Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všechny jen v černé barvě? Jako já si to kupovat za tři kila nehodlám (to už radši 8x Černýho Kozla a jeden velkej Kebab), ale měli byste myslet i na ostatní typy lidí než jen na metalisty či gothiky a přidat třeba i růžovou. *5*
  • ringmancz
    můžu poprosit redakci o export téhle diskuze a nahrání na nějaký uložiště? děkuji :)
  • ja kdysi žil v klašteře a až budu mít deti, dám je do katolických škol, at jsou z nich slušný lidi
    • co jsi za zrudu ze to muzes vlastnim detem udelat???
    • btw doporučuju si precist nejaky detsky katechizmus (dospely by ste nepochopili) at si doplnite vzdelani a nepusobite v diskuzi jako howada, tam najdete odpovedi na otazky, treba i otazku dukazu. jenže treba cist pokorne s otevrenym srdcem
      • Coffin.Corner
        Doporučuji si přečíst nějakou knížečku pro děti o tom jak se dělají děti, protože tě zklamu. Z toho, co jste dělali v tom klášteře se děti nenarodí.... *4*
  • kubi-wan
    Che... tahle diskuze, to je fakt dost zábavný přeměřování pinďourů :D
    • To je genderově nevyvážená metafora. Ale co už. Rozdíl je následující.
      Já si ho změřím a budu vědět, kolik měří.
      Věřící se pravidelně chodí ptát svého duchovního, jak dlouhého ho mají, a on jim to pokaždé přečte ze starověké knihy, kde je to napsáno zcela definitivně a rozhodně. A samozřejmě chybně.
      • Jack1947
        Ty si tak vzdělaný až je to nepřijemné... zpochybnuješ snad něčí víru a kdo si si snad bůh? pokud vím tak ten hlavní je jen jeden. Ták není divu no mladistvej intelektuál co ani nechápe pojem arkáda ale jak hezky se ohání odbornejma názvama. Měl bys mít trochu pokory, já taky nevykřikuji všude že nic takového jako bůh není - není no ale něco je něco na hoře a to si bohužel nezměříš třeba to někdy uvidíš (pochybuji) - jinak... je to celkem bré no číst ty blafy.

Není ale to bych lhal, tak tak. *3*
        • MickeyMutant
          Jak ty to tedy vlastně máš s Bohem, Jacku? Pro, nebo proti?
          • Jack1947
            Proč se děje co se děje, respkt proč to dělá... docela by mě to zajímalo. Když ne tak ne, nevím a ... to jsou docela složité otázky. Já nejsem uplně nejlepší osoba na jejich zodpovězení jestli vůbec nějaká je.

Né kostel by byl asi moje smrt... stačí se občas pomodlit v tísni a důležité je neklít. *15*
            Asi tak no.
            • MickeyMutant
              Klít se nemá, to ti schvaluju. A pomodlit se v tísni nemůže uškodit, nikdy nevíš. Jen je při tom dobré zbytečně nic neslibovat, aby to člověka pak nemrzelo. Stačí jenom tak obecně, abys dal najevo, že zrovna fakt potřebuješ helfnout.

Kostel chápu, je to většinou moc po ránu a musíš tam občas zpívat.
          • Jack1947
            Ne, jak řikám něco je nevznikly jsme asi náhodou a něco nás holt řídí no... ale v boha jako takového nevěřím a nemám proč jen tuším/předpokládám vím že něco je vyšší moc... je fuk co ale udává to koloběh věcem nic není jen tak atp... pak bY jsme se dostali k mimozemštanům a jiným a to sem tahat nechci.

Ten strůjce, co koná a mi jen posloucháme respkt se přizpůsobujeme jeho skrytým příkazům , rozhodnutí o tom kdo bude žít... toho bych chtěl potkat. Jenže pak bych třeba spíše litoval že to setkání by nestálo za to.

Né fakt takovéhle věci tu řešit nwebudeme ani nemůžeme nebot se vyřešit nedají... vždyt oni ani o to vyřešení asi nestojí, když lidi ani nedokáží rozluštit to co nám ti mimozemštané posílají ztráta času, v porovnání s těmi civilazacemi jsme kvadriliony let za opicema, nebudu ale psát že nejsem fascinován, tím že nejsme sami. Bylo by to naivní a hloupé si to myslet vždyt vesmír je přeci nekonečný (neníto tak že nekončí protože je ležatá osmička a jen jde pořád dokola).

Nevím toto se sem nehodí, a bylo by to jen trollení z suché body bez soli. Jo, myšlenka setkat se se svým stvořitelem je lákavá a snad ne nereálná.

( Ještě že nemůžu být já ani nikdo mně podobný vážně... ) Jenže tou představou že něco tohle, támhleto se fakt užírat nehodlám pác to by bylo asi to jediné co bych zmohl. Bez cíle a bez možností... pokud to tak bylo tak se divím že naši stvořitelé mají s námi - slitování nebo jak to jinak říct výdrž, nebo nás zatratily už dávno. Jen jim to dlouho trvá a neříkám že by si to lidstvo za své skutky nezasloužilo jenže né všichni. Záhuba... přece není řešení ale pokud jsme jen na návštěvě jern pokusní králíci možná už je čas, nám smrtelníkům to může být beztak jedno tak či onak zkonáme stejnak. *7*
            • Jack1947
              No ale něco na tom je ne? néé ja vim to je zbytečné psát sem takové dlouhé lány. Třeba si někdo přečte a dá mi za pravdu že něco na tom je. Tohle téma je pro mně hrozně fascinující - prostě cestování mimo naší dimenzi a rozbití časoprostoru ( neboli jak se udájně by mohli pohybovat Saucery... - talíře) něco co je hrozně zajimavé a tyhlety věci jsou pro mě hoodně na místě jenže bohužel se asi nic nedozvím.
            • MickeyMutant
              Dobrý. Sice stačilo napsat, jestli chodíš v neděli do kostela, ale v tomhle si zase člověk najde aspoň něco k zamyšlení. A co tedy myslíš, má ten Bůh nebo bohové (mimozemšťani) taky nějakého svého Boha k uctívání? A na co by ses takového Stvořitele zeptal?
            • Chim
              U té části s ležatou osmičkou jsem normálně regulérně rozbrečel *1*
        • Pan Politická Korektnost? Ne, děkuji.
          • Jack1947
            Ty taky néé děkuji...
  • Jakou velikost asi nosí Lukáš? Tipuji ho na M.
    • Ježíš podle postavy taky musel nosit M *8*
      • Kdepak M, ale XS.
        • To by spadl nejen z kříže ale i hluboko do země
  • Zadarmo drahý... *8*
  • Hrozný ... pařím hry XY hodin denně už takových 20 let, ale tohle si tedy na sebe nevezmu. Kdyby tam bylo jen logo portálu, tak proč ne, ale tyhle motivy jsou tak na odvezení do Bohnic.
    • ... a dodám, že druhé třiko někdo fakt nedomyslel, protože nám nakrásně opticky zvětší naše pupky ... :-) Přeji úspěch s prodejem, budete jej asi potřebovat.
  • zaujimave, tricka s kristom vam vadia, ale to, ze polovicka knazov su gayovia a druha klati deti, to vam nevadi.. ani to, ze Vatikanska banka perie spinave peniaze pre mafiu. Nj, problemy krestanov. Berte to pozitivne, aspon sa opat niekde stretnete pri ohniku a budete mat co palit. Aspon sa nebudete parit v kostole.
    • To, ze jsi gay, jeste neznamena, ze je to neco spatneho. My te neodsuzujeme. Jsi aspon vyjimecny, kdyz patris ke ctyrem procentum populace. Tak snad te tahle zpravicka potesi. *1*
      • Mart9
        Podle mě už to dnes nejsou 4 %, ale o dost víc.
        • podle tebe, ze jsi delal nejaky vlastní vyzkum jo? *3* to cislo se nemeni, je to plus minus konstantni odchylka dana prirodou... jen uz se homosexualove (i holky) nastesti nemusi tolik skryvat, tak jsou vic videt a mozna proto ti prijde, ze je jich vic nez 4 procenta
          • TheGGG
            už se nemusíš skrývat?
          • Mart9
            Je to možné.... neoficiálně jsem ale někde zaslechl, že už je to snad 8 %. Možná by se něco dalo dohledat.
  • Debata je tu veru zaujimava, ale faktom je, ze tie tricka su uplne debilne...obe *1*
    Myslim, ze pozitivne vnimanie hier sa da na obleceni docielit aj inteligentnejsim a menej nerdovskym sposobom. No a kedze tieto motivy vybrali samotny navstevnici Games, tak je snad kazdemu jasne, co za magorov sem vacsinou chodi, zdoraznujem slovo "vacsinou" pre menej chapavych *3*
    Ako priklad za vsetky by som mohol uviet trebars Valve a ich tricka k Portalu, kde ide o uplne bezne tricko s neagresivnym napisom "Aperture Laboratories" co z Vas nesparvi na verejnsoti blbca, ktory zasvetil svoj cely zivot iba hraniu hier (tak isto by som nedal na seba ani tricko s nejakym futbalovym tymom, aby som ukazal blca z ineho uhlu) ale zaroven clovek nosi nieco, co pre neho ma vacsi vyznam, ako fajka v pravom hornom rohu a nikto Vas hned nebude podla tricka skatulkovat, pretoze vacsina ludi, ani nebude tusit o co ide, ale ludia, ktory vedia, to vediet budu.
    To iste aj s trickami Half Life, kde je iba znak a napis Black Mesa...proste genialny napad, ako nosit tricka z hernou tematikou a zaroven sa neobliekat ako id*ot *1*
    • presne, neco , co by bylo znamo hráčum o co jde a nehráčske verejnosti by to treba nic nemuselo rict
    • Keyz
      Jsou hodně extravagantní. Někomu se to asi libí.
  • Nemám problém nosit obečení s motivem, kterej ostatním lidem vadí, právě naopak. Ostatně proto jsem si nakoupil Thor Steinar hadry, když jsem zjistil, jak to někteří tupci považují za náckovskou značku a protestují proti tomu. Ne proto, že bych byl nácek, nácky nemám rád, ale proto, že ještě víc nemám rád moralizující hlupáky (a kromě toho jsou ty hadry fakt pěkný).
    Ale nosit tričko s ježíšem? Jsem přesvědčenej ateista, ale církve, ani náboženství nehejtuju - to dělají jenom nedozrálé děti, které nemají ponětí o světě. To tričko bych si na sebe nevzal z jednoduchého důvodu - drtivá většina lidí to prostě a jednoduše nepochopí a bude si myslet, že je danej člověk křesťan. Osobně myslím, že je to tričko blbej nápad, ale kdo to chce nosit, nic proti tomu nemám :-)

No a to druhý tričko (Hry žeru) je prostě jenom hnsuný :-)
    • TS náckovská značka skutečne je, existuje proto řada přímých důkazů.
      http://wwry.antifa.cz/cz/ns-znacky#ts
      • si uboziak *11*
        • Skutečně? Děkuji mnohokrát, přidám si to ke svým titulům. Ježíš Nazaretský, Mesiáš, Syn Boží, ubožák... Myslím, že se to bude docela dobře vyjímat.
      • I kdyby to šil sám Hitler, tak to neznamená, že nošením té značky se člověk řadí k náckům :-)
        A ostatně proto jsem to začal nosit, jako "fuck off" lidem, kteří tyto názory zastávají.
        Stejně jako bych prostředníček ukázal lidem, kteří mají potřebu urážet věřící na základě svých stupidních teorií.
        Starejte se o sebe a nesnažte se moralizovat ostatní. Lidi co toto dělají se vyznačují jenom jednou věcí - sami nemají absolutně žádnej morální, ani společenskej kredit, aby měli jejich žvásty jakoukoliv váhu.
        • Jistý problémek nastává v případě, kdy se část zisků z prodeje oblečení, dostane na konta neonacistických organizací. Stejně tak by bylo jedno kupovat si hadry od Hitlera, ovšem nikoliv za předpokladu, že by jejich prodejem financoval armádu a holokaust. Pokud nepovažujete za bernou minci web AFA, tak se koukněte na zdroje na wikipedii http://en.wikipedia.org/wiki/Thor_Steinar.

A pokud musíš nosit něco na truc jiným lidem, tak nejspíš trpíš nějakou vnitřní frustrací, se kterou by bylo dobré zajít k lékaři (a opravdu tě to nijak společensky nestigmatizuje. Dbát na duševní zdraví je stejně důležité, jako dbát na zdraví fyzické).
          • To není o psychickým zdraví, lidi mají nějak v přirozenosti se bouřit proti společenským standardům. Mladí, staří, hezcí, škaredí, tím obdobím si projdeme a procházíme všichni. Ať hodí kamenem ten, koho v nějakým období nefascinovalo vzít si masku a splynout názorově s davem, kterej "chce něco změnit".
            Ačkoliv když vidím záběry, kde dvacet holých hlav na protestu proti menšinám v tričkách a mikinách Thor Steinar..nevypadají, že to dělají jen na truc. :-) Ale za to ta značka asi nemůže, jen na tom vydělává.
            • No tu znacku primo zalozil neonacista. To pozadi za ni je dost znamy.
            • Nemýlím-li se, tak sami nacisti neměli s arabama a muslimama jako takovýma problém. Ba dokonce udržovali s některými vřelé vztahy, viz Haj Amin al-Husseini a jeho známá fotka na posezení s Hitlerem a jeho všemožná podpora muslimských dobrovolníků do "německých legií". I když ti dnešní "náckové" jsou na to moc hloupí a tvrdě trestají jakoukoliv odlišnost, historický souvislosti už jsou jim asi jedno. *4*
            • Máš pravdu. Obecně se to o mě neví, ale vlastně jsem vynalezl crust punk. Ale pak přišly ty věci se spásou lidstva no a tak to šlo stranou. Vnímám to taky jako záležitost věku a nalézání vlastní identity. Jak říkal Clémenceau: "Mladí konzervativci jsou hlupáci, staří revolucionáři pitomci".

Největší gól je ten, že jim nevadí, když jim ty hadry šijí v Turecku. I árijská čistota jde stranou, když jde o minimalizaci nákladů.
        • Tak jde hlavne o to, kam jdou prachy, ktery za ty hadry das. Me by teda fest vadilo plnit kasicky nackum. Jestli s tim ty nemas problem je tvoje vec, ale minimalne tim ty zmrdy podporujes financne.
          • Keyz
            To je kec. A plnit kasičku čangům ti nevadí? To je klidně ještě horší když nevíš co s tím dělají. Vlastně víš, jak jím rostou stavy a technika armády. Aneb buduješ si potencionálního nepřítele. Proč ne?
            Tedy když to přeženu, tak je lepší financovat nácka v EU, protože jestli platí daně, jde to zpátky do EU.
            A je opravu jednu kdo to šije. Tedy je to jedno v tom smyslu, že se podle toho nemá soudit vyznání toho kdo to nosí. Hovadská korektnost.. Pak si nelze vzít věci, které jsou kvalitně šité, protože lidí podlehnou kecům a podle toho soudí... Je hlavní co je na těch hadrech. Když jsem viděl, v metru rusáka s nějakým kulichem kde měl srp a kladivu, to bylo horší jak dané hadry bez jasné znaku.

Zajímavé, že sovětské znaky nejsou zakázány, přitom to je stejná pakáž, které se podílel na zabití mnoha lidí...

Jinak souhlas. Ideální je ekonomická soběstačnost a spotřebitelský patriotismus. Pak plníš kapsy lidem v ČR a podporuješ zaměstnanost. Super. Jen to to bude stát více, protože nějaký čang to udělá levně a je mu jedno, že je vlastně otrokem a dá si každý den misku rejže.
            • Ano, souhlasím s tím, aby byla bolševická symbolika postavena mimo zákon stejně jako ta NS.
              Nesouhlasím však s tvým souhrnným rasistickým označením pro asiata "čong" (jak by se ti asi líbilo, kdyby ti říkali blbý bémák). Ačkoliv nesouhlasím s establishmentem Číny, těžko mohu připisovat jeho zločiny na hlavu všech jejich občanů. Přestože jsou tamní výrobky často vyráběny ve sweatshopech, častokrát je to ta nejméně fyzicky náročná práce, kterou tamní lidé mohou pro přežití dělat a jsou za ní paradoxně ještě rádi (i přes pro nás nepředstavitelné podmínky). A názor na to, že se tamní situaci mohou lidé prostě jen tak vzepřít jako kupříkladu v západním světě, je utopický etnocentrismus.

Financovat nácky není nikdy dobré, ať už budou z Německa, Iráku či Tibetu.
            • Tu firmu (TS) vlastní nějaký Saudi.
              • Reakce na příspěvek:

Tem to puvodni majitele prodali, aby se za ne schovali. Dost se to tehdy mezi fasos resilo, jestli je to jako jeste porad dostatecne nackovsky a vzniklo par novejch *pravejch* znacek pro neonazis. Porad jsou za tim a kolem toho stejny lidi.
            • Číňan není můj nepřítel (se systémem tam nesouhlasím), neonacista jo. Když potkám někoho se srpem a kladivem nebo Che Guevarou, tak si pomyslím, že je to blb, ale neškodnej. Mladí komouši jsou jen pro srandu, na rozdíl od nácků. Těm prachy skrze oblečení fakt nehodlám dávat a je mi líto, když to dělá někdo, kdo jejich názory jinak nesdílí, protože tím podporuje nebezpečný sv.ně. Na rozdíl od rusáka v kulichu, to je jen deb.l nebo důchodce *16*
        • Děláš to stejný, co oni, škatulkuješ je na základě toho, že oni považují značku, která se, co si budeme povídat, v kontroverznosti vyžívá (viz obchod Breivik a podobně), za krajně pravicovou, ty zase je všechny považuješ kvůli jejich názoru za amorální.
          V konečným důsledku jsme teda všichni jen ubohé ovečky a primitivové a jediný správný je náš pán Kristus, jak dokazuje i tričko games.cz
          Ámen.
          Ačkoliv musím říct, že tu značku s tím spojuje i sama nazi scéna :-)
      • Brát antifu za nějaký zdroj je hodně scestný, ty lidi jsou stejně primitivní jak ty náckové...každej má svůj extrémní úhel pohledu ze kterého neustoupí ani o píď
        • Antifašistická akce není nějaká centralizovaná organizace, či občanské sdružení, jak si zřejmě myslíš (jo a web antifa.cz je policejní sledovačka a rozhodně nereprezentuje názorové stanovisko tuzemské afa scény). Mezi antifašisty se najdou lidé hloupí, stejně tak i inteligentní. Ostatně stejně jako mezi NS. Jediné co bych české afa scéně vytknul, je nedostatek oné přímé akce a neustálé žvanění namísto činů.
          A že je jejich stanovisko radikální? No, to už tak mezi anarchisty chodí.
          Mám však pocit, že tvé povědomí je tvořeno maximálně z tendenčních reportáží na nově.
        • Ty informace co tam maji jsou normalne dohledatelny i jinde. O majitelich a tak... Na to nemusis byt atomovej inzenyr abys videl, ktera bije.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit