Přejít na výpis diskuzí
Trička s motivem Games.cz jsou konečně v prodeji
19.7.2014 | Redakce Games.cz
313 příspěvků
-
taky jsem musel googlit co znamena ta zkratka, imo to nikdo nepochopí, z bejvalejch hráču dooma jsou dnes ctyricatnici a navic jeste z nich to znaji jen cheateri. tak potom ostane uz jen ten kriz a krev a to si lidi vysvetli že jste satanista nebo co.
ale tezko namitat když jste to schvalili ted uz je pozde -
-
HA :D Taky nejsem zrovna čtyřicátník... ale těm "současným" hráčům chybí taková legenda, jakou zkratka IDDQD byla. Myslim, že kdo to s hranim myslí vážně, měl by si toho prvního DooMa prostě zahrát, protože i dnes je to skvělá hra... nehledě na to, že povědomí o IDDQD by mělo patřit k základním hráčským znalostem *3*
-
Prej čtyřicátníci :-) Je fakt, že dnešním náctiletým už to zřejmě moc neřekne, leda by to z nostalgie implementovali do nového Dooma. Buď jak buď, když v tom půjdeš někde po ulici, stejně to nezpozná jen majorita lidí, ať už "čtyřicátníci" nebo ne; o ty ale nejde. Jde právě o tu minoritu, která to pozná :-)
-
-
vsadíme se o pivo, že v novém Doomu ten cheat bude? :)
-
-
Proč ne :-)
Po tom, co ho dali i do třetího dílu, v tom novém zřejmě bude taky, ale jedno pivo ještě nikoho nezabilo :-)
-
-
-
-
Tak přesně proto nemám rád potisky na tričku. Dám 300,- za něco, co není pomalu vidět nebo jeho kvalita je dosti mizivá... Tahle trička mi upřímně dosti připadají po takové době, jako něco na honem aby se neřeklo nebo jako potřebujeme vaše prachy. Sorry, že to tak říkám, ale jo, myslím si to tak.
-
Pri prvej fotke som si hned spomenul na toto: http://www.youtube.com/watch?v=aDy4SVWeXcw
-
nevím, ja hraní her mi prijde porad jako tabu, treba ja se stydím na verejnosti priznat ze hraju. kdyz je nekomu mene nez 18 tak to jde ale pak uz je to imo trochu trapny.
to si rovnou mužete udelat tričko s napisem nemam holku ani zadny zivot a porad jen sedim u pc *7* -
-
si mimo. Je spousta cinnosti, kde musis byt doma- modelar, programator na volne noze, milion cinnosti. To s holkama nema co delat. Ja bych si je nevzal na sebe, protoze zeru hry je pro decka ze ZS a s jezisem i kdyby se mi libilo, tak nosit nebudu, protoze nesnasim grygara.
-
-
Prosímtě, co má společného tvá nenávist k panu Grygarovi s tím, že si triko nekoupíš?
-
-
-
nemuzu si pomoct ale na tom IDDQD v malem rozliseni porad vidim tvar Tomase Krajci
-
To triko s krizom sa nehodi. Celkovo spajat Jezisa na krizi s god modom z Dooma ( vyznam IDDQD som si musel vyhladat v googli aj napriek tomu ze hravam hry od roku 2000) mi prijde dost nevkusne. Nie dost ze ludom vadi nasilie v hrach ale este si postvat krestanov proti hram nieje zrovna dobry napad. A pri druhom tricku by sa mi tam viac hodil anglicky napis "I.Eat.Games" skor ako "Zeru hry" kde sa podla mna zbytocne uputava pozornost na nerda...Po anglicky by to chapali skor hraci medzi sebou, nie aj 80rocna babicka...
-
-
Neexistuje žádný důvod cenzurovat cokoliv na základně něčího osobního nepodloženého přesvědčení o neexistujícím tématu.
-
-
Dospělý člověk by měl brát jako důvod prostý fakt, že pro nezanedbatelnou část společnosti, které je součástí, je toto téma něco, z čeho se sranda nedělá, respekt vůči okolí by měl být dostatečný důvod.
-
-
ked okolo teba prejde niekto kto si roby srandu z tvojho nabozenstva skus ho tolerovat a odpustit mu to. Ber to tak ze ta boh skusa *3* Vacsina krestanov miluje blizneho svojho len ak veri v to co on a nema iny nazor cim neobhajujem to ak si niekto roby srandu z boha ale to je dôvod preco nemam rad cirkev a ich ucenie. Vadi mi to strasne pokritectvo. A podla mna ani nebol ucel toho tricka provokovat veriacich to len oni musia na seba uputavat pozornost tym ze sa hned urazaju. Ak by tam bol napis: ,,Jezis zomrel za nase hriechy" tak by bol ten obrazok uplne v pohode a tej krvi by bolo zrazu aj malo
-
Já respektuju lidi a jejich právo mít své názory. Nevidím důvod a priori respektovat i názory samotné. Právě naopak, k názorům musí být přistupováno skepticky.
-
-
To sedí, moje řeč :o)
-
-
-
http://www.videacesky.cz/navody-dokumenty-pokusy/neil-degrasse-tyson-o-vire
-
-
Nebo taky http://www.videacesky.cz/navody-dokumenty-pokusy/sam-harris-krestanstvi-je-zlo
-
-
Zajímavá debata. Já zastávám názor, že všechno je možné a kdo tvrdí opak, tak jenom sám sebe svazuje.
-
Celá tahle diskuze: https://www.youtube.com/watch?v=nmzaalWYqRo
-
OMG. To je teda zážitek nábožensky orientovaný diskuse mezi ateistama, věřícíma, nevěřícíma ničemu, satanistama apod.
Křest´anství že je k ovládání lidí a chyba? Celá západní civilizace se vyrostla z křest´anských základů. Nebýt církve, tak po rozpadu Římské říše by tu možná stál úplně jinej svět. Západní morálka vychází z křest´anství, jesti se vám to nelíbí, můžete se přesunout třeba do Indie a zařadit se do jejich příjemného kastovního systému, případně do KLDR, kde váš individualismus bude totálně zrušen. Nebýt křest´anství, máte fatálně jiný podmínky k životu, a která jiná civilizace vám nabídne lepší? Pokud už jste si na svůj materiální způsob života zvykli, asi moc lepších nebude.
I kdyby to celé byl výmysl, je to minimálně struktura, která udržuje společnost, poměry, chování atd. Už vidim jak si užíváte jak vám všichni kolem kálí na hlavu, protože máte všichni stejný přístup, užít si co to jde, na lidi kolem s***. Soplečnost takových jedinců by to moc daleko nedotáhla.
A ta vaše realita? Věda je jediný správný instrument k vysvětlení světa? Prosimvás. Stejně jako náboženství nedokáže vysvětlit vše, takže si zavádí dogmata. Neustále objevuje nové skutečnosti, které se tak často vyvrací. Kolik poznatků z těch 4 staletí je stále platných? Věda funguje dobře v rámci svého paragigmatu, nelze ji aplikovat na veškerý svět, nemá jak ho pojmout celý. Není jedna objektivita, která by byla jednoduše popsatelná nějakou vědeckou disciplínou. Nebo tu je nějaký obor, který zvládl vysvětlit a popsat všechno, zjistit definitivní pravdu o světě a bytí a úspěšně vyvrátit vše ostatní? O tom bych si i něco přečetl. -
-
Na co potřebuješ všechno vysvětlovat? Věda je cesta k poznání. Věda nestaví na tom, že se některé věci nezmění. Vědci rádi své poznatky změní, když se najdou pádné důkazy pro tuto změnu. A náboženství? Bůh JE... o tom se přeci nepochybuje. Dokonce už několik tisíciletí tohle dogma platí a kdo zapochyboval, neměl věru jednoduché žití. Né křesťanství, ale humanismus a osvícenství, to je to na čem stojí západní civilizace. Ježíšův odkaz? Jediné na čem záleží je, jestli tomu věříš nebo nevěříš. Já věřím, že Ježíš mohl být skutečnou historickou postavou, jistý si být nemohu. Věřím, že jeho myšlenky byly převratné a že měl spoustu následovatelů. Věřím, že se mohl obětovat. Ale pohádku o vykoupení všech smrtelníků nebaštim a už vůbec né církve jakéhokoliv druhu, které se za odkaz Ježíše staví.
-
-
Já ve vědě nehledám vysvětlení všeho, je to reakce např. na tohle "Jediný úspěšný způsob, jak popsat realitu, je věda...". S tím dost nesouhlasím, už o samotném pojmu reaita by se tu dalo diskutovat, ale že si věda nárokuje jediné možné popsání světa, to je jednoduše blbost.
Humanismus i osvícenství mají stále křest´anské kořeny, naše civilizace je stále protkána křest´anskými principy, což je podle mě dobře. Renesance by v Asii vznikala asi velice těžko, tam je prostě jiný podklad a prostředí. Když budem srovnávat Evropu/Ameriku, Arabský svět a Čínu, tak máme úplně jiné světy, a mám pocit, že z pohledu obyčejného jednotlivce je na tom naše společnost velice dobře. -
-
No, já se o křesťanské kořeny nerval a je mi to šumák. Vlastně ani nemá smysl dohadovat se o původu západní civilizace. To bychom se dostali kdoví kam. Vliv kultury řecké a římské... atd. *1* Takže Ježíše s IDDQD přežiju a komu se to nezdá, ať si to triko nekupuje. Ono by to chtělo víc nadhledu, když všichni víme co je DOOM zač.
-
-
-
Naše civilizace skutečně vzešla z křesťanství, ale přesně naopak, tedy upouštěním od jeho zvrácených dogmat a principů. Bible je neskutečně amorální a hrůzostrašný dokument, pokud se jí někdo chce řídit.
Nechápeš vědu, což ale není tvoje chyba, je to chyba nešeho školství. Věda je proces. -
-
Veda je jako krestanstvi. Je par velice chytrych lidi hledajicich moudrost a poznani a potom hordy ktere si mysli kdyz zvladly stredoskolskou matiku tak sou to same a radi to daji vedet celemu internetu. Pokud jdem dal nez k poznatku spadlo jabko narazime na hranice spiritualismu a filosofie. Nakonec tu mame vedy humanitni ke kterym (a rikej mi za to sobec) mam naklonost protoze nejsem ani jabko ani robot ale potomek prasete a velryby
-
-
To je docela kardinální problém společnosti, pokud si tohle někdo myslí.
-
Má slova. Vyměnili jsme jedna dogmata, za dogmata druhá.
-
-
-