Přejít na výpis diskuzí
Trička s motivem Games.cz jsou konečně v prodeji
19.7.2014 | Redakce Games.cz
313 příspěvků
-
Co je to tu za debatu dneska? *1* *1* *1*
Špagetové monstrum na vás na všechny... -
-
Já jsem si normálně musel dát na hlavu cedník, jak jsem to četl...
-
-
Tady už jsou to vážně novinky.cz *7*
-
-
Nejsou, zatím nikdo nevytáhl politiku ani známého diktátora 20. století.
-
-
Hlavně se nepíše, že za to může Kalousek.
Btw bylo zajímavé, jak se tohle říká snad všude. Byl jsem na debatě ve fontes rerum a také v Centrum pro ekonomiku a politiku a na obou nějaký šílenec během dotazu začal nadávat na Kalouska. Naprosto mimo téma a ještě to byl vždy jiný šílenec.
Jinak doporučuji každému tam zajít i když se nemusí o dané témata zajímat. Tam je vidět kultra davu. Zejména po konci, kdy je často žranice.
*15* -
-
To jo, proč neudělali gamesácký triko s nápisem za všechno může Kalousek.
-
-
"Kalousek nám žere hry"
-
-
Ale fuj, ještě tady zasírejte virtuální prostor s tím budižkničemu.
-
-
-
-
-
-
IDDQD je doslova Boží jen to games.cz je tam dost nuceně
-
srandovní jak nekterí z vas tady zurive obhajují ateizmus, každopadne bych rád upozornil na čl. 15 a 16 Listiny základních práv a svobod, ktera je součastí našeho pravniho radu, podle ktereho ma clovek pravo svobodne vyznavat nabozenstvi jake chce.
Takže byste to mohli laskave respektovat a nezesmešnovat ruzna virovyznaní. -
-
Nikdy. Zosmiesnovat ich budem aj nadalej, neboj. :)
-
Věřit můžeš, v co chceš. Nemáš právo vnucovat svoje domněnky komukoliv jinému. Já na základě svobody slova můžu kritizovat, co chci. Můžu svobodně zesměšnit jakýkoliv názor a náboženství nemá výjimku, protože to je soubor extrémně komických názorů.
-
-
ja to ani nikomu nevnucuju, nejsme v stredoveku. ty si ver nebo never a kritizuj co chceš. ale tvym vykladem svobody slova bych si nebyl tak jistej. Nemužeš zesmešnovat co chceš. Prikladem je treba ochrana osobnosti, když nekoho verejne zesmešníš muže te žalovat na soude a vysoudit nahradu. Takže tvoje pravo končí tam kde začína pravo nekoho jiného (v tomto prípade pravo na naboženskou svobodu)
-
-
Můžu zesměšnovat co chci, pokud tím nikoho nepoškodím nad únosnou míru. Aby jsi u soudu prokázal, že jsem tě zesměšněním náboženství poškodil, musel by jsi nejdřívě dokázat pravdivost svého náboženství, což nelze.
-
-
Možná jsi vystudoval matfyz, ale o právu, filozofii a náboženství víš pramálo. Příteli, nikdo by v takovém případě u soudu nemusel pravdivost náboženství dokazovat.
-
-
A jaká je definice hanobení? Pokud zahrnuje slovní kritiku, pak jsem tuto literu s radostí porušil tisíkrát v životě, stejně jako každý jiný.
-
§ 355 trestního zákoníku (40/2009 Sb.) - Hanobení národa, etnické skupiny, rasy a přesvědčení
"Kdo veřejně hanobí některý národ, jeho jazyk, některou rasu nebo etnickou skupinu, nebo skupinu osob pro jejich skutečnou nebo domnělou rasu, příslušnost k etnické skupině, národnost, politické přesvědčení, vyznání nebo proto, že jsou skutečně nebo domněle bez vyznání, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta. Odnětím svobody až na tři léta bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 nejméně se dvěma osobami, nebo tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným obdobně účinným způsobem." -
A na jakém základě by pak stálo tvrzení, že jsem kritikou jeho názoru dotyčného poškodil? Pokud ten názor není prokazatelně správný, naopak jsem jej obohatil.
-
-
-
toto mám na veriacich fanatikoch najradšej, vyžadujú rešpekt, akceptáciu, nevnucovanie iných názorov a pritom svojim bezbranným deckám odmalička vtĺkajú do hláv náboženské žvásty voči ktorým sa deti v danom veku nemajú ako brániť.
-
-
vždyt je to učení o lásce k bližnímu (i k takovym de6ilum jako ty) a desatero tak to tem detem neuškodí, naopak. a co vtloukají do hlav svym parchantum neverici?
-
-
Aby jedli novorozeňata. *1*
Když se podíváš na data, společnosti s nejnižším podílem věřích mají nejnižší zločinnost.
-
-
-
-
Mohl bych nějaký ten komický názor prosím?
-
-
Na nebesích žije neviditelná bytost, která tě každodenně, minutu za minutou sleduje. Tahle bytost má seznam deseti konkrétních věcí, které nechce, abys dělal. Když nějakou z nich uděláš, pošle tě na místo, kde je oheň a dým, utrpení a muka, abys tam trpěl, hořel a ječel bolestí až do konce času. Ale přitom tě neskonale miluje.
-
-
In this moment, I am euphoric. Not because of any phony god’s blessing. But because, I am enlightened by my intelligence.
-
-
Not me, but George Carlin is.
-
-
-
Například, že kosmický Žid, který byl svým vlastním otcem a zároveň taky ještě třetí osoba, obětoval sám sebe sobě, aby nás ochránil před sebou. *1*
-
-
-
a to, ze nektera nabozenstvi potlacuji zakladni lidska prava v poradku je? ja se proste nesmirim s nabozenstvim...podle me je napriklad takove krestanstvi nejvetsi chybou sveta...jdeme zabit neverici, protoze buh to chce?...dokud budu ziv tak si z toho budu delat srandu a budu pohrdat kazdym naivkou *11*
-
-
to je smutné, takova kombinace agrese a stupidity
-
-
Křesťanství už je holt takové...
-
-
-
Je celkem jedno co je napsáno. Mrkni na zprávy a uvidíš jak se vše porušuje bez následků.
Tohle se vždy vytahuje. Je to napsáno na papíře a pak ten kdo to vytáhl na to kašle a vesele to porušuje. S papírem si můžeš vytřít zadek. Stejně o tom rozhoduje výkonná moc a ta na tohle také kašle. Navíc na mnoho věcí je krátká.
Kdyby se například prokázalo, že sám mistr Putin zničil to letadlo tak se stane co? Ho*no. Protože se nikdo nebude montovat hodně do velké země, kde mají obchody. Bohužel je to tak.
-
-
Co se tady sakra všichni tak pohoršujete?
Dost často nosím tričko s nápisem "Jesus Is A Cunt", na krku mám pověšený obrácený kříž a na většině oblečení mám přišitý obrácený pentagram. Proč? Protože se mi to líbí.
Ono věřící obecně to asi nemají v hlavě v pořádku. Bibli napsal člověk, kterej chtěl nesmyslnýma nařízeníma ovládat hlupáky - a musím uznat že se mu to daří už stovky let. Strach ze smrti máme všichni, ale je dobré si uvědomit že neexistuje žádné předtím ani potom, ale jenom teď.
Smiřte se s tím... -
-
To bych nevěřil, kam až může dojít diskuze o tričkách. :D
-
1.Bibli nenapsal jeden člověk, jsou to díla v případě Starého Zákona vznikající po stovky let skrze ústní tradici, v případě NZ po dobu několika desítek let.
2. Mě ta nařízení dávají absolutní smysl. Nekraď, nevraždi, starej se o své rodiče, neoplácej zlé zlým atd. To co dělala církev bylo a často asi i je ve jménu jiných než "duchovních" ambicích. Ale každá myšlenka se rychle zneužije, bych musel nenávidět demokracii, dle toho jak funguje a jak byla/je zneužívána. Člověk si musí prostě udržet víru
3.Vědecky není ověřitelné že po smrti nic není, to je jen tvá víra. Smiř se s tím, nebo to dokaž. -
-
1. Ano, a je argument proti její legitimitě. Způsobuje to také vnitřní rozpory mezi jednoitlivými autory.
2. Tato smysluplná nařízení má každá úspěšná společnost od pravěku. Pročpak se ti ale nelíbí otroctví, genocidy okolních kmenů, homofobie, misogynie apod. které bible explicitně povoluje či nařizuje?
3. Důkazní břemeno leží na tobě. Dokázat neexistenci čehokoliv není možné. Proto dokazujeme existenci. Máš ty opakovatelné a ověřitelné důkazy, že posmrtný život existuje? Nemáš. takže tento koncept hážeme do koše. -
-
jsi nabožensky nevzdelany a placaš tu nesmysly, navic agresivne a neslušne. tudíž nema cenu se s tebou normalne bavit. jsi smešny hlupák *4*
-
-
preco kazdemu oznamujes aky je nevzdelany a ake ma alebo nema iq? A potom este napises ze su neslusny a ze su smiesny hlupaci? O čo lepsi si potom ty? A navise ak niekto neveri v boha nemusi to znamenat ze je nabozensky nevzdelany, proste sa s tym len nemusi stotoznovat. To ta ale asi nenapadlo ze?
-
Ó, někdo se dotknul tvého imaginárního všemockého kamaráda? Rychle uteč z diskuze! Naivko.
-
-
-
-
ano mas pointu, ale zkus vysvetlit jeptisce nebo americanum (kteri skladaji ty debilni sliby vlajce a bohu) ze to v co od jak ziva lidstvo verilo jsou kecy...nabozenstvi se tato planeta nikdy nezbavi...mozna az najdem Ufouny nebo kamenozrouty or whatever...pro nektere lidi je realita moc kruta...ze maji jenom jeden zivot a tak to risknou s tim bohem....snad pujdou do nebe
-
Je samozřejmě trochu troufalé a nepodložené tvrdit, že náboženství bylo konstruováno s cílem kontrolovat společnost. Už proto, že většina náboženství takový účel neplnila nikdy, a i ta současná, která to dělají, k tomu musela být uzpůsobena. Ve světle dobových a lokálních znalostí šlo spíše o relativně slušný pokus vysvětlit svět. A aniž by to muselo být cílem, zjevně se pak prosadila, byla prosazována a modifikována ta náboženství, která kontrolu umožňovala.
Nakonec je to ale samozřejmě jedno, protože už 400 let umíme svět vysvětlovat lépe. Je hanbou našeho druhu, že 4 staletí od počátku matematického popisu přírody jsou stále takoví, kteří svůj život a své názory řídí ignorantskými starověkými mýty. A že to tak dělá dokonce většina, je naprostá katastrofa. -
-
Lži, pravda nebo vážně lži?
Nápad to možná byl boží,
ovšem organizovat ho,
za to mlátil bych ho.
Vskutku velká zhovadilost je,
když na tom někdo rýžuje.
Ničit pak nápady jiné,
není moc vzorné. -
-
S potěšením chlípníka
pozoruji nehnutě
na hladině rybníka
souložit dvě labutě.
-
-
hodne vedcu se znalostmi a IQ vetším než ty (co se da snadno dovodit z tych nesmyslu co tady bleješ) je vericich
-
-
Vy fundamentalističtí věřící máte takový strach z nejistoty, že umíte jenom ad hominem, plácat stupidity, nebo utéct. Ano, někteří vědci (čím vyšší vzdělání, tím méně) jsou věřící, a je to jejich problém. Člověk je schopný doublethinku a neumí se snadno zbavit indoktrinace z dětství.
-
-
-
jj, tento nazor se mi hodne libi, nejvic me irituje pri poslechnu rapu vetsiny cernochu jak jezisoj lezou vylozene do zadku a vlastne i svym poslouchacum pac to chtel slyset
V nasim koncinach pak skupina jako sodoma gomora je uplna oaza -
-
Sodoma gomora? Z té se stala parodie sebe sama a na rovinu, ona to nikdy nebyla žádná hitparáda. Klasická egoistický macho rap zabalený do infantilně-záhrobního hávu.
-
-
Počkej počkej, ty si dovedeš představit, že po smrti nic není? Tohle já si třeba představit nedokážu. A ono to ani nejde představit si, že najednou "vypneš". Podle mě tutově něco pak je.
-
-
ja si to viem predstavit staci ak si bol v zivote aspon raz v bezvedomi. Nevnimas nic ani cas jediny rozdiel je ze sa uz nepreberies
-
Já si to představit dokážu. Třeba když spíš, ráno se probudíš a máš pocit, že se Ti nic nezdálo - pamatuješ si jen na to, jak usínáš, možná ještě nějaký záblesk z polospánku, jinak nic. Ani tma, ani černo, prostě nic. Tak nějak to podle mého klidně může vypadat - s tím rozdílem, že už se prostě neprobudíš, což už Ti ale bude jedno.
-
To aby jsi se s tím smířil.
Jelikož nebylo prokázáno, že tomu to je a vypadá to, že to tomu tak opravu je. Tak to asi bude.
I když kdyby tomu tak nebylo a mělo by smysl obětovat některé věci během života pro dobro. Jo to bylo super! -
-
Dobro, zlo, nebe, peklo, bůh, to je zase něco jiného. Nejsem v tomhle věřící, jenom věřím, že něco je.
-
-
Sorry, ale já se na to už nemůžu dívat a musím také zasáhnout do diskuze.
Tak jako podle toho, co víme o mozku, tak naše osobnost, vzpomínky, touhy, lásky a všechno tohle, to je uloženo v mozku. Pokud existuje nějaká duše, která je přichycená k tělu a opustí tělo ve chvíli, kdy tělo umře, tak asi nese backup mozku, nebo duše nejsou ty věci, co byly v mozku.
Ale ta věc je ta, že pro tu existenci duše není žádný důkaz (jděte někam s těmi 21 gramy, protože ten originální výzkum na kterým je to založený, se nedá počítat ani za výzkum). Takže je to jen vytvoření něčeho pro vysvětlení něčeho, pro co taky není žádný důkaz.
Stane se přesně tohle: prostě ten organismus přestane tvořit nové buňky a neurony přestanou vysílat signály. Jako bys usnul, ale nezdál se ti žádný sen. Prostě tma. Doufám, že jsi spokojen. -
-
A co teprve tohle: Sní androidi o elektrických ovečkách? *1*
-
Těším se, co budou tihle lidi dělat, až během pár dekád budeme simulovat lidský mozek na počítači. Nejspíše se pominou.
-
-
No ale nemusíš věřit. I když to bereš logicky pak do toho dobro / zlo asi zasahuje.
Jestli něco je, tak pak by bylo velice divné, kdyby to bylo stejné pro všechny. Během života podmínky také nejsou stejné pro všechny. Jestli to je stejné pro všechny, pak má smysl pouze maximalizovat vlastní užitek a kašlat na všechny. Hlavně žít a užít si.
I když možné to je. Není to jasně vyvráceno. To zjistíš asi sám po smrti :) Jestli si budeš pamatovat, že jsi někdy žil.. Anebo to snad zjistí věda. Kdyby nebyla tak málo financována :( -
-
@Mart9: Paradoxně během válek a investice do vojenství obecně expandovala věda více než kdy jindy. Včetně humanistických věd.
-
Dokud půjde 90 % vědy do vojenství, nezjistí vůbec nic. A myslím, že věda se dál než za to mrtvé tělo nikdy nedostane, když se tedy vrátím k tomu, proč tohle vlákno vůbec začalo.
-
-
-
-
Není důležité, co si ty, já, nebo kdokolv jiný dokáže představit. Důležité je, co říkají fakta a důkazy. A pro existenci čehokoliv nefyzického důkazy nejsou.
-
-
No nejsou, protože ten, kdo je má, je mrtvý.
-
-
Máš důkazy pro toto tvzrení?
-
-
ja se s tebou o tom bavit nebudu, papa
-
Mart9: Není na mě, abych to vyvracel. Důkaz dává ten, kdo tvrdí existenci něčeho. A dokud důkaz o existenci není (a tady není), je jediné logické řešení to zahodit.
age: Další ad hominem, chudáčku? Nemáš důkaz o existenci nemateriálního, takže plácáš pomatené nesmysly. -
veda muže popsat akorat hmotny svet, vira pojednava o nehmotnem svete. tady vidiš jakej seš d36il:)
-
Co je to ta realita? Po smrti může být realita úplně jiná. Ty to momentálně nemůžeš vyvrátit, stejně jako já to nemůžu potvrdit.
-
Pro realitu je irelevantní, co si myslíš a jaké máš pocity. Jediný úspěšný způsob, jak popsat realitu, je věda, která se záměrně vyhýbá osobním názorům a pocitům, protože naše mozky se nevyvinuly k chápání reality, al k přežití v africké savaně. Věda se staví na důkazech a o posmrtném životě žádně nejsou. Nevím, proč nad tím dále licitovat.
-
Samozřejmě nemám a možná nikdo nikdy mít nebude. Zakládám to na svém pocitu. Podle mě zkrátka se smrtí vnímat nepřestaneš, teď seš v nějakém těle, které umře, ale ty o sobě bude vědět dál. Nemám pro to důkazy, ale myslím si to. A to z toho důvodu, který už jsem psal. Dokážu si mnohem líp představit, že tu necháš tělo a budeš dál vnímat třeba i naprosto jiný svět, než to, že tvá mysl vypne, že ty vypneš, přestaneš vnímat, přemýšlet, ani to nedokážu vysvětlit...
-
-
-
-
MUDr. Raymond A. Moody - ŽIVOT PO ŽIVOTĚ
-
ak vytvoríme skutočnú AI, čo s ňou bude ak ju odpojíme od energie ? pôjde do kremíkového neba ?
-
Ano "vypneš" se. Není vůbec nic. Čím dřív se s tím smíříš, tím líp pro tebe.
Pokud podle tebe něco tutově je, tak mi vysvětli kam se ty miliony milionů zdechlejch lidí vlezou? -
-
Nein! Akorát se hodíš na poslední autosave.
-
To ti opravdu vysvětlit nedokážu. Jak říkám, nedokážu si ani představit, že najednou vypneš, nejde mi o tělo, jde mi o mysl, přestaneš vnímat, přemýšlet... vždyť lidé, kteří zažili klinickou smrt se často shodují v tom, co viděli a ještě častěji se po tomto zážitku skutečné smrti od té doby nebojí.
-
-
Při klinické smrti ti sice nebije srdce, ale mozek ještě funguje a vytváří různé zážitky (jako ve snu), ne všichni vidí tunel světla a ne všichni se pak přestanou smrti bát.
To jsi nikdy nepřišel o vědomí? Omdlení, úder do hlavy? Garantuju ti, že žádný tunel neuvidíš. Co bylo před tvým narozením, to bude i po tvé smrti.. a říkej tomu třeba prázdnota.. -
-
Nemůžeš vědět, co bylo před tvým narozením. A že si to "nepamatuješ?" Příroda umí zařídit leccos, není přece možné, aby si dítě od mala pamatovalo, kým bylo předtím. Opět příklad, tuším z Austrálie. Jeden malý kluk dokázal naprosto přesně a do detailu popsat nějakou farmu, kde prý předtím žil, přitom tam jako tohle dítě nikdy nemohl být. A četl jsem i o dalších podobných případech.
-
-
takze veris v Psyche(dusi)?...a ja se smrti taky nebojim...jsem uz tak nejak smireny s tim, ze me nic neceka a tak si uzivam svet dokud to jde a doufam, ze umru mlady *5*
-
-
S timhle slovem jsem zrovna opatrný. Ale dá se to tak říct.
-
-
Ano, to je následek "zblbnutí" mozku, které nastává z nedostatku kyslíku + chemycké nerovnováhy a taky je to taková "pojistka" jak se organismus snaží oblbnout sám sebe.
Lidé kteří umírali např na rakovinu apod, tak z jejich vyprávění před smrtí se shodují v tom, že poslední den je jakoby nic nebolelo a bylo jim celkově skvěle - je to prostě takovej poslední tělesnej boj organismu, když už ví že je to ztracený, tak udělá takovej pomyslnej placebo efekt.
Navíc i při klinické smrti se nestopne metabolismus, při smrti ano - chcípnem a nikdo si nás za pár let ani nebude pamatovat, to je realita... -
-
Mart9: Proto se začala dělat nějaká studie, kdy se na operační sály a různé JIPky, kde se často oživují pacienti, umisťují různé nápisy a výrazné znaky na vyvýšená místa, kam pacient nemůže normálně vidět, aby je mohl případně popsat, když se nachází údajně mimo své tělo. Zatím se ale nic takového nepotvrdilo. To, že někdo dokáže popsat o čem se bavili lékaři je spíše zpětnou projekcí mozku, potažmo smyslových orgánů, které samozřejmě nějakým způsobem fungují i za stavu klinické smrti. *4*
-
Mart9: říká ti něco slovo: "podfuk"? Takových podfuků jsou plné noviny a internet.
-
Ano, taky jedna z teorií..., ale stojím si za tou svou. Jak vysvětlíš, že člověk na pokraji smrti v nemocničním pokoji po probuzení popsal, o čem si v jiné části nemocnice povídali jeho příbuzní? A je spousta případů, kdy se lidé v tomhle případě vidí "z výšky", jak lékaři bojují o jejich život... třeba z té chvíle dokáží popsat různé detaily, které jinak vidět nemohli.
-
-
-
-
whatdafaaaak???? :D
-
-
Neboj, i ty z té mladistvé rebelie vyrosteš.
-
-
Ježíši, spasíš Führera?
-
-
Jak to souvisi s tim, ze Tiscali vypustilo nevkusna tricka?
-
-
Nijak.
-
-
-
čau, věřím v to, že nejsme z opic a váš motiv se mi nelíbí - zkuste to respektovat, díky
-
-
tak to by som mal jeden napad. Nekupuj si to tricko ak sa ti nepaci a skus respektovat ludi ktorim sa paci (aj ked ani mne sa nepaci)
-
Prvně ty respektuj realitu, pak já budu respektovat tvoje názory. Díky.
-
-
Realita je taková, jak si ji vyložíme.
-
-
To sedí...
...na starověkého židovského heretika, který ani neví, že Země obíhá kolem Slunce. Realita je prokazatelně nezávislá na tom, jak ji interpretujeme. -
-
Interpretace reality je závislá na interakce v sociální skupině. Jestliže bude primitivní kmen v tichomoří věřit, že slunce je exkrement velkého "Whaoá", stane se to pro ně objektivní realitou. Stejně tak my věříme pánům, kteří nám tvrdí, že Země má takové a makové vlastnosti, odkazují se na prazvláštní rituály a my jim tuto verzi reality baštíme. Co na tom, že se zaklínají vědeckým poznáním, které ve své podstatě není nic jiného, než hra se symbolickými interpretacemi a jazykem.
-
-
Mě filozofie nezajímá, neumí nic predikovat.
-
Zato "Randovský" objektivismus je opravdová perla mezi myšlenkovými teoriemi...
-
Subjektivismus je nesmysl.
-
-
-
-
-
Musím tě ale upozornit, že skutečně jsme z opic. Táta se dodnes může za břicho popadat, jaký náramný fór to udělal.
-
-
A je to o to vtipnější, že táta jsi vlastně ty sám. Teologická schizofrenie je hnus, že?
-
-
-
mám spoustu trik se spešl potiskem. co jsem se naučil je, že design musí být jasný a čitelný na několik metrů daleko. a i když ne všichni znají motiv trika, musí být motiv jasný (robot, zvíře...). u prvního trika je jasně zřetelný ježíš na kříži, takže předpokládám, že 90% lidí, kolem kterých bych prošel, by si myslelo, že jsem nějaký křesťan nebo tak něco, spojení s videohrama by je vůbec nenapadlo. druhý design je prostě nepřehledný, takže kromě slov by to lidem prostě nedávalo smysl. nevím, kdo hlasoval, ale toto je prostě špatný výběr...
-
-
To platí jen pokud nutně potřebuješ, aby náhodní kolemjdoucí s jistotou věděli, co máš na triku, tzn. pokud je to pro tebe veřejný manifest (což trochu chápu u hudebního merche, u tématického potisku ne). Mě je třeba úplně jedno, co si myslí náhodní kolemjdoucí. Naopak si myslím, že je ideální, když potisk na první pohled vyvolává otázky, nebo je dokonce lehce zavádějící. Náhodní kolemjdoucí si můžou myslet, co chtějí. Nebo se třeba zeptat, pokud je to zajímá (to ale v ČR udělá málokdo). Přátelé a známí se na to zeptají velmi pravděpodobně, pokud jim na tom něco nehraje, a můžou si to prohlédnout detailně a dostat vysvětlení. Tím podle mě potisk splní svůj primární účel - bude tématem rozhovoru.
-
-
herni tricko bych si asi predstavoval jinak. Jezis na krizi a kolem krev? jo to je fakt herni. Ale tak kdo ma mozek a chce nosit herni tricka uz davno ma neco s oblibenou hrou za par kacek. K tomu tetovani modelky... je to kazdeho vec a kdyz neznate motiv tetovani tak hodnotitte vzhled?... hold 12-15 jde znat..
-
Co takhle znesvětit třeba Davidovu hvězdu nebo udělat nějaký "vtipný" obrázek s Mohamedem? Na to nemáte koule co? *7*
-
-
Oy vey, znesvětit Davidovu hvězdu? To by bylo horší než další šoa.
-
-
Rabbi, je pravda, že vy Židé úplně zbožňujete nacisty? Protože se přece říká, že "co se škádlívá, to se rádo mívá." *1*
-
-
Vzplanuli pro ně láskou.
-
-
-
O znesvěcení by šlo v případě, že by to bylo o něčem svatém. Což zjevně není, protože samotný koncept svatosti je naprostá zhovadilost. Takže klid.
-
IDDQD u Davidovy hvězdy bude opravdu dávat smysl... *7*
-
-
Bavím se o trefování do náboženskýho symbolu. Ne o nějakém debilním IDDQD.
-
-
V rozumné společnosti je použití symbolu IDDQD a použití symbolu kříže s popraveným Židem naprosto rovnocenné.
-
-
Kdyby tam byl ukřižován někdo významný, tak to beru, ale vždyť je to jen nějaký tesař, který uměl pouťové triky a nepronikl do show byznysu.
-
-
-
-
proc ne? stejne to jsou to nesmysly....ja to delam porad *3*
-
-
Já se strašně bavím nad tím, jak se určití magoři dokážou pohoršit nad vtipem obsahující dementní starověký mýtus. Ve svobodné společnosti nemá humor hranice.
-
-
Mýtus nebo ne, to triko s křížem si určitě nekoupím. Raději bych jednobarevné "neutrální" tričko s nápisem games.cz a nějakou jednoduchou grafikou bez sloganů typu "žeru hry", asi jsem trochu staromódní. Kdy se vlastně hlasovalo o tyto trička? Tričko "Zachránil jsem Level" se mi také nelíbilo, ale to nové "neutrální" už je v phodě, už ho mám doma jako předplatitel..
-
-
Taky bych se přimluvil za nějakou jednoduchou, až abstraktní grafiku, nejlépe kompletně bez nápisů. Třeba jen někde dole schované logo GAMES.CZ (ačkoliv když si za něj zaplatím, tak proč ještě dělat chodící reklamu).
-
-