Přejít na výpis diskuzí
Trojice videí představuje nové jednotky ze StarCraft II: Legacy of the Void
8.11.2014 | Adam Homola
41 příspěvků
-
Uznal bych, že po přečtení dvou příspěvků pode mnou a absolutnímu nepochopení jejich významu, se nemám jak k danému tématu vyjádřit a proto se nebudu vyjadřovat nijak, což ihned následně poruším.
-
Pre mňa je aj SWARM už privela, zostavam pri Liberthy, už je to prekombinovane, prekomplikovane moc akčne, šach je jednodu ch a je večny !! ... som rad že pribudne nova kampaň a vlastne aj nova MULTIPLAYEROVA hra, ale už nie pre mňa...Blizard chce ďalšie prachy a hrači novu hru to je cele *2*
-
Theatre of War 1 + 2 (datadisky) a komplet všech Men of War (od soldiers) krom nejnovější assault squad 2 je na steam v pěkné akci. - ta je samostatně také v akci, ale za víc.
Náročnejším strategům můžu jen doporučit. Celý balíček za cca 13e.
http://store.steampowered.com/sub/47303/ -
-
Dobrý spam :D Hlavně pod sci-fi strategií *15* Ale jinak celkem fajn slevy tento víkend *7*
-
-
sem se to z článků co tu momentálně jsou hodilo nejvíc. Spíš jsem chtěl informovat a případně rozšířit povědomí o kvalitních strategiích, když jsou navíc za pár korun.
Kupoval jsem to hlavně kvůli ToW a zbytek bral jako hezký bonus v ceně, ale nakonec jsem teď zapadnul do Assault squadu. Dost jsem hrál první soldiers heroes of ww2. Zkušel jsem faces of war, ale to mi přišlo strašně hektické, chatické a krkolomné na ovládání, takže už jsem pak Men of War nezkoušel. Zkusil jsem FoW znovu a opět po první misi znechuceně smazal. Pak si říkám, tak přeskočím rovnou k tomu nejnovějšímu (co mám) a uvidím. Ovládání dost vylepšili a skirmish systém se mi líbí. Navíc je akce víc ve vlnách, jak chodí nepřítel, takže je i chvilka na přezbrojení a přemístění/dolpnění ztrát. FoW mi přišlo spíš jak akční film a nenechal vydechnout, navíc v tom chaosu ovládejte partu bezmozků...
-
-
-
Videl som exhibíčné zápasy, teda predstavenie nových jednotiek v zápase. Musím povedať, že Teran jednoznačne drvil súperov. Takže som náramne zvedavý ako nakoniec s multiplayerom dopadne.
-
Ten Herc je trapnej jak warhound, doufám, že dopadne stejně *7*
Jinak to všechno vypadá hezky, ale battlecruiser s teleportem asi opravdu neprojde, a kdoví co tam nakonec zůstane, však to známe *15* -
-
Nechcte to co je v HOTS tak jak to je a přidejte 2 nové jednotky. Ty změny jsou pěkně pitomé poton overcharge jen na ground, tempest nemá útok do airu a toss dostane blbou jednotku které nemá místo v armádě. Dalšií změny pro Zerga a Terrana vypadají spíš jako Powercreep než jako legitimní expanze.
-
-
Rekl bych, ze Terrani doznaji znacneho nerfu, uz ted pri ukazkach LotV na WCS zatim pokazdy hodne snadno vyhrali (reaper skok do mainu - 4 hercove se k nemu latchnou; o cyclone ani nemluve). Navic tim pro zergy v podstate eliminovali moznost zabijet MMM vzhledem k tomu, ze herc one-shotne banelingy, coz je hlavni a nejlepsi counter MMM. Samozrejme tady budou lurkeri a klasicky infesori, ale (ac neznam presne dmg) obavam se, ze plne upgradovani 3,3 marinaci s combat shieldem a medivacem nad hlavama budou i pro lurkery moc velky sousto.
Jinak v clanku je chyba: "Disruptor se totiž dokáže přeměnit ve velmi zranitelnou kouli energie"
Naopak, kdyz je premeneny, tak se neda znicit, dokud nevybouchne. -
-
Je to napsaný opačně, mikro bude potřebovat ten jehož jednotky jsou pod útokem Protossů aby mohl určité jednotky stáhnout z dosahu koulí.
-
Nemyslím si, ono fakt bude záležet na hráčích. Jinak MMM jsou dlouho neviděl ani v Evropě a v dia/master jsem na to narazil minimálně, tak stejně všichni micrujou o sto šest:-D
-
-
pohadkovy veskoslav a jeho fantasie o tom že je v master lize :))) dej sem screen jinak budeš za lhare
-
Nevim, kde hrajes, samozrejme nemluvim o jednotny mase MMM, ale ta kompozice marine, marauder, medivac se jede vicemene porad i v pro scene, nehlede na microvani, to mas samozrejme pravdu.. Hraju zerga v diamondu a nic jinyho se nepouziva.. Speaking of which > na WCS vsichni: Bomber, TaeJa, MMA i Innovation jeli MMM :).. To, ze k tomu nekdo prihodi widow miny nebo pouzije proxy barracks/reaper opening je uplne jedno..
-
-
Hraji klasického Tosse na 4Gate+Carrier a většina mých protivníků se z nepochopitelných důvodů odpojuje po 1 minutě. Jenom proto, že jsem toss. Jinak spíše naražím na tank+viking nebo marine+tank. Murandery se poslední dobou nějak omezili.
-
-
Zapnu MMA vs Classic > MMM..
Fakt by me zajimalo, kde hrajes :D!
EDIT: Life vs TaeJa - opet MM...
EDIT2: GrandFinale Life vs MMA - a znovu MMM...
Sorry Vesko, ale v tomhle se fakt pletes :D -
-
No stačí se plazit s lunkry a jede se:-D Já si myslím, že se to upraví a Tossům se přidá nějaká jednotka navíc.
-
Jasny, to jsem tim chtel rict, mel jsem hned upresnit, ze mluvim spis o MM.. Ono je to i celkem logicky vzhledem k tomu, jak je to mobilni.. At uz se jedna o harass dropy nebo ciste jen o map control, je to pro terrany nejvic cost effective slozeni, ktery je navic, skutecne hodne, silny.
Nicmene tak ci onak jsem to zminoval jen kvuli ty jednotce Herc.. Ja samozrejme predpokladam, ze to za chvili vybalancujou, ale uz ted si myslim, ze to je moc silna jednotka.. -
Tak já jsem také zapnul a měl jsem MMT, MMM, MM a nakonec T+T. Takže asi na tom něco bude. Já spíše, že poslední měsíc jsem měl z 15 her, co jsem hrál jenom 4 MM+ variace, tak jsem si naivně myslel, že se od toho opustilo. Přiznám se, že na e-sport z Sc II jsem se nedíval od loňska, kdy u nás probíhalo finále Asus národní ligy. A jak říkám, původní MMM taktiku vidím vážně méně než v minulých letech, většina jede MM+ taktiky+Reapers.
P.S: Všichni ví Maxi, že jsi poněkud retardovanější trol, jak neustále dokazuješ. A mimoto master/dia není zase takový problém, jak si mnozí myslí. Navíc MMM a její variace je sice nejčastější taktika, ale hodně záleží na protivnících a času, který mají na rozvoj. MM je taktika základu, pozdější 3-4 base se proměňuje a doplňuje. Takže jsou pak MMVT atd. Ale co ti to vysvětluji, sám jsem psal, že max=nereagovat..... *7* -
nejspíš ve stribre nebo nehraje vubec a jen lže, proste klasicky veskoslav. vždyt ani nevedel co je mmm
-
-
No jasny, sice jsem psal MMM, ale myslel jsem tim predevsim marine + medivac.. To jsem mozna mohl zminit hned na zacatku, moje chyba.
Obcas tam je prihozenej nejakej tank, vikingove pak treba na colosse, ale defaultni core zustavaj marinaci, coz je proste silny samo o sobe, ted navic pokud jeste pridaj ty hercy, tak je bane+infestor combo vicemene uplne zbytecny (i kdyz samozrejme vlastne nevim, jak bude ta jednotka, jestli vubec bude, vypadat v pohybu a kolik toho nakonec zvladne - jen predpokladam)..
Je vtipny, ze se vsude pise, jak je Toss OP a pritom v semifinale jsou 2 terrani a skoro se da ocekavat, ze finale bude taky TvT.. Nicmene Life vs TaeJa bude peknej match-up.
EDIT: Ja treba hraju se zergem radsi proti protossum :D
-
-
-
-
-
Myslím, že Starcraft 2 není hra pro každého a pro stávacící hráče jsou tyto změny moc obrovské. Podle mě by přidání jedné jednotky a třeba přidáním pár vlastností těm starým by úplně stačilo!!!
-
Počítal bych, že ve finální verzi je tak 30% z nápadů. Stejně jako to, že má být 10-12 dělníků od začátku. Má se s snížit z optima 24/base na 16/base a minerály budou dávat 900 místo 1500. Podobné věci jako jednotky atd. se odladí až při testování a finální verze je pak z 20-30% stejná jako návrh.
-
Podle toho co sem vydel se tam dostane max 1 vec co tu ukazujou vubec nechapu smysl traileru na veci ktere tam stejne nejspis vubec nebudou
-
Maji tady úžasný přehrávač. Video mi 5x spadlo. Na další pokusy už nemá nervy