Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ZKLAMÁNÍ ROKU. Hra samotná toho moc nenabízí a přeplněné servery se hemží nasranými hráči, pro které jedinou zábavou je vychutnávat se navzájem. Takže ten komu se nechce utrácet další desítky dolarů za slušné vybavení aby mohl zkusit obstát v konkurenci, toho okamžitě po každém respawnu čeká hádejte co. Jede HEADSHOT za druhym. I tak je šance na přežití mizivá, nikde se nechováte - pánbůh a nightvision vidí všechno. Á, zase HEADSHOT. A pak samozřejmě znova utrácet, s každym headshotem přijdete o všechno. Takže prosím dejte těch 25 dolarů raději nějakému homeles, budou vánoce a budete z toho mít aspoň dobrej pocit.
  • Rád bych vás pozval všechny příznivce The War Z do československé komunity hrající War Z. Pojďme se společně postavit hordám nemrtvých, banditům a všem dalším nástrahám ve světě The war Z! Najdete nás zde -> http://www.facebook.com/TheWarZczsk
  • :D když jsem poprvé slyšel o the warz, tak jsem si říkal "Super, aspoň nějaká slušně vypadající hra co mě zabaví do plné verze dayz" ale jak to teď vidim, říkam si " Na tohle jsem se těšil?" Tolik peněz vysolit za pomáhání jim odbugovat hru :D né fakt díky, celý mi to přijde jako CODečko s předělaným vzhledem a danýma zombiema aby mohly říkat, že je to zombie apocalypse hra :D .
    Vim že to je asi hodně velký hate :D , ale bohužel jsem se nechal unýst a čekal jsem více než jsem měl ( a to myslim o dost více, jako např. new dayz) , ale jak rostly informace tak to zklamání bylo vetší a větší :( . Aspoň jedno pozitivum to má , ty code hráči si na to půjdou řádit, už jen kvůli pro ně snadnějšímu ovládání a na dayz zbydou ty normální hráči :) .
    PS: omlouvám se za chyby, ale pravopis není moje silná stránka :(
    • :D nehodnot alfu, bolo dobredu povedane ze su si isty na 99% ze v hre budu bugy a na 80% ze budu mat problemy so serverom, tyzden po release alphy je hra suprova a je lepsia ako dayz...
      • Já jsem taky nemyslel bugy :D, ty jsou i v dayz a nevadí mi to, ale docela mi vadí, že se na to koukáš tak máš pocit že hraješ dayz s tím co chtěly ti COD hrači, což mi fakt moc nevyhovuje ( spíše se mi libí ten simulator jak je v dayz.
  • trolo
    pre zaujimavost:
    http://imgur.com/a/SvNg5
    http://imgur.com/a/s5DnP

nepotrebuje komentar.
  • sugyn
    Po zkusenosti s SWTOR, uz zadne predobjednavky a prednostni pristup do hry nechci.Pockam si na plnou hru a na recenzi.
  • Vidim ze u cechov a slovakov panuje velky hejt na Warz :D je to tym ze dayz robia cesky vyvojari ? no neviem ale hodnotit hru aka bude a aky to bude fail kym este nevysla je celkom ubohe a detinske..
    • Stačí zhodnotit dosavadní lži autorů hry a vim, že si jejich hru nezahraju ani kdyby se stal zázrak a byla dobrá.
      • Kebi si vedel kolko klamstiev vypustili spolocnosti ktoych mas hry.... asi by si ani jednu hru nehral :DD Prilis pozeras konspiracne videa ;D Ver vlastnemu rozumu a nie psycho videam prosimta... V com klamali ? v nicom... to ze je hra v developingu dlho je pravda, kedze robili zombie hru na ps3 na enginu warinc, len po uspechu dayz, zistili ze hra moze byt uspesna aj na pc... v com toto okopirovali ? toto nieje ziadne okopirovanie a dokonca priznali ze si od nich zobrali napad, takze neviem akou mentalitou trpis...by som takych ludi prefackal... Vidim ze ostro hatujes firmu a aj hru... ak by sa stal zazrak a bola dobra... neviem podla coho vies ze hra bude zla a bude treba zazrak na to aby bola dobra... Zobud sa do realneho sveta, ked ti nejde o kvalitu hry ale o hriech niejakeho developera firmy tak to v dnesnom svete daleko nedotiahnes...
    • rancor1223
      Tak především, DayZ nevymysleli češi, ale Dean Hall, který je z Nového Zélandu. To že použil právě Armu je plusem i mínusem zároveň, i když je to asi jediný engine něčeho takového schopný.
      Veškerý hate pochází především z toho, že vývojáři WarZ od začátku lžou a kopírují jak to jen jde. To kopírování ostatně přiznali ("nechali se inspirovat").
      Nevidím tedy důvod proč jejich jednání podporovat, ať už bude jejich hra jakkoliv dobrá.
  • Ked bude Dayz vyzerat takto tak vam pobozkam nohy :D http://thewarz.com/img/City.jpg
  • Takze im hru otestujem, poradim co je dobre co zle oni na tom zarobia a este im za to aj zaplatim 70? Chapem to dobre?
    • smejki
      nemusíš, pokud nechceš, do bety se dostaneš tak jako tak.
      Jen monetizují exkluzivitu, byť za ní nic není. To není nic proti ničemu.
    • a jako poděkování Ti dají na fórum obrázek sheriffské hvězdy a nick Ti bude zářit, aby Tě ostatní náležitě viděli. No není to skvělé Horste? Je to skvělé a to se vyplatí...
  • warZ + Left4Dead < DayZ
  • Kde jsou ty doby, kdy beta byla zdarma, at maji lidi sanci okusit na vlastni kuzi wo co go?
    Zadarmo bych betu/alfu prubnul,ale takhle je to no go.
    • Mechwarrior Online je taky zadarmo, ale fakt nevim kolik lidí přibíraj.
      • Hanzales
        Ten mi ani nepřipomínej, já mám na něj docela chuť, poslali mi, že jsem byl přivzat do bety, pak že to byl omyl, ale jako omluvu je mi beta zpřístupněna a dodnes se snažím zaslat si na mail reset link, a nic mi nedojde (samo ani do spamu) a přitom bych to tak rád testoval :)
    • smejki
      dřív! *7*
      • ucho
        ale prd, i teď jsou u řady her bety zdarma. z poslední doby například Shootmania, která mi dorazila na mail na měsíční betu.
        u WarZ něco smrdí, osobně té hře velkou životnost nedávám.
        • trolo
          bodaj by nesmrdelo ked to je len preskinovane war inc a skopirovane vsetko co sa da z dayz(este aj zasobniky (stanag) sa tam volaju rovnako :-D ciste kopirovanie). a do toho veci ako pay to win, safe zone, trapne zbrane(ziadna balistika, cod styl pew pew) z tych naskriptovanych videii som videl tak 3 zombikov co nereagovali vobec na nic. atd atd.
          • walltar
            Tak ta reakce zombíků taky není věc úplně jednoduchá .... oči vypadnou, uši vyhnijou, nos se ucpe a co potom chudák takový zombík má dělat?
          • rancor1223
            Ehm, k těm zásobníkům, oni se STANAG jmenují v reálu, tak nevím co by si jako ve WarZ měli vymýšlet nového.
            Ale jinak jsi to shrnul celkem přesně.
            • trolo
              zabudol som dodat ze si este budete za real money mohli kupovat jedlo, zbrane, vsetko...tak to potom kde je ten survival. proste odpad *11*
        • smejki
          já tím chtěl říct, že se platí za dřívější přístup k betě, která jinak bude otevřená.
          A jo, taky mi WarZ smrdí.
          • rancor1223
            Ještě aby nesmrdělo, vývojáři od začátku lžou jak když tiskne.
            • smejki
              no právě. ale to už je holt na zákaznících, aby je vypleskli nezájmem. o exklusivní přístup do bety, o mikrostransakce i samotnou hru.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit