC budou i v krabicové verzi(samozřejmě pohromadě), a že s DLCčkama přijdou nutné opravy hry, a to především PvP(asi tak 7 zbraní a magie je šíleně OP a zbytek hodně zaostává, navíc některé zbraně nejsou použitelné vůbec.), posílí bosse(Víc jak jakýkoliv boss z celé hry mi dal zabrat rudý fantom alonne knight captaina, a dragonkeeper s velkou palicí), posílí některé typy zbraní(Např. většina kopí je úplně na nic).
  • Docela ono rozrušení chápu. DS2 je větší ale prázdnější, navíc HNUSNÁ oproti tomu, co nám pouštěli na PR matroši z gameplaye v 2013. DLC by neměly být také 3 ale jedno. Podle mne ona tři DLC budou stejně dlouhé, či i kratší než u DS1.
  • MickeyMutant
    Myslím, že to asi byly nějaké rozpracované a vyřazené lokace z původní hry a producent tehdy mohl vědět lautr prd.
  • Sbíral jsi avestony z Brotherhood of Champions? za 50 je krásné překvapení pro fist style (holé ruce, či cestusy)
  • Jsi vítán. :-)
  • Vzhledem k tomu ze to bylo napsano 11 brezna tak me napada myslenka, ze na tom museli poradne zamakat hned po vydani tedy po teto pamatne vete a nebo uz o tom davno vedeli a delali na tom. Pripadne to DLC je male a tedy bylo na nem delano napr. jen mesic a neco + testovani.

Takze neverim variante, ze jiz v dobe, kdy to prohlasil neuvazoval nebo nemeli rozjetou praci na DLC. Pouze marketingovy tah = neni co odpoustet, svetem hybou prachy a oni prodavaji..
  • Jack1947
    Třeba bych překvapil, i sám sebe. *4*
  • Urcite jedna z mala her,ktera nestoji na mega hype a nulove kvalite jako watch dogs,apod,..
    Regulerni AAA hra tohoto roku spolu se South parkem,ten je taky dost kvalitni.
  • xH4wK
    A btw, posledny char som siel dual wield Caestus, to bola vyzva, najviac mi dali zabrat gargoyly :D
  • kennyB
    Je to jedna z nejlepších her, jaké si v poslední době můžeš zahrát *3*
  • Stojí Dark Souls II za zahrátí?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit