Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki
    "cize mohol by si ako normalny clovek strielat za behu z pistole a zbrane"
    LOL! je to simulátor, ty koni. Už jsi někdy zkoušel střílet třeba ze samopalu vz. 58 i jen za chůze? Netrefíš půlmetrový terč (člověk) ani 30 metrů, to ti garantuju. Ani s pistolí to není žádná sranda. Holywoodské pohádky neradno přenášet do reálného světa.
  • war-z je nejaka parodie? :D co ma znamenat v tom videu to skakani z budovy, pohodicka...
  • Jaj, menil som zmysel vety, zo zombikov..
  • Keby cely DayZ a Arma 2 malo normalne ovladanie a nie ako hra z roku 5, cize mohol by si ako normalny clovek strielat za behu z pistole a zbrane, tak by si sa tych zombikov bat nemusel...So zombikmy v Dayz ziadny strach nejde, pokial mas naboje, srach ide z ludi *7*
  • Hanzales
    Ten mi ani nepřipomínej, já mám na něj docela chuť, poslali mi, že jsem byl přivzat do bety, pak že to byl omyl, ale jako omluvu je mi beta zpřístupněna a dodnes se snažím zaslat si na mail reset link, a nic mi nedojde (samo ani do spamu) a přitom bych to tak rád testoval :)
  • Mechwarrior Online je taky zadarmo, ale fakt nevim kolik lidí přibíraj.
  • smejki
    nemusíš, pokud nechceš, do bety se dostaneš tak jako tak.
    Jen monetizují exkluzivitu, byť za ní nic není. To není nic proti ničemu.
  • smejki
    já tím chtěl říct, že se platí za dřívější přístup k betě, která jinak bude otevřená.
    A jo, taky mi WarZ smrdí.
  • a jako poděkování Ti dají na fórum obrázek sheriffské hvězdy a nick Ti bude zářit, aby Tě ostatní náležitě viděli. No není to skvělé Horste? Je to skvělé a to se vyplatí...
  • kouzelné video... Chemlight green, WarZ, atd atd... ať mně borci netvrdí, že to není většinová kopírka....
  • Takze im hru otestujem, poradim co je dobre co zle oni na tom zarobia a este im za to aj zaplatim 70? Chapem to dobre?
  • ucho
    ale prd, i teď jsou u řady her bety zdarma. z poslední doby například Shootmania, která mi dorazila na mail na měsíční betu.
    u WarZ něco smrdí, osobně té hře velkou životnost nedávám.
  • warZ + Left4Dead < DayZ
  • smejki
    dřív! *7*
  • DayZ zhruba do konce roku, ovsem jako alfa na arma engine z Take on helicopters.
    Nekteri lidi tajne doufali v engine z Army 3,ale to bysme asi chteli moc :).
  • Kde jsou ty doby, kdy beta byla zdarma, at maji lidi sanci okusit na vlastni kuzi wo co go?
    Zadarmo bych betu/alfu prubnul,ale takhle je to no go.
  • trolo
    tie naskriptovane a nahrate videa su.... trololo :-D.
  • Zatimto vypada jako mix her splácaných dohromady za víkend. Zkusim betu přes pozvánku a pak se uvidí. Zatím si budu mlátit lidi na chivalry a v klidu čekat na dayz. Neví někdo zhruba kdy by měl vyjít?
  • dayz se blíží... Už se těším (:
  • KeanuX
    http://www.youtube.com/watch?v=sLtNS3caHLI *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit