Přejít na výpis diskuzí
Třikrát jiný průchod jednou misí ve Splinter Cell: Blacklist
22.3.2013 | Adam Homola
36 příspěvků
-
Doufam ze tim prvnim zpusobem bude trvat projit hru aspon dvacet hodin?! Protoze to by pak znamenalo ze me by vydala na cca. 14-16 hod. Coz je akceptovatelne.
-
OT: Zajímavě výhodnej bundle Splinter Cell na Steamu *15*
http://img4.imageshack.us/img4/6104/scsteambundle.jpg -
Tohle je ale špatný postup, pokud chcou udělat stealth hru a udělat čest sérii, mají tu hru udělat tak aby šla projet JEN stealth způsobem. Jakmile se ve hře vůbec naskýtá možnost všechno vystřílet bez větších potíží už to pro mě ztrácí značku plnohodnothého "stealth" *7*
-
-
Je to volba hrace jak to bude hrat. Deus ex, Hitman 5, dishonored, metal gear saga jdou dohrat taky akcnim zpusobem, ale ja jsem volil stealth, protoze me to bavi vice.
-
Podle mého názoru to co tu předvádí je správný přístup, jenže se zasekli na půl cesty. Klidně ať je vícero možností, ale ať už konečně začne ve stealth hrách pracovat A.I.
Představ si tu ukázku, ale s jedním rozdílem - podle individuálního nastavení a memtální situace jsou jednotliví nepřátelé více či méně všímaví i k drobnostem jako vrzání podlahy, stíny nebo zvuk helikoptérky. Při odhalení mrtvoly A.I. neběží jako cvok k mrtvole, ale status ihned vystřelí na "combat mode" a podle waypointů začne skenovat okolí a dávat si pozor na rohy (popřípadě běžní k ní, ale dává pozor na okolí a zůstane stát v bezpečné vzdálenosti).
Atd Atd.... A najednou by vůbec nevadila možnost akčního přístupu, ten by nesl svá rizika v podobě nutnosti ubránit se koordinovaným útokům A.I. jednotek. -
Já bych to viděl tak, že pokud chci bejt "nucenej" jet jedině stealth způsobem tak to prostě vezmu od začátku na tu nejtěžší obtížnost, protože pak to asi člověk nevystříli jen tak od pasu a s prstem v nose. Taky má raději původní 4 díly série, ale lepší udělat menší ústupky mainstreamu než už nikdy nehrát další díl SC. Pro mě je největší mínus absence Ironsida *7*
-
Ale napriklad Dishonored po projeti hry na stealth a druhem dohrani v akcnim rezimu jsou pomalu 2 odlisne hry
-
-
První průchod pěkně připomněl první dily, druhej už trošku zaváněl Convictionem a třetí je mi proti srsti v týhle serii
-
-
vrtulnik na chrbte ti pripomina povodny splinter cell? sonar vision je tiez povodny splintercell? ziadne otvaranie zamkov, ziadne hud pre hluk ci osvetlenie,
je to proste len stupidna akcna sr*cka ktora sa miestami snazi imitovat stealth -
preto ti daju na vyber
-
-
Dají mi na výběr A.I. na úrovni roku 2013 nebo zase skončíme u dynamic trigger "jako osel za mrkví" panáků na úrovni prvního Tenchu pro PSX?
-
-
neviem no asi nieje jednoduche urobit AI tak aby to bolo ralne a zaroven hratelne na tejto urovni :)...do AI sa nejak nevyznam takze mozem iba hadat
-
-
Jasný, nekritizuju možnost hrát to ala metla lidstva, ale me to proste do tyhle serie (alespon prvnich ... 4 dilu *3* ) nesedi
-
-
no nesedi ale su ludia co tu seriu nepoznaju a maju moznost si to zahrat i takto...ale ja rozhodne vsadim na stalth...takze beriem spat zle som ta pochopil :)
-
-
-
-
sracka, ziadne prekvapko.
-
Nezlobte se na mě,ale to šplhání a poskakování po okení římse je k smíchu...
-
-
Důvod? Evidentně podobnou věc zvládne i 7 leté dítě...
http://www.youtube.com/watch?v=meEVhuzo6qc
tady spidermanovy to taky nedělá problém...
http://www.youtube.com/watch?v=X5NoSZ0J5GY -
-
a ten pan jeste zije? jeden volnej kaminek a celkem jasno.. proto to video je z roku 2009 ?
ok ted vazne.. asi narazel na tu animaci pri tom lezeni po rimse... btw jeste, ze budova mela takovou propracovanou architekturu.. ale fajn..
co ta tricoptera co nevydava, zadny hluk? :D borec si ji nevsimne ani kdyz ji ma 50cm nad hlavou -
-
Dobře, ale zase tohle je vycvičený agent, tak by mu lezení po římsách dělat problémy nemělo.
-
Ten pán už nežije...
http://cs.wikipedia.org/wiki/Dan_Osman
-
-
-
-
Panther je ideální volba...
-
jeden čas mě ty videa přišli strašný teď se zase na Sama těším
-
-
lebo niektori vidia nejak alpha verziu a robia zavery a odsudia to skor ako to vyskusaju
-