Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To nepůjde... Skyrim a Dark Souls jsou každá o něčem úplně jiném... navíc ve třech lidech... to nepůjde.

Nakonec to bude něco jako Risen 3 nebo Two Worlds 2? Ale ve třech lidech i tak těžko...
    • Pan tezkej znalec promluvil.
      • Já nevím, rád bych se mýlil, tak ukaž podobnou hru, kterou udělali tři lidi. To nade mnou není ode mě.
      • Promiň mě už trošku hrabe, jdu si pro prášky na uklidnění.
  • Vogon
    Příručka pro videoherní pr, strana 3 :
    Open world = Skyrim, akční bojový systém = Dark Souls.
  • Veny
    Funny... z gameplay videí to vypadá spíš jako Two Worlds...
    Tohle přirovnání "něco mezi Skyrimem a Dark Souls" trochu zavání marketingem...
  • To by byla bomba. Dark Souls je sama o sobě dobrá hra a Skyrim......na Skyrim všichni strašně nadávali, ale mě subjektivně bavil mnohem víc než ta polská, infantilní pohádka....z který byli všichni náctiletý vyřízení, protože měli možnost shlédnout prsa Triss. Herní svět Skyrimu mě vtáhl v podstatě okamžitě.....z herního světa zaklínače mi bylo na zvracení i po 10 hodinách a musel jsem tu bejkárnu vymazat.....ke Skyrimu i Dark Souls se rád vrátím.....k Zaklínačovi I. a II. se taky ještě klidně vrátím.....ale k tý za*****, vy*****, po***** slátanině jménem Zaklínač 3 - NIKDY!!!!!!!!!!!!! a budu to tegovat po autobusech, psát do internetovejch diskuzí, prosit Borhyovou s Reyem ať se pokusí o podprahovou reklamu v době vysílání TN Nova.....a taky si to vytetuju na čelo a nechám napsat do rodnýho listu!!!!!
    • Jo, svet Zaklinace 3 svou hlouposti prasti do oci hned po startu hry. Kdejakej pobuda co me uvidi hned pozna ze jsem Zaklinac a plivne si na me, dokonce i zautoci. Ale vzdelanejsi elita se tvari nechapave, jako co ze jsem to zac. Jeden nesmysl za druhym.
    • Zrzzek
      Zlatej Jack *7*
    • Zhlédnout prsa Triss... vzhledem k tomu, že jsem rok narození 1996, tak aspoň základy pravopisu znám... a vzhledem k tomu, že reaguji na takovýhle příspěvek, mi nepřijde nepatřičné vyjadřovat se, jako bych měl inteligenci gorily... z podobných příspěvků je mi na zvracení i po 20 hodinách... a budu to psát na fórum a budu to tegovat(?) v metru!
      • aby ses nepos+al....tak se na ty její prsa koukali ze shora z věže nóó.... pak na ty prsa shlédli
    • Co je to za blba?
    • Sr_Lobo
      #facepalm
    • Skyrim je jediná hra z TES série co si hral viď?
      • Ne, vzledem k tomu, že jsem rok narození 1987, tak jsem dost času strávil i Dagefallem, Morrowindem a Oblivionem...a vzhledem k tomu, že jsme na dětském herním fóru, tak mi nepřijde nepatřičné vyjadřovat se jako infantilní idi+t *14*
        • Hrál jsi Dagerfall, Morrowind, Oblivion ale Skyrim tě vtáhl okamžitě, nechápu.
          • Jsem na tom stejně, hrál jsem všechny díly kromě Areny a Skyrim mě hodně bavil
            • já si teda hlavu ze zadnice v případě The Witchera 3 nikdy nevytáhnu....holt pro mě srajda největšího kalibru. To i ten infantilní Fable, kterej vyšel někdy v roce 2004?2005? mě tehdy bavil víc než tenhle přehypovanej "AAA" titul "král RPG her" :-DD
            • Nedokážu se smířit s faktem, že je bavilo něco horšího, ne něco jinýho
            • sakra, tady lidem dělá problém smířit se i s faktem, že někoho jiného bavilo něco co je ne, hlavu ven ze zadku přátelé
            • hrál jsem to v době kdy to vyšlo, spíš ty máš trošku problém pochopit, že každému se líbí něco jiného a nemůžeš ostatní soudit podle sebe, příběh v Elder Scrolls hrách byl pro mě vždy až na posledním místě, zjednodušení proběhlo, o tom žádná, ale to zas doladily mody
            • V tom případě jste to nehráli v době vydání, jinak by jste si všimli, že Skyrim má oproti dřívějších titulů mnohem slabší příběh hlavní dějové linky, guild a nepropracovaný postavy
  • Doufám, že se nebudou inspirovat také stylem vyprávění příběhu u těchto her. Každopádně jim držím palce.
  • To zni suprově, lepší z obou světů

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit