Přejít na výpis diskuzí
Trojice videí z Grand Theft Auto V představuje hlavní hrdiny
30.4.2013 | Petr Poláček
150 příspěvků
-
Já jen říkám to co samo rockstar :)
-
Nejvíc se těším na projížďky po prdelákovech a volné přírodě. Díky tomu je pro mě SA nejlepším dílem série.
-
no to si říkám už od San Andreas:D
a v podstatě mě žádné GTA ještě nezklamalo:) -
tak na toto gta sa asi najviac tešim
-
Franklin je muj favorit za nej to pripomina stary dobry San Andreas a to jsem mel ze vsech gta her nejradeji, ale ani ostatni postavy nejsou spatny naopak tohle bude bomba uz se nemuzu dockat.
-
Kéž by Rockstar pochcal pc tak jako u Red dead redemption!
-
Jako, že by bylo možný, aby oficiální kanál R* dostal od YT stopku? To je trochu rozdíl, že jo...
-
No, samozřejmě doufám, že R* nezklame :)
-
Já si osobně myslím, že je lepší podívat se na ten trailer na youtube, než ho stahovat z torrentu, ale proti gustu ...
-
A najednou jde dávat odkazy přímo na youtube? :))
-
Ovšem, jakmile se sejdou, tak to bude hodně zajímavý trio.
-
Mreh, ti první dva mi přijdou nudní... Jeden je jakýsi mix mezi taťkou ve středních letech a vysokoškolským studentem, druhý je stereotypní supa gangzta bro homie s ultradrsným čoklem. Trevor se aspoň baví a má fajn bejvák.
-
To teda nevim, GTA4 jelo na PS3 jednoznacne nejhur ze vsech platforem a to museli jeste snizit rozliseni oproti X360
-
Trevor je sympaťák *4*
-
Omg Trevor vypadá jak Miroslav Táborský ...
-
doufám, že neni černej *11*
-
Ze záznamu:
Křestní jméno - Michael
Příjmení - Gabriel
Výpověd - „Ezechiel 25:17. Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností, sobectvím a tyranií lidské zloby. Požehnán buď ten, kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty, neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí... -
Rockstar má jako primární konzoli Ps3 proto hry od nich na Pc o moc lépe nevypadají :)
-
Včera jsem si koupil nový zubní kartáček.
-
ten první občas vypadá jak Paulie z Mafie :)