Přejít na výpis diskuzí
Trocha prasečího děsu z traileru na Amnesia: A Machine For Pigs
18.6.2012 | Petr Poláček
47 příspěvků
-
Neni PC only, na Macu je taky. ;)
-
konečne ďalšia PC only hra... prostredie je dokonalé, o moc lepšie si k hre tohoto typu neviem predstaviť, škoda len slabšej grafiky. Ale aspoň odtial vyhodili škrípanie zubov *1* i ked dalo sa to aj manuálne. Neviem sa dočkať :)
-
Noční můra Duke Nukema :)
-
Tohle ale není o bojácnosti,bojare.Prvních 20 minut před někým utíkáš,pak zbytek hry sestavuješ kolečka. *1*
-
To mi připomíná, že jsme si chtěl zahrát předchozí díl. Mám rád takové hry, u kterých se bojím. kamarád hrál právě první díl a dost to vychvaloval.
-
ja jsem o vikendu nacal puvodni amnesii. zacatek vytecny. daleko lepsi, nez penumbra, i kdyz z ni jsem byl taky vyklepany. bohuzel to tak po tretine/polovine hry opadlo, protoze potvory zacaly byt predvidatelne. psi chodej jenom v chodbach, po danych cestach, pavouci se chovaji tak a tak, takze hruza trochu opadla.
zatim me na amnesii dostalo, ze v pritomnosti potvory neni ani tma ani svetlo dobre misto k taboreni :). -
Pane Poláčku je pravda že jste zastáncem názoru že autosugesce ve hrách je již přežitím počinem ?