Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jen říkám to co samo rockstar :)
  • Nejvíc se těším na projížďky po prdelákovech a volné přírodě. Díky tomu je pro mě SA nejlepším dílem série.
  • rodneymckay
    no to si říkám už od San Andreas:D

a v podstatě mě žádné GTA ještě nezklamalo:)
  • tak na toto gta sa asi najviac tešim
  • Franklin je muj favorit za nej to pripomina stary dobry San Andreas a to jsem mel ze vsech gta her nejradeji, ale ani ostatni postavy nejsou spatny naopak tohle bude bomba uz se nemuzu dockat.
  • Kéž by Rockstar pochcal pc tak jako u Red dead redemption!
  • ZvacA
    Jako, že by bylo možný, aby oficiální kanál R* dostal od YT stopku? To je trochu rozdíl, že jo...
  • No, samozřejmě doufám, že R* nezklame :)
  • walltar
    Já si osobně myslím, že je lepší podívat se na ten trailer na youtube, než ho stahovat z torrentu, ale proti gustu ...
  • A najednou jde dávat odkazy přímo na youtube? :))
  • ZvacA
    Ovšem, jakmile se sejdou, tak to bude hodně zajímavý trio.
  • Mreh, ti první dva mi přijdou nudní... Jeden je jakýsi mix mezi taťkou ve středních letech a vysokoškolským studentem, druhý je stereotypní supa gangzta bro homie s ultradrsným čoklem. Trevor se aspoň baví a má fajn bejvák.
  • To teda nevim, GTA4 jelo na PS3 jednoznacne nejhur ze vsech platforem a to museli jeste snizit rozliseni oproti X360
  • Trevor je sympaťák *4*
  • Omg Trevor vypadá jak Miroslav Táborský ...
  • doufám, že neni černej *11*
  • Ze záznamu:
    Křestní jméno - Michael
    Příjmení - Gabriel
    Výpověd - „Ezechiel 25:17. Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností, sobectvím a tyranií lidské zloby. Požehnán buď ten, kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty, neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí...
  • Rockstar má jako primární konzoli Ps3 proto hry od nich na Pc o moc lépe nevypadají :)
  • Lem0n
    Včera jsem si koupil nový zubní kartáček.
  • ten první občas vypadá jak Paulie z Mafie :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit